- 7 Ağustos 2018
- 32
- 44
- 38
- 27
idrarın buharlaşmasından kaynaklanan ikinci çizgi oluyor, hafif silik renkte olur genelde, pozitifmiş gibi yanılgı verir.Kızlar bu buharlaşma çizgisi nedir acaba. Bir bilgisi olan varmı
Kan testi yaptırmadın değil mi ?kızlar merhaba
29/07 tarihinde adet olmam gerekıyordu normalde bugun 11. gun hala olmadım idrar test yaptım ama negatıf cıktı idrarımda ara ara kahverengı oluyo bıu şekilde olup hamile olan varmı ?
Kan testi yaptırmadın değil mi ?
HCG için farketmiyor diye biliyorum canımyok hayır yarın gidicem bide aç karna mı yapılıyor kan kestı
bu evaporation line yani buharlaşma çizgisi gibi görünüyor ama sen yinede emin olmak için yeniden test yap, ve hastaneye gidip bi beta HCG ne baksınlar.Teşekkür ederim. Testim bu şekilde görünüyor ;
Eki Görüntüle 2177472
Cuma günü kan testi yaptircam bakalim adet günüme denk geliyor pek sanmiyorum çıkacağına ama emin olamadımbu evaporation line yani buharlaşma çizgisi gibi görünüyor ama sen yinede emin olmak için yeniden test yap, ve hastaneye gidip bi beta HCG ne baksınlar.
Cuma günü kan testi yaptircam bakalim adet günüme denk geliyor pek sanmiyorum çıkacağına ama emin olamadım
Amin hepimizin inşallahRabbim bekleyişlerimizi hayırlarla sonuçlandırsın inşallah.
Amin inşallah dua edin hayırlısıyla kızlarRabbim bekleyişlerimizi hayırlarla sonuçlandırsın inşallah.
Benim de normalde adet günü karın ağrım olurdu. Hamile kaldığım ay adetten 7-8 gün önce başlamıştı ve üşüttüm sanmıştım. Adet tarihimi 5 gün geçene kadar test yapmamıştım beklemediğim için. Siz erken gebelik testi veya kan testi ile öğrenebilirsiniz bence. Veya 4 gün daha sabredin. İnşallah hamilesinizdir.
benim adet günüm aslında bugün ya da yarın bugün 31. gün çünkü. normal adet döngüm 30-31 gün. 7 gündür kasık ağrısı çekiyordum göğüslerim davul gibi şişip ağrımaya başlamıştı ama bugün kasık ağrım geçti gibi azaldı. göğüslerimin de şişliği iniyor gibi. henüz regl olmadım. dün idrar testi yaptım 2. çizgi çıkmadı. kan içinde hastaneye gittim ama sistemleri bozukmuş :) yani siz de 7 8 gün önceden kasık ağrım oldu demiştiniz ya, o ağrı ne kadar süre devam etti
Canım doktor alttan muayene yaptimi yada ultrasonMerhaba kızlar kan testini yaptırdım gebelik cıkmadı <2.00 cıktı deger ama adet te olmadım hala bugun 13.gun
Canım doktor alttan muayene yaptimi yada ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?