Insallah canm yaa dua edin hayal kirikligi olmasinhayırlısı olsun bebiş geliyor bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canm yaa dua edin hayal kirikligi olmasinhayırlısı olsun bebiş geliyor bence
Aynen canm ya 2 gundur beyaz akintim geliyor hatta dun dedigin gbi oldu bsey geldi dedm adet oldum btti hayaller bi gttim wc ye beyaz akintiymis seninde oyle mi canm kac ayliksin aniden bi sanci giriyor ozellkle bi is yapmaya kalktgmda hareket ettgm zman oluyor
Insallah canm yaa dua edin hayal kirikligi olmasin
Ne guzel canm ya rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah. Sen nasil ogrendn erken gebelik testi ile miYat dinlen bise yapma dr a gidene kdr ne uzanbi yere ne agir kaldir. Oluyor canim ani hareketler yapma 8 haftaligim ben :)
Yarin doktorumdan randevu aldim ama inan korkuyorm hayal kirikligi yasayacm diye yarin haber veririm burdan yneinşAllah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir evladınız olur. yarın sabah normal testlerden ilk idrarınızla yapın bence veyahut yarın sabahtan saglık ocagına gidip kan verebilirsiniz yalnız protokol numarası veriliyor onuda almayı unutmayın aynı gün içinde sonucu öğrenebiliryorsunuz hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum.
Yarin yaptircam canim peki normal testte cikar mi byle acaba bu erken gebelik testicanim var gorunuyo testte kan testi yaptir
Arkadaslr erken gebelik testi ile hamileligini ogrenen var mi yardmci olun lutfen bu ay klomen kullandim adet tarihim 5 eyluldu yani dün. Ben bugun erken gebelik testi alip yaptim ve ikinci cizgi silik cikti cok heyecanlıyım yarn doktora gidecm günüm 1 gun gecti ama silik ckti sizce ne hamile miyimdir kizlar ya erken gebelik testi yapan var mi aranzda boyle
cikar canim ama bundan da silik cikar muhtemelen.. sen bi kac gün bekleyip kan testi yaptir ya da icin rahat edecekse hemen yaptir..Yarin yaptircam canim peki normal testte cikar mi byle acaba bu erken gebelik testi
Bende oyle dusunuyorm canm dha silik cikar ama yarn sabah ilk idrarla onuda yapcan doktordan randevuda aldim bakalm inscikar canim ama bundan da silik cikar muhtemelen.. sen bi kac gün bekleyip kan testi yaptir ya da icin rahat edecekse hemen yaptir..
Insallah benmde dogrudur ya heyecandan duramiyorn nasil sabah etcem ben canim doktordan randevu aldm kan vercem yarin ins hayal kirikligi olmaz dua et benm icnbenmimde adetim 1 gun gecmisti normal test alip yapmistim heycandan . ayni seninki gibi silik cikti bi tanesi suan 2 aylik oglum kucagimda insallah hamilesindir hemen kan testi yaptir.
Insallah benmde dogrudur ya heyecandan duramiyorn nasil sabah etcem ben canim doktordan randevu aldm kan vercem yarin ins hayal kirikligi olmaz dua et benm icn
Tmam canim bu baslik altinda yazacm yarin ins guzel haberi alirminsallahh yaaa cok dua edicem sonucu yaz mutlaka ogrenince ..
insallahTmam canim bu baslik altinda yazacm yarin ins guzel haberi alirm
daha net cekip atsan canim birinci fotoda var gibi ama