hamile miyim sizce yardimci olun :(

Yat dinlen bise yapma dr a gidene kdr ne uzanbi yere ne agir kaldir. Oluyor canim ani hareketler yapma 8 haftaligim ben :)

Insallah canm yaa dua edin hayal kirikligi olmasin

inşAllah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir evladınız olur. yarın sabah normal testlerden ilk idrarınızla yapın bence veyahut yarın sabahtan saglık ocagına gidip kan verebilirsiniz yalnız protokol numarası veriliyor onuda almayı unutmayın aynı gün içinde sonucu öğrenebiliryorsunuz hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum.

Yat dinlen bise yapma dr a gidene kdr ne uzanbi yere ne agir kaldir. Oluyor canim ani hareketler yapma 8 haftaligim ben :)
Ne guzel canm ya rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah. Sen nasil ogrendn erken gebelik testi ile mi

Yarin doktorumdan randevu aldim ama inan korkuyorm hayal kirikligi yasayacm diye yarin haber veririm burdan yne

benmimde adetim 1 gun gecmisti normal test alip yapmistim heycandan . ayni seninki gibi silik cikti bi tanesi suan 2 aylik oglum kucagimda insallah hamilesindir hemen kan testi yaptir.

benmimde adetim 1 gun gecmisti normal test alip yapmistim heycandan . ayni seninki gibi silik cikti bi tanesi suan 2 aylik oglum kucagimda insallah hamilesindir hemen kan testi yaptir.
Insallah benmde dogrudur ya heyecandan duramiyorn nasil sabah etcem ben canim doktordan randevu aldm kan vercem yarin ins hayal kirikligi olmaz dua et benm icn

Netten biraz baktim erken gebelik testleri genelde silik cikartiyormus oyle yaziyor lapoquit testi bn onu yaptm bunda da byle oldu ztn kayboldu cizgide sanirim hamile degilim bn (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…