Ovulasyon testi kullanmadım canım benOvülasyon testinde iki çizginin de kıpkırmızı olması canım o zaman yumurta 36 saat içinde çatlayacak demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi kullanmadım canım benOvülasyon testinde iki çizginin de kıpkırmızı olması canım o zaman yumurta 36 saat içinde çatlayacak demek
Ovülasyon testinde iki çizginin de kıpkırmızı olması canım o zaman yumurta 36 saat içinde çatlayacak demek
İnş canım bakalım artık hayırlısı olsunYumurtlamadan 14gün sonra kanda çıkar eğer geç döllenme olmazsa
Anladım canımSanırım önce yumurta oluşup rahime düşüyor sonra da çatlıyor çatladıktan sonra tüpler doğru gidiyor anladığım bu yani şuan yumurta gözükmesi ben de çatladıgı için gözükmez dedi
Benimde 6 kasım 1 haftadan az kaldi kizlar birlikte takip edelimAa canm senle tarihlerimiz aynı. 6 kasım bat. Bakalım. Benn hiç test yapmadım.
Aynen kuzummm sakin ol düşünme valla gelirse ekime gelmezse şeyimize kan bebekleri görücezBenimde 6 kasım 1 haftadan az kaldi kizlar birlikte takip edelimcunki stres sarmaya başladı benii ama asla adetim gecikmeden test yapmam
![]()
Aynen kuzummm sakin ol düşünme valla gelirse ekime gelmezse şeyimize kan bebekleri görücez![]()
Evet birlikte takip edelim benim geç ama 11 Kasım ama hayırlısı bakalım pek de umutlu olmamakla birlikte çok istiyoruzBenimde 6 kasım 1 haftadan az kaldi kizlar birlikte takip edelimcunki stres sarmaya başladı benii ama asla adetim gecikmeden test yapmam
![]()
Olucak olucak tutturucagimiz o buyuk ay gelicekEvet birlikte takip edelim benim geç ama 11 Kasım ama hayırlısı bakalım pek de umutlu olmamakla birlikte çok istiyoruz![]()
Canım test yapmamak daha ii geç döllenme varsa 5 gün önceden de testte çıkmaz. Ama hayırlısı. Üzülme. Adet gününe kadar sabret bakalım nolacak ki en kesin sonuç kan testi.Kızlar ben bu sabah test yaptım cıkmadı 6 kasım bat.Olsa cıkardı dmi cok uzuldum![]()
CIkmazdı canım benım cıkmamıstıKızlar ben bu sabah test yaptım cıkmadı 6 kasım bat.Olsa cıkardı dmi cok uzuldum![]()
Yaa ağlıycam şu anKızlar ben bu sabah test yaptım cıkmadı 6 kasım bat.Olsa cıkardı dmi cok uzuldum![]()
Hayırlısı canım tbki ümidimi kaybettim amaCanım test yapmamak daha ii geç döllenme varsa 5 gün önceden de testte çıkmaz. Ama hayırlısı. Üzülme. Adet gününe kadar sabret bakalım nolacak ki en kesin sonuç kan testi.
Ne zaman cıktı cnm pkiCIkmazdı canım benım cıkmamıstı
Belirtin var mı canımYaa ağlıycam şu anbenim de bat 6 kasım ben de dayanamayıp bu sabah test yaptım ben de tek çubuğu nal gibi gördüm
hatta cihazı açıp içini dürtük dürtük ettim belkş oralara bir yerlere sıkışmıştır diye ikinci çubuk
![]()
Kasık ağrılarım vardı hafifledi, adet öncesi veya sırası göğüslerimde hiçbir belirti olmazdı ama bu sefer nerdeyse bir beden büyüdü ve ağrıyo üstüne yatamıyorum, iştahım gereksiz arttı ki yemeyi hiç sevmeyen biriyim bir de uyku ve gaz.. bunlar mevsim geçişi ile alakalı olabilir tabi ama göğüs hariç.. senin??Belirtin var mı canım
Canim benim biraz erken baktirmis olabilirsin ben ilk gebeligimde tahmini ovulasyon yasadigim günden 15gun fln sonra öğrendim idrarda.Hatta ondan 1hafta önce negatifti.Biraz daha bekleHerkese merhaba.Adetim 9 unda başlayıp 16sında bitti.Takvimden takip ediyorum 18i ve 21i hamilelik için orta-yüksek şans aralığı diyor o günleri değerlendirdik.En yüksek gün yumurtlama günü 23üydü o günü de değerlendirdik.Her defasında en az yarım saat yattım.Gaz sancısı, kabızlık, bulantı vs belirtiler oldu.Ayın 27sinde kan tahlili oldum negatif çok mu erken sizce öğrenmem için??Beklenen adet tarihi 6 kasım.Bugün sabah da dayanamayıp erken gebelik testi yaptım yine negatif.İki gündür de midem yanıyor, sırtım inanılmaz ağrıyor bide ayaklarım hiç üşümez donuyor resmen.Psikolojik mi bilmiyorum tabi.Kan veya idrardan öğrenmek için erken mi yoksa hamile olsam çıkar mıydı?Yorumlarınızı bekliyorum çok istiyorum anne olmayı :)
Seninle aynı şeyleri yaşamışız.bende korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldim canim tam avulasyon gunumu biliyordun hamile kaldigimdan da emindim adetten 2 gun once 158 cikti kan degerim(2 gunde 2 kat artiyormus).bence 27si erken biraz daha bekle erken gebelik testi yaparsin benim 2 gun once idrarda ciktigi icin kan testi de yaptirdik.bi de herseyin hayirlisi hamile olsan bile sakin kalin herkese duyurmayin kalp atisini duyana kadar biz herkese soyledik falan filan ama malesef hic kalbini duyamadk alinmak zorunda kaldi.