Canm kayboldu ki cizgidaha net cekip atsan canim birinci fotoda var gibi ama
Hayirli olsn canm gozun aydinOlmadm Test yaptm pozitif. :)
Allah olmayana nasip etsin inşallah tesekkurlerHayirli olsn canm gozun aydin
Kizlar bu da normal gebelik testi ya hicbsey anlamadm ben(
Hangisinden erken gebelik testini mi yeniden yapaym cok uzak degl eczane ama moralm bozuldu hcbsey yapasim Gelmiyo yarn doktora gtsem mi gtmesem mi onu dahi dusunuyormeczane yakinsa tekrar al yap derim ben
Hangisinden erken gebelik testini mi yeniden yapaym cok uzak degl eczane ama moralm bozuldu hcbsey yapasim Gelmiyo yarn doktora gtsem mi gtmesem mi onu dahi dusunuyorm
cnm sabah idrari ile yapsan testi daha iyi olur erken old icin sabah idrarinda daha net gorunebilirHangisinden erken gebelik testini mi yeniden yapaym cok uzak degl eczane ama moralm bozuldu hcbsey yapasim Gelmiyo yarn doktora gtsem mi gtmesem mi onu dahi dusunuyorm
Suan testim yok elimde sabaha canim dayanamayp yaptim bu testi dec
cnm sabah idrari ile yapsan testi daha iyi olur erken old icin sabah idrarinda daha net gorunebilir
Bat. In 2. Gunu erken gebelikte cikti silik cizgiydi canim sen naptin gittinmi dr a?Ne guzel canm ya rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah. Sen nasil ogrendn erken gebelik testi ile mi
Ewttt gittim ve hcg 29.56 ckti canim :) hamilesin dedi doktor da ilac verdi düşük olmasin diye progestan onu iccem 23 eylulde ultrason icin gtcem cok heyecanlym ya mutluym sen kullaniyo msn canm progestanBat. In 2. Gunu erken gebelikte cikti silik cizgiydi canim sen naptin gittinmi dr a?
Ewttt gittim ve hcg 29.56 ckti canim :) hamilesin dedi doktor da ilac verdi düşük olmasin diye progestan onu iccem 23 eylulde ultrason icin gtcem cok heyecanlym ya mutluym sen kullaniyo msn canm progestan
hayirli olsun canm bnm allah kucagina almayi nasip etsin insallahEwttt gittim ve hcg 29.56 ckti canim :) hamilesin dedi doktor da ilac verdi düşük olmasin diye progestan onu iccem 23 eylulde ultrason icin gtcem cok heyecanlym ya mutluym sen kullaniyo msn canm progestan
Amin canim bnm cok sagol. Rabbim sizede yasatsin bu guzel duyguyu insallah aksi bi durumla karislasmam dualarnizi eksik etmeyn adet sancisi gbi sancilar griyor arada korkuyorumhayırlı olsun allah tamamına erdirsin ,
bizede dua et ne olur. heyecanlandım vallahi bana ne oluyorsa
Insallah canm bnm aminhayirli olsun canm bnm allah kucagina almayi nasip etsin insallah
hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallahEwttt gittim ve hcg 29.56 ckti canim :) hamilesin dedi doktor da ilac verdi düşük olmasin diye progestan onu iccem 23 eylulde ultrason icin gtcem cok heyecanlym ya mutluym sen kullaniyo msn canm progestan
Aynen canm dkkat ediyorum allah korusun bsy olrsa cok uzulurmhayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallahdikkatli ol en azından 12 hafta
Aynen canm dkkat ediyorum allah korusun bsy olrsa cok uzulurmhayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallahdikkatli ol en azından 12 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?