10 dk sonra cikan cizgi gecersiz sayilir adet gecikmesinin 3. gunu cikardi kanda olsaydi. Uzgunum degilsiniz gibi gorunuyorMerhaba.
İlişkiden 17 gün sonra kan testimde Betahch 0.03 çıktı.Adetimden de 3 gün geçmişti.
Bugün ise 25.günü bugün test yaptım birkaç saat sonra 2.çizgi belirdi.
Acaba kan testini erken mi yaptırdım.
Birkaç gündür kanamam var ama regl mi değil mi anlayamadım.Korkuyorum.Yardım edin.
forumda geç döllenme falan demişler o değildir dimi ?
sağolun
Teşekkürler yorum içinİlişkiden 17 gün sonra kanda negatif çıkmış zaten. Sonra tekrar ilişki yaşamadıysanız hamile olma ihtimaliniz yok
Yani şöyle geç döllenme dedikleri şey sperm duruyo duruyo adet yaklaşınca dölleyiveriyo yumurtayı şeklinde bir şey değilTeşekkürler yorum için
Hayır yaşamadım
Fakat 3 gün süren akıntının rengi regl gibi değildi ve çift çizgi çıkınca acaba geç döllenme olmuş olabilir mi ?
peki sizce test neden pozitif çıkmış olabilir testi yıkadım yine silinmedi çizgiYani şöyle geç döllenme dedikleri şey sperm duruyo duruyo adet yaklaşınca dölleyiveriyo yumurtayı şeklinde bir şey değil. Geç döllenme denilen şey o ay ovülasyon döneminin biraz daha geç olması, sen kan verdikten sonra bir daha ilişki yaşadıysan korkabilirsin ama ilişkiye girdikten 17 gün sonra negatif çıktı ve o ilişkiden sonra hiç ilişkiye girmediysen olamaz diyorum ilişkiye girdiysen olabilir tabi sen bilcen orasını
Testlerde yalancı pozitif çıktığı oluyo ama bilemedim tekrar test yaptın mı peki benim bile içime kurt düşürdün şu anpeki sizce test neden pozitif çıkmış olabilir testi yıkadım yine silinmedi çizgi
Hayır yapmadım yarın tıp merkezine gitmeyi düşünüyorum ama çok da korkuyorum bu corona günlerinde nasıl kürtaj olunurTestlerde yalancı pozitif çıktığı oluyo ama bilemedim tekrar test yaptın mı peki benim bile içime kurt düşürdün şu an
Testlerde yalancı pozitif çıktığı oluyo ama bilemedim tekrar test yaptın mı peki benim bile içime kurt düşürdün şu an
Bi kan ver bakalım hemen kürtaj düşünmeyelim yaa merak etme o kısmını özel muayenehaneler var ücreti yüksek olur ama, özel hastaneler var pandemi olmayan bi kesinleşsin durum da sanmıyorum gebelik olduğunu benHayır yapmadım yarın tıp merkezine gitmeyi düşünüyorum ama çok da korkuyorum bu corona günlerinde nasıl kürtaj olunur
Çok sağ olun haber vereceğim sonucuBi kan ver bakalım hemen kürtaj düşünmeyelim yaa merak etme o kısmını özel muayenehaneler var ücreti yüksek olur ama, özel hastaneler var pandemi olmayan bi kesinleşsin durum da sanmıyorum gebelik olduğunu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?