Hamile miyim sizce ?

bekarım ve şu an ailemin yanındayım
171 çıktı
napcam bilmiyorum ölümü düşünmeye başladım
Saçmalama tabi ki öyle bişe düşünmüyoruz çözümsüz bi durum değil bu. İlişkinin olduğu kişiyle hala iletişimde misin sana destek olmak zorunda maddi manevi. Sonra evden birkaç saat uzaklaşmak için bi bahane bulacaz ve gidip kürtaj olacaz bitti gittiiii Sakin ol kuzum tamam mı fevri davranma

Çok sağol..
Bu işlem kaç dk sürüyor eve dönmem ne kadarı bulur çok mu acıyor of hiçbir şey bilmiyorum

Çok sağol..
Bu işlem kaç dk sürüyor eve dönmem ne kadarı bulur çok mu acıyor of hiçbir şey bilmiyorum
Ben de çok bilmiyorum ama bi arkadaşım düşükten kürtaj olmuştu çok uzun sürmüyo ki iş çıkışı gitmişti 1 saatlik bişedir en fazla, çok ağrılı bişe değildir ama yanında birinin olması iyi olur sakinleştirici uyuşturucu iğne falan yapıyolarsa. Ama şu an bu değerde kese görülmez ya bunu biraz büyütüp öyle mi kürtaj yaparlar acaba bir doktorla görüşme şansın var mı

kontrole giderim ama evden çok zor çıkıyorum yakın zamanda gitmem zor ailemin anlayacak olması e büyük sorun off

hala kimyasal olma ihtimali var mı?

Kuzu valla bildiğimi şaşırttın sen olmazları oldurttun bilemiyorum ki Kandaki değerin düzenli artmazsa kimyasal olabilir 2 güne bir %70-80 artması gerek değerin
doktora gittim ultrasonda bir şey göremedi
verdiğin tarih için bu değer çok düşük dedi
hiçbir şey anlamıyorum neden 170 çıktı o zaman hamile miyim değil miyim anlamıyorum

doktora gittim ultrasonda bir şey göremedi
verdiğin tarih için bu değer çok düşük dedi
hiçbir şey anlamıyorum neden 170 çıktı o zaman hamile miyim değil miyim anlamıyorum
O değerde kese görünmez zaten 2000-3000lerde görünüyo kese ama doktorun dediği şey ilişki tarihinden itibaren bugüne kadar 170 değil 5000-10000 arası çıkması lazımdı şüpheli gözüyle bakar şimdi bi daha kan verip takip etmen lazım belki kimyasaldır değer kan vermenden önce daha yüksekti ama değer düşmeye başladı belki. Bu arada dikkat et hamileliğin onaylanırsa aile hekimine bilgi gider

peki babam sistemde görebilir mi bunu?

kimyasalda kendi kendine düşük yapıyorsun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…