Sağlıkla gelsin çok teşekkür ederim yanıtladığın için betam 1.20 çıktıktan sonra kanamam oldu üç gün sürdü daha sonra durdu benim kafamı testin silik çıkması karıştırdı acaba varmı dieMerhaba, adet olmadığın sürece umut vardır. Bende geçen ay çok hasta oldum acile gittim beta 1.20 çıktı gebelik yok dendi ilaç vs kullandım rahatsızlığım için daha sonra hala olmayınca kadın doğuma gittim söktürücü için fakat beta istedi ilaç yazmadan önce ve beta 740 çıktı hamileymişim ama adetim neredeyse 1.5 ay gecikmişti. Beta değeri ve son adet tarihi uyuşmadığı için içim rahat etmedi doktordan tekrar randevu aldım ve kese göründü betam 5900 çıkmış, geç döllenme olmuş. Adet olmam gereken tarihte yumurtlamışım ve o an tutmuş.
Eğer adet olmazsan bir hafta sonra tekrar kan ver. Bu arada kese görünmeden evde hiç bir testte pozitif görmedim belki süreç içinde 10 test yaptım hepsi negatifti kanda çıkınca ve kese görününce tekrar evde test yaptım o zaman pozitif çıktı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim
- Konu Sahibi sjsjsjsjs
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Peki belirti var mı herhangi mide bulantısı vsMerhaba, adet olmadığın sürece umut vardır. Bende geçen ay çok hasta oldum acile gittim beta 1.20 çıktı gebelik yok dendi ilaç vs kullandım rahatsızlığım için daha sonra hala olmayınca kadın doğuma gittim söktürücü için fakat beta istedi ilaç yazmadan önce ve beta 740 çıktı hamileymişim ama adetim neredeyse 1.5 ay gecikmişti. Beta değeri ve son adet tarihi uyuşmadığı için içim rahat etmedi doktordan tekrar randevu aldım ve kese göründü betam 5900 çıkmış, geç döllenme olmuş. Adet olmam gereken tarihte yumurtlamışım ve o an tutmuş.
Eğer adet olmazsan bir hafta sonra tekrar kan ver. Bu arada kese görünmeden evde hiç bir testte pozitif görmedim belki süreç içinde 10 test yaptım hepsi negatifti kanda çıkınca ve kese görününce tekrar evde test yaptım o zaman pozitif çıktı.
Bende de ara ara lekelenme oldu hamileliği öğrenmeden adet kanaması değil de kahverengi, pembe lekeler bende adet olucam sandım hep aklıma gelmedi hamile olabileceğim beta 1.20 çıkınca meğer yerleşme kanamasıymışSağlıkla gelsin çok teşekkür ederim yanıtladığın için betam 1.20 çıktıktan sonra kanamam oldu üç gün sürdü daha sonra durdu benim kafamı testin silik çıkması karıştırdı acaba varmı die
Hamileliği öğrenene kadar bulantı vs olmadı sadece göğüslerim hassas oldu ve gözüme sanki büyümüşler gibi geldi birde 1-2 sabah baş dönmesi yaşadım ama hızlı kalktım diye sandım.Peki belirti var mı herhangi mide bulantısı vs
Şimdi 7+4 haftam mide bulantısı başladı saat fark etmiyor günün her saati bulanıyor
Anladım bende lekenme değil de dediğim gibi kanama oldu üç gün 3aralığa randevu aldım bakalım inşallah hamilelik vardırBende de ara ara lekelenme oldu hamileliği öğrenmeden adet kanaması değil de kahverengi, pembe lekeler bende adet olucam sandım hep aklıma gelmedi hamile olabileceğim beta 1.20 çıkınca meğer yerleşme kanamasıymış
Aynılarını bende var desem Allah'ım inşallah aynısi şuan beni anlattın sankiHamileliği öğrenene kadar bulantı vs olmadı sadece göğüslerim hassas oldu ve gözüme sanki büyümüşler gibi geldi birde 1-2 sabah baş dönmesi yaşadım ama hızlı kalktım diye sandım.
Şimdi 7+4 haftam mide bulantısı başladı saat fark etmiyor günün her saati bulanıyor
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsinAnladım bende lekenme değil de dediğim gibi kanama oldu üç gün 3aralığa randevu aldım bakalım inşallah hamilelik vardır
İnşallah vardır, yoksa da içini ferah tut ben 1.5 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum tam infertilite bölümünden randevu alacakken hamile olduğumu öğrendim, oysa tüm değerlerim, rahim filmim normal çıkmıştı ama bir türlü olmuyordu Rabbim doğru zamanda sabrımın karşılığını verdiAynılarını bende var desem Allah'ım inşallah aynısi şuan beni anlattın sanki
Sağlıkla kavuş miniğine inşallah ben şey dört aylık evliyim çok istiyoruz anne baba olmayı bende sadece enfeksiyon sorunu oluyor onun dışında bı sorun yok bide ben 21 günde bir regl oluyorum ama yumurtalar ne zaman çatlıyor anlamıyorum 14 gün dio düzensiz mi acaba reglmİnşallah vardır, yoksa da içini ferah tut ben 1.5 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum tam infertilite bölümünden randevu alacakken hamile olduğumu öğrendim, oysa tüm değerlerim, rahim filmim normal çıkmıştı ama bir türlü olmuyordu Rabbim doğru zamanda sabrımın karşılığını verdi
Daha çok yeni hayırlı olsun yumurtlama günü her kadın için değişiyor genel olarak adetin 1.ci gününü sayarak 14.gün yumurtlama deniliyor fakat ben mesela 4-5 ekimde adet olmam gerekirken o tarihte yumurtlamışım yani neredeyse son adetimden (adet günümün ilk gününü sayarak) 32.gün falan çatlamış yani çok hesaba girmemeye çalış ilk başlarda stres olmazsınSağlıkla kavuş miniğine inşallah ben şey dört aylık evliyim çok istiyoruz anne baba olmayı bende sadece enfeksiyon sorunu oluyor onun dışında bı sorun yok bide ben 21 günde bir regl oluyorum ama yumurtalar ne zaman çatlıyor anlamıyorum 14 gün dio düzensiz mi acaba reglm
Allah razı olsun stres o kadar yapıyorum böyle kendi kendimi yicekmişim gibi biliyorum iyi bir şey değil ama neden böyle oluyo hiç bilmiyorum umarım güzel haberler alırım kısa zamanda haber veririm burdan sizde çok dikkat edin kendinize ve miniğinizeDaha çok yeni hayırlı olsun yumurtlama günü her kadın için değişiyor genel olarak adetin 1.ci gününü sayarak 14.gün yumurtlama deniliyor fakat ben mesela 4-5 ekimde adet olmam gerekirken o tarihte yumurtlamışım yani neredeyse son adetimden (adet günümün ilk gününü sayarak) 32.gün falan çatlamış yani çok hesaba girmemeye çalış ilk başlarda stres olmazsın
Biliyorum bende öyleydim her ay adet geciksin de test yapayım diye bekliyordum, inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsın güzel haberlerini bekliyorum çok teşekkürler sizde kendinize iyi bakınAllah razı olsun stres o kadar yapıyorum böyle kendi kendimi yicekmişim gibi biliyorum iyi bir şey değil ama neden böyle oluyo hiç bilmiyorum umarım güzel haberler alırım kısa zamanda haber veririm burdan sizde çok dikkat edin kendinize ve miniğinize
Rica ederim Ah ah tek değilmişim sonu güzel olsun inşallah bizler için rabbim isteyen herkese nasip etsinBiliyorum bende öyleydim her ay adet geciksin de test yapayım diye bekliyordum, inşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsın güzel haberlerini bekliyorum çok teşekkürler sizde kendinize iyi bakın
Merhaba size bişey danışmak istiyorum 2 aylık evliyim
Adetimde 8 gün gecikme yaşıyorum beta yapıldı 1.20 çıktı sonradan yükselme oluyor mu ? Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın :) adetten önce falan lekelenmem oldu 1 kere sonra beyaz akıntılarım başladı geç döllenmiş olabilir mi ? Şimdiden çok teşekkür ederim
Adetimde 8 gün gecikme yaşıyorum beta yapıldı 1.20 çıktı sonradan yükselme oluyor mu ? Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın :) adetten önce falan lekelenmem oldu 1 kere sonra beyaz akıntılarım başladı geç döllenmiş olabilir mi ? Şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba bir arkadaşım da böyle olmuştu bir kaç gün bekledi daha sonra kan verdi hamile olduğunu öğrenmişti umarım öyledir sizinkideMerhaba size bişey danışmak istiyorum 2 aylık evliyim
Yaaa amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim sağlıkla büyütsün inşallah bende 1.20 çıkınca internetten araştırmaya başladım burda 1.20 den pozitife dönen olunca bi yazmak istedim çünkü tarlusal verdi doktor bi şüphe içime düştü almadımMerhaba bir arkadaşım da böyle olmuştu bir kaç gün bekledi daha sonra kan verdi hamile olduğunu öğrenmişti umarım öyledir sizinkide
Amin Allah razı olsun bende de 1.20 çıktı hala şüphedeyim 3 Aralık'ta tekrar gidicem bakalım inşallah hamilelik vardır dediğiniz gibi rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede burdan haber veririz birbirimize inşallahYaaa amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim sağlıkla büyütsün inşallah bende 1.20 çıkınca internetten araştırmaya başladım burda 1.20 den pozitife dönen olunca bi yazmak istedim çünkü tarlusal verdi doktor bi şüphe içime düştü almadım
Amin inşallah sizin regliniz gecikti mi acaba belirtileriniz var mı ?Amin Allah razı olsun bende de 1.20 çıktı hala şüphedeyim 3 Aralık'ta tekrar gidicem bakalım inşallah hamilelik vardır dediğiniz gibi rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede burdan haber veririz birbirimize inşallah
Benim reglm beş gün geçti test yaptım silik çıktı gece rahatsızlık geçirdim ateşim çıktı baya bayılacak gibi oldum daha sonra muayene ettiler afedersiniz alttan muayene olduktan sonra kanamam oldu üç gün sürdü ama yoğun değildi sağ kasığımda ağrı var tekrar test yaptım pozitif çıktı şimdi ayın üçünü bekliyorum baş dönmem var çok halsizim bu şekildeAmin inşallah sizin regliniz gecikti mi acaba belirtileriniz var mı ?
Yaaa çok sevindim inşallah hamilesinizdir en tatlı halsizliğiniz böyle olsun alttan muayane daha yaşamadım doktor ultrasondan baktı herşey temiz dedi kese yok bende ama inanılmaz bel ağrısı akıntı yaşıyorum daha yeni evliyim ama ister istemez insan ümitleniyorBenim reglm beş gün geçti test yaptım silik çıktı gece rahatsızlık geçirdim ateşim çıktı baya bayılacak gibi oldum daha sonra muayene ettiler afedersiniz alttan muayene olduktan sonra kanamam oldu üç gün sürdü ama yoğun değildi sağ kasığımda ağrı var tekrar test yaptım pozitif çıktı şimdi ayın üçünü bekliyorum baş dönmem var çok halsizim bu şekilde