• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce ?

Kızlar ya tamamen sokağa çıkma yasağı gelirse napcam ben delirdim resmen

2 günlük bir yasak canım İnsanların dışarıya çıkmasını engelliyolar hafta sonu hava güzel çünkü.
Ama sen ne yap ne et ptesi testi tekrarla en azından artış varsa hamilelik kesindir ona göre doktorla görüşürsün. Azalış varsa zaten kimyasal gebelik kendi kendine düşücek diye biliyorum daha önce yaşamadım ama🤔 kendini sakin tutman gerek böyle yaparak kendini dahada yıpratıyosun

2 günlük bir yasak canım İnsanların dışarıya çıkmasını engelliyolar hafta sonu hava güzel çünkü.
Ama sen ne yap ne et ptesi testi tekrarla en azından artış varsa hamilelik kesindir ona göre doktorla görüşürsün. Azalış varsa zaten kimyasal gebelik kendi kendine düşücek diye biliyorum daha önce yaşamadım ama🤔 kendini sakin tutman gerek böyle yaparak kendini dahada yıpratıyosun
öyle korkuyorum ki hem ailem öğrenmesin hem yasak gelmesin zaten kürtajdan da korkuyorum valla çok kötüyüm
sağolun yorumlarınız için

öyle korkuyorum ki hem ailem öğrenmesin hem yasak gelmesin zaten kürtajdan da korkuyorum valla çok kötüyüm
sağolun yorumlarınız için

Kürtaj da korkucak bişey yok. Teknoloji ilerledi ve işlem 10-15dk süriyor zaten seni uyutuyorlar uyandığında bişey hissetmemiş oluyosun. Daha önce kürtaj olmadım ama bildiğim bu şekilde.. ama bunu ilişki yaşadıgın kişiylede paylaşmalısın desteğini esirgememeli senden. Biraz güçlü durman gerek biliyorum zor ama durman gerek. Daha hiçbişry belli değil evet hamilelik gözüküyor ama değerin çok düşük kimyasalda olabilir bilmiyoruz daha. Böyle yaparak kendini iyice strese sokmaktan baska bişey yapmıyosun,sakin kalmayı dene ve iyiyi çağır kötüyü düşünme

Bak nasıl yüzü güler. Bizi panikletip gittin keyif mi yapıyon 😂 bundan sonraki ilişkilerinde ultra dikkat 🙏🏻karşılıklı korunma🙏🏻 Lütfen

Back