hamile miyim sizce?

Kızlar bu buharlaşma çizgisi nedir acaba. Bir bilgisi olan varmı

kızlar merhaba
29/07 tarihinde adet olmam gerekıyordu normalde bugun 11. gun hala olmadım idrar test yaptım ama negatıf cıktı idrarımda ara ara kahverengı oluyo bıu şekilde olup hamile olan varmı ?

kızlar merhaba
29/07 tarihinde adet olmam gerekıyordu normalde bugun 11. gun hala olmadım idrar test yaptım ama negatıf cıktı idrarımda ara ara kahverengı oluyo bıu şekilde olup hamile olan varmı ?
Kan testi yaptırmadın değil mi ?

bu evaporation line yani buharlaşma çizgisi gibi görünüyor ama sen yinede emin olmak için yeniden test yap, ve hastaneye gidip bi beta HCG ne baksınlar.
Cuma günü kan testi yaptircam bakalim adet günüme denk geliyor pek sanmiyorum çıkacağına ama emin olamadım

benim adet günüm aslında bugün ya da yarın bugün 31. gün çünkü. normal adet döngüm 30-31 gün. 7 gündür kasık ağrısı çekiyordum göğüslerim davul gibi şişip ağrımaya başlamıştı ama bugün kasık ağrım geçti gibi azaldı. göğüslerimin de şişliği iniyor gibi. henüz regl olmadım. dün idrar testi yaptım 2. çizgi çıkmadı. kan içinde hastaneye gittim ama sistemleri bozukmuş :) yani siz de 7 8 gün önceden kasık ağrım oldu demiştiniz ya, o ağrı ne kadar süre devam etti

Benim 3 hafta kadar devam etti ağrılar. Ama 10 günden sonra sadece geceleri 1 2 saat ağrımaya başlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…