Canim benim allah saglikla kucagina almayi nasip etsinEwttt gittim ve hcg 29.56 ckti canim :) hamilesin dedi doktor da ilac verdi düşük olmasin diye progestan onu iccem 23 eylulde ultrason icin gtcem cok heyecanlym ya mutluym sen kullaniyo msn canm progestan
Amin canm ins bende 200 mg olandan gunde 1 tane kullancm bugun basladim 10 gun kullan dedi kasiklarmda sizi var ya seninde oyle oldu muCanim benim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
evet kullaniyorum sbh 1 aksam 2 kullaniyordum 100 mg dan simdi aksam 2 kullaniyrm bide ecopirin verdi kansulandirici pihtilasma tahlili yaptirmak lazim...
Canim bende pihti gibi bise geldi iliski sonrasi alt karnimda fln agri vardi... Iliski yasak dimi sende dikkat et agir is yapma sakin yat dinlen hic birsey hic kimse bebeginden kiymetli degillAmin canm ins bende 200 mg olandan gunde 1 tane kullancm bugun basladim 10 gun kullan dedi kasiklarmda sizi var ya seninde oyle oldu mu
:) aynen canim dkkat ediyorum ayakta kalmamaya calisiyorum dua et bana olr mu dha cok yeniyiz. Doktor iliski yasak fln demedi ama ben kendim yasakladim:) ne olur ve olmaz. Senin gebelikte iliski yasadiktan sonra mi pıhtı olduCanim bende pihti gibi bise geldi iliski sonrasi alt karnimda fln agri vardi... Iliski yasak dimi sende dikkat et agir is yapma sakin yat dinlen hic birsey hic kimse bebeginden kiymetli degill
Evet canim peceteye sildim siviyla karisik pihtimsi kan geldi o kdr baska lekelenmem olmadi... Kuzum ilk 3 ay iliskiye dikkat et en azindan kalp atisini duyun sonra dr a sorun sonrasindada ztn cok dikkatli olmak lazim ...:) aynen canim dkkat ediyorum ayakta kalmamaya calisiyorum dua et bana olr mu dha cok yeniyiz. Doktor iliski yasak fln demedi ama ben kendim yasakladim:) ne olur ve olmaz. Senin gebelikte iliski yasadiktan sonra mi pıhtı oldu
Kac gun kullancksin progestani canm bna 10 gun dedi 23 eylulde doktora gdecm
Sagol canm ins hrsey yolunda gderHayirli olsun canim hamilesin
Aminn canim insallahhh. Dikkat ediyorum ufak tefek isler yaparm yoruldgm zaman agri sizi grince sirt ustu yatiyrm hafifliyo hmen geciyo cok sukur uzun sureli gecmyen bsey olmadi ama bu adet sancisindan farkli hssedyrm bu siziyi sanirm yerlesmeye calisiyor :)Evet canim peceteye sildim siviyla karisik pihtimsi kan geldi o kdr baska lekelenmem olmadi... Kuzum ilk 3 ay iliskiye dikkat et en azindan kalp atisini duyun sonra dr a sorun sonrasindada ztn cok dikkatli olmak lazim ...
Allah hepimizin yavrularini bizlere bağışlasın
Sende korkma canim ayaklarinin altina yastik koy yat dinlen... Dinlenince gecmeyen agrin olursa önemse...
Kabizlik yasiyorsan ikinma sakin... Uzanma tepelere egilme asagilara... Hoplama ziplama.. Allah evlatlarimiza saglikli uzun omur versin
Bazi dr lar onlem olsun diye veriyorlar ilaci canim...Bna 10 gun dedi niye acaba keseyi fln görünce belki ozmn dewam ettirir
Aminn canim insallahhh. Dikkat ediyorum ufak tefek isler yaparm yoruldgm zaman agri sizi grince sirt ustu yatiyrm hafifliyo hmen geciyo cok sukur uzun sureli gecmyen bsey olmadi ama bu adet sancisindan farkli hssedyrm bu siziyi sanirm yerlesmeye calisiyor :)
merhaba, ben de her iki gebeliğimde de adet olmam gereken günün ertesi günü yapmıştı ve aynen sizin ki gibi çok silik çıkmıştı. sonuç gerçekten de pozitifti kan değerlerime göre de. testler de pek yanılma olmuyor.Arkadaslr erken gebelik testi ile hamileligini ogrenen var mi yardmci olun lutfen bu ay klomen kullandim adet tarihim 5 eyluldu yani dün. Ben bugun erken gebelik testi alip yaptim ve ikinci cizgi silik cikti cok heyecanlıyım yarn doktora gidecm günüm 1 gun gecti ama silik ckti sizce ne hamile miyimdir kizlar ya erken gebelik testi yapan var mi aranzda boyle
Ewt canm benmde 1 gun gecti 2.gun sabah kan degerm 29.56 ckti prosgestan verdi doktor 23 eylulde gdecem tekrar deger iyi mi snce 1 gun gecmesine ragmenmerhaba, ben de her iki gebeliğimde de adet olmam gereken günün ertesi günü yapmıştı ve aynen sizin ki gibi çok silik çıkmıştı. sonuç gerçekten de pozitifti kan değerlerime göre de. testler de pek yanılma olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?