• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim o spermin rahimde ilerlemesi zaten 4 gun falan suruyo 10 gun sonra anca cikar.sen adete 3 gun varken yap tekrardan yada şu erken gebelik testlerinden yap o zaman cikar.benim erken gebelik testinde ilk once hic cikmadi yarim saat sonra sonra baya belirginlesti onda da biraz bekle... tekrar denedim ama ovulasyondan 4 gun once denedim tutmadi.suan icin de biraz beklemek istiyorum dogumum yaza gelmemesi icin
Anladım canım tekrar test yapiyim en iyisi adetime bir hafta var su an

Herkese merhaba.Adetim 9 unda başlayıp 16sında bitti.Takvimden takip ediyorum 18i ve 21i hamilelik için orta-yüksek şans aralığı diyor o günleri değerlendirdik.En yüksek gün yumurtlama günü 23üydü o günü de değerlendirdik.Her defasında en az yarım saat yattım.Gaz sancısı, kabızlık, bulantı vs belirtiler oldu.Ayın 27sinde kan tahlili oldum negatif çok mu erken sizce öğrenmem için??Beklenen adet tarihi 6 kasım.Bugün sabah da dayanamayıp erken gebelik testi yaptım yine negatif.İki gündür de midem yanıyor, sırtım inanılmaz ağrıyor bide ayaklarım hiç üşümez donuyor resmen.Psikolojik mi bilmiyorum tabi.Kan veya idrardan öğrenmek için erken mi yoksa hamile olsam çıkar mıydı?Yorumlarınızı bekliyorum çok istiyorum anne olmayı :)
Aa canm senle tarihlerimiz aynı. 6 kasım bat. Bakalım. Benn hiç test yapmadım.

Benım de 11 Kasım fakat bugun kasık ağrıma ek rahim de seyirme kasılma tarzı bişeyler oluyor sanırım bu ay da boşa bekleyeceğim

Bilemiyorum belirti mi yoksa enfeksiyon tarzı bişey mi 4.5 gundır batma ve kasıgıma agrı var artı akıntı var ama sıvı kokusuz ve bugun seyirme var yarın doktora gideceğim karnımda şiş eğer enfeksiyon gibi bir durumda onlemimi almak için değilse de zaten şuan çok erken sanıyorum belirti için

Bilemiyorum belirti mi yoksa enfeksiyon tarzı bişey mi 4.5 gundır batma ve kasıgıma agrı var artı akıntı var ama sıvı kokusuz ve bugun seyirme var yarın doktora gideceğim karnımda şiş eğer enfeksiyon gibi bir durumda onlemimi almak için değilse de zaten şuan çok erken sanıyorum belirti için
Canım araştırdığım kadarıyla bu belirtilerin başlama zamanı kişiden kişiye değişiyormuş bende de belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorum.Ben hiç mide yanması yaşamadım diyebilirim kaç gündür ara ara yanıyor bide ayaklarım buz gibi.Benim kasık ağrım çok olmadı bulantı oldu kabızlık gaz sorunu falan.Salı gunu erken gebelik testi yaptım cıkmadı bu hamile olmadıgım anlamına gelir mi sence??

Şimdi sen yazınca hatırladım miğde yanmam var ama benım mide problemim vardı uzun zamandır aslında yanmam epeydir yoktu o var ve ayaklarım da buz gibi bilemedim ki acaba hamile iyiz demek istiyorum sonra diyorum Kı kendini hamıle sanmaktan yorulmadın mı diyip vazgeçiyorum işlh sen de ben de isteyen herkes de Hamile dir bu ay başka neler var belirti olarak bide kaç gunun kaldı

Hamileysek de değilsek de şuan bence öğrenemeyiz çok erken çıkmaması hamile olmadığın anlamına gelmez dun sanırım 1 hafta var yazmışsın ve 1 haftaya çok erken bence en erken bir iki gün önce yapmak lazım test o yuzden umudunu kırma derim ben 😊

Şimdi sen yazınca hatırladım miğde yanmam var ama benım mide problemim vardı uzun zamandır aslında yanmam epeydir yoktu o var ve ayaklarım da buz gibi bilemedim ki acaba hamile iyiz demek istiyorum sonra diyorum Kı kendini hamıle sanmaktan yorulmadın mı diyip vazgeçiyorum işlh sen de ben de isteyen herkes de Hamile dir bu ay başka neler var belirti olarak bide kaç gunun kaldı
Canım cok arada basım doner gibi oldu bir iki gun halsizlik uyku da bastırdı.Baş agrısı da oldu ama migrenim var benim 6 kasım adet baslangıc.Senin canım?

Benim de 11 Kasım işlh iyi haberler alırız canım bakalım ben yarın bu dediğim şikayetlerim için Bi doktora gideceğim çunku kasığım çok ağrıyor 3 ihtimal aklıma geliyor
1. Enfeksiyon 2. Yumurta çatlaması 3. Çok çok erken hatta aşırı erken hamilelik belirtisi en düşük ihtimal de olsa 3 numaralı ihtimal olur işlh beklemez zor burdan konuşarak destek olabiliriz birbirimize ve başka belirtiler olursa da paylaşalım

Benim de 11 Kasım işlh iyi haberler alırız canım bakalım ben yarın bu dediğim şikayetlerim için Bi doktora gideceğim çunku kasığım çok ağrıyor 3 ihtimal aklıma geliyor
1. Enfeksiyon 2. Yumurta çatlaması 3. Çok çok erken hatta aşırı erken hamilelik belirtisi en düşük ihtimal de olsa 3 numaralı ihtimal olur işlh beklemez zor burdan konuşarak destek olabiliriz birbirimize ve başka belirtiler olursa da paylaşalım
Tabi ki destek olurum canım benim ikimiz de hayırlı haber alırız inş amin :) kaç aydır deniyorsunuz peki canım

2 yıldır ama sürekli ara vererek iş durumu rahatsızlık falan tam 2 yıl olmadı ama sure olarak belki de 1 yıl tam deneyeli ve 4 buçuk yıllık evliyim senin ne kadar oldu ben bu bir yılda 2 kez klomen ve ovirlette çatlama iğnesi denedim olmadı tüplerime hormonları a baktırdım hiç bir sıkıntı yok eşimde sağlıklı gayet ama olmadı

2 yıldır ama sürekli ara vererek iş durumu rahatsızlık falan tam 2 yıl olmadı ama sure olarak belki de 1 yıl tam deneyeli ve 4 buçuk yıllık evliyim senin ne kadar oldu ben bu bir yılda 2 kez klomen ve ovirlette çatlama iğnesi denedim olmadı tüplerime hormonları a baktırdım hiç bir sıkıntı yok eşimde sağlıklı gayet ama olmadı
Canım ben bir bucuk yıllık evliyim ve ilk defa bu ay deniyoruz sence olma ihtimali var mı?

Bence var bizim hiç bir problemimiz yok olmadı ama Bi çok sorunlu arkadasımın oldu bazı arkadaşlarım ilk denediği ay oldu olabilir yani canım neden olmasın bence bizimki garip neden olmuyor uzun zamandır yani ilk denediği ay olan birsürü arkadaşım var ve işlhhhh h olur

Bence var bizim hiç bir problemimiz yok olmadı ama Bi çok sorunlu arkadasımın oldu bazı arkadaşlarım ilk denediği ay oldu olabilir yani canım neden olmasın bence bizimki garip neden olmuyor uzun zamandır yani ilk denediği ay olan birsürü arkadaşım var ve işlhhhh h olur
Canım farklı doktora gitsen

Adet tarihine 2-3 gün kala kan ver canım bir de ilk aydan çok stres yapma olur elbet.
Bende hamileyken rüyamda bebek görmüştüm hep

Daha once doktora gittiniz mi Bi sıkıntı yok değil mi
Yani hiç doktora bebek olması için bir engel var mı diye gitmedim denerim olmazsa giderim diye düşündüm ama gerçekten cok merak ediyorum var mı diye.Bende erken gebelik testi var yapiyim mi sence canım cıkar mı artık?? Salı yaptım cıkmadı.

Back