• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim sizce yardimci olun :(

Kizlar cok stresli bi ay gecirdim, ha adet oldum ha olcam derken 1 ay gecti be hala adet olamadim, bu gun test yaptim ikinci cozgi silik çıktı sizce nedir durum

Yarın bir daha yap ve böyle çıkarsa kanda baktir canım. Ben de aynı durumdayım. 2 gün arayla yapıcam ve bayram sonu doktora gidicem.inşallah iyi haberler alırız ;)

Hic korkma kalbini ferah tut.sıkıntı olacak olursa da doktorun müdahele eder zaten.saçma gelebilir ama düşünce gücü çok önemli benim için. O yüzden bedeninle konuş. İçindekine teşekkür et ve bedenimi terk et de:KK66: ve kendini olumlu düşünerek öbür aya hazırla .olucak inşallah canım
Sacma degil hmde hic nasil düşünürsen oyle olur grcktn ;) insaallah hayrlsyla guzel seyler yasaycz canm

13 yaşında bir kızım var ve 13 yıl aradan sonra 34 yaşında tekrar hamile kalmak için bir yola girdim. Kan pıhtılaşması özel tahlil ankaraya yollamaktan tuttun A dan Z ye bütün tahlillerim rahim filimlerim folik plus hapımdan vitaminlerime kadar kendimi hazırladım şuanda belkide hamileyim bilmiyorum 5 eylül itibari ile ilişkilerimi yaşadım adet bitiminden sonra raha çok erken olduğu için idrar testidw yapmıyorum. İlk kızımı evliliğin 1. Ayında hiç habersiz kaldım testten sonra belki üç ay sonra doktora gittim çatır çatır normal doğurdum. Ama şimdi doktorumu ve hastanemi çocuk olmadan ayarladım normal doğuramam desemde epiduralli normal düşünüyorum. Bilinçli olmak güzel ama benim gibi abartmak hata sanırım yazımı okurken kızanlar olabilir ama dip notu en sona sakladım;( ben ciddi panik atak ve hastalık hastasıyım. 12 yıldır ve aşamıyorum bir haber okuduktan sonra pıhtılaşma olayına kafamı takip tahlillere onlarca para döktüm kızmayın kızlar bana. Şimdi rahatım bir nepze daha. Ama arkadaşım yazmış stres olayı bitiriyor diye kesinlikle katılıyorum stres olayı kökünden kurutuyor. Ben bir hamilelik yaşamış biri olarak söylüyorum kızımı nasıl doğurdum nasıl oldu hatırlamıyorum ne ayağımdaki varisleri ne pıhtısını takdım hop geldi geçti doku ay eve geldim de birde mantı hamuru yoğurdum o yüzden sizler benden belki çok küçüksünüz takmayın. Önce hayırlısını deneyin ben iyi bir örnek değilim çok uzattım affınıza sığınıyorum dilerim Allah hepinize hayırlı evladlar nasip eder

Bugun gittim kan testine. 66.48 çıktı ve ne olduğuna dair hiç bilgim yok.normal mi kaç haftalık bişey ogrenemedim
Pozitf iste canm bu deger 3-4haftalik gebelik degeri bi doktora gorunmedn mi dusuk onleyici verrdi daha yeni bi gebelik gbi duruyor adetin kac gun gecmsti senin hayrli olsun insallah cok sevndm kimyasala donmez saglikli bi gebelik olur insallah canm :)

Pozitf iste canm bu deger 3-4haftalik gebelik degeri bi doktora gorunmedn mi dusuk onleyici verrdi daha yeni bi gebelik gbi duruyor adetin kac gun gecmsti senin hayrli olsun insallah cok sevndm kimyasala donmez saglikli bi gebelik olur insallah canm :)

Adet 12 ile 16 arası oluyor canım. Geçti mi geçmedi mi bilmiyorum henüz. Doktorumu aradım folik asit verdi sadece .yarın tekrar kam testine gidicem. İnşallah dediğin gibi sağlıklı bir gebelik olur canım :dua::dua:

Adet 12 ile 16 arası oluyor canım. Geçti mi geçmedi mi bilmiyorum henüz. Doktorumu aradım folik asit verdi sadece .yarın tekrar kam testine gidicem. İnşallah dediğin gibi sağlıklı bir gebelik olur canım :dua::dua:
Insallah canm kan degerini takip etmekte fayda var

Back