Yani tamamen piskolojikte olablir.
Hamilede olabilirsiniz.
Kasık ağrısı iğne batar şekilde olur kabızlık olur meme ucu kenarlarında sivilce şeklinde pütürcükler olur,yeşil damarlar olur.Gögüs ağırır bel ağırır .
Demem o ki kişiden kişiye değişir.
En iyisi alın eczaneden bir test ben adetime 7 gün kala süpriz şekilde öğrendim
Yaşadığım bu belirtiler yüzünden dayanamayıp yapmıştım.
İnşallah sizde mutlu haberi alırsınız.
zaten her belirti her insanda farklı olur.Benim de normalde adet günü karın ağrım olurdu. Hamile kaldığım ay adetten 7-8 gün önce başlamıştı ve üşüttüm sanmıştım. Adet tarihimi 5 gün geçene kadar test yapmamıştım beklemediğim için. Siz erken gebelik testi veya kan testi ile öğrenebilirsiniz bence. Veya 4 gün daha sabredin. İnşallah hamilesinizdir.
yanlış alıntıladım KUSURA BAKMAYIN :)zaten her belirti her insanda farklı olur.
Demem o ki hemen kan testi verin gününüz geçtiyse veya eczaneden 5 tl lik testler alın.
Ben öğrendiğimde adetime 7 gün vardı ve silik çıkmıştı.
benim çıkmıştı 2 tane alın.1 ni şimdi 1 nide adetten 7 gün geçtikten sonr kullanın.ben hepsini okuyorum merak etmeyin. en son 10 temmuzda regl oldum. olası günüm 2 gün sonra. test alsam çıkar mı ki?
benim çıkmıştı 2 tane alın.1 ni şimdi 1 nide adetten 7 gün geçtikten sonr kullanın.
çok heycanlı
Yani tamamen piskolojikte olablir.
Hamilede olabilirsiniz.
Kasık ağrısı iğne batar şekilde olur kabızlık olur meme ucu kenarlarında sivilce şeklinde pütürcükler olur,yeşil damarlar olur.Gögüs ağırır bel ağırır .
Demem o ki kişiden kişiye değişir.
En iyisi alın eczaneden bir test ben adetime 7 gün kala süpriz şekilde öğrendim
Yaşadığım bu belirtiler yüzünden dayanamayıp yapmıştım.
İnşallah sizde mutlu haberi alırsınız.
Merhaba, Nasıl psikolojik oluyor ben anlayamıyorum, yazdıklarınızın hepsi bende mevcuttu, kusma, bayılma, baş dönmesi, halsizlik, aşırı hassasiyet....
Eczaneden test alıp yaptığımda çift çizgi çıktı, hastanede kan testi verdim beta HCG seviyesi çok düşük çıktı, sonrasında da çok şiddetli bir ağrı ile kanamam başladı, adet olduğumu varsayıyorum.
Merhaba, Nasıl psikolojik oluyor ben anlayamıyorum, yazdıklarınızın hepsi bende mevcuttu, kusma, bayılma, baş dönmesi, halsizlik, aşırı hassasiyet....
Eczaneden test alıp yaptığımda çift çizgi çıktı, hastanede kan testi verdim beta HCG seviyesi çok düşük çıktı, sonrasında da çok şiddetli bir ağrı ile kanamam başladı, adet olduğumu varsayıyorum.
peki nasıl oluyor bu? ya da sonrasında ne yapmam gerekiyor?
amin. çok teşekkür ederim.Şİmdi şöyle bakın buradaki konulara anne olmak isteyen ve hasretle bekleyen okdar kişi var ki her bir belirtiyi hamilelik sanıp kendini ona alışştırıyor.Adet oluncada üzülüyor ve hüsrana uğruyor.Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
şöyle ki adet günüm 5 gün gecikmişti. idrarla test yaptım ama negatif çıktı. yine de kadın doğuma gidip kan verdim ve beta hcg değerim 15.88 çıktı. ultrasonla baktı. henüz çok yeni dedi rahim duvarı kalınlaşmış ama kese henüz oluşmamış 3 gün sonra tekrar kan ver dedi. o 3 gün içinde ilk başta akıntı şeklinde koyu renkli akıntım oldu. çok fazla kasık ağrım oldu. sonra adet kanamasına döndü. 3 gün sonra tekrar kan verdim ve beta hcg değerim 5 e düşmüştü. kimyasal gebelik yaşamışsın dediler. bişey yapmak gerekmiyor. 1 adet dönemi geçirdikten sonra üstüne tekrar hamile kalabiliyorsun
Şİmdi şöyle bakın buradaki konulara anne olmak isteyen ve hasretle bekleyen okdar kişi var ki her bir belirtiyi hamilelik sanıp kendini ona alışştırıyor.Adet oluncada üzülüyor ve hüsrana uğruyor.Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
doğruluk kısmını bilemem.bana dedi ki biri eşinle 3 ay ilişkiye girmiceksin yoksa düşük yaparsın. ovülasyon gününde ilişkiye girdikten sonra tekrar birlikte oldunuz mu olduysanız düşük olur filan dedi. kafamı bulandırdı. bu doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?