Tabikide belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama şöyle başlayayım.En son adet tarihim 28 haziran ve adetim 4 gün geçti bu ay için.Sık idrara çıkma, arada mide bulantısı,kokuya karşı hassasiyet,ağız kuruluğu,mide kazinmasi,halsizlik,baş ağrısı ve alt göbeğim şişik ve gaz var.Tabi bunun yanında da göbek deliğimin üstünde bastırınca batma ve hafif acı var yatakta dönerken bile belli ediyor kendini o batma.Bu belirtilerim şiddetli değil ama yaşıyorum.Hamileliginde bu saydıklarımı yaşayan oldu mu acaba yarın kan tahlili ne gidecegim aslında bugün gidecektim ama uykumdan uyanamadim cevaplarsanız çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim?Siz bu belirtileri yaşadınız mı acaba?
- Konu Sahibi Lutfiye81
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilelik hamilelik belirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Temmuz 2017
- 4.204
- 8.834
- 158
- 31
Dünden önceki gün yaptım negatif çıktı bende anlamıyorum bu kadar belirti var ama negatif tabikide nasip herşey ama beklemek çok zor sabırsız biri için hele kiEvde hiç kaset test yapmadınız mı
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- 26 Temmuz 2017
- 4.204
- 8.834
- 158
- 31
- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
- 133
- 17 Ocak 2020
- 28.050
- 1
- 40.735
- 548
Yüzde 99 gebesinizTabikide belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama şöyle başlayayım.En son adet tarihim 28 haziran ve adetim 4 gün geçti bu ay için.Sık idrara çıkma, arada mide bulantısı,kokuya karşı hassasiyet,ağız kuruluğu,mide kazinmasi,halsizlik,baş ağrısı ve alt göbeğim şişik ve gaz var.Tabi bunun yanında da göbek deliğimin üstünde bastırınca batma ve hafif acı var yatakta dönerken bile belli ediyor kendini o batma.Bu belirtilerim şiddetli değil ama yaşıyorum.Hamileliginde bu saydıklarımı yaşayan oldu mu acaba yarın kan tahlili ne gidecegim aslında bugün gidecektim ama uykumdan uyanamadim cevaplarsanız çok sevinirim
- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
- 73
benim gebeliğimi ayırt eden tek şey uykuydu diğerleri adet belirtisidir bende hep uyku dediniz olabilir bence bende çok uğraştım 7. yılımızın içinde kızım kucağımda şükürler olsun seni çok iyi anlıyorum umarım miniğin seninledir canım lohusayım hala dualarım seninleTabikide belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama şöyle başlayayım.En son adet tarihim 28 haziran ve adetim 4 gün geçti bu ay için.Sık idrara çıkma, arada mide bulantısı,kokuya karşı hassasiyet,ağız kuruluğu,mide kazinmasi,halsizlik,baş ağrısı ve alt göbeğim şişik ve gaz var.Tabi bunun yanında da göbek deliğimin üstünde bastırınca batma ve hafif acı var yatakta dönerken bile belli ediyor kendini o batma.Bu belirtilerim şiddetli değil ama yaşıyorum.Hamileliginde bu saydıklarımı yaşayan oldu mu acaba yarın kan tahlili ne gidecegim aslında bugün gidecektim ama uykumdan uyanamadim cevaplarsanız çok sevinirim
- 6 Temmuz 2022
- 2.273
- 1.596
- 63
Yumurtlama tarihiniz belli mi? Test yapmissiniz. Gec dollenme olmus olabilir eger gebelik varsaTabikide belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama şöyle başlayayım.En son adet tarihim 28 haziran ve adetim 4 gün geçti bu ay için.Sık idrara çıkma, arada mide bulantısı,kokuya karşı hassasiyet,ağız kuruluğu,mide kazinmasi,halsizlik,baş ağrısı ve alt göbeğim şişik ve gaz var.Tabi bunun yanında da göbek deliğimin üstünde bastırınca batma ve hafif acı var yatakta dönerken bile belli ediyor kendini o batma.Bu belirtilerim şiddetli değil ama yaşıyorum.Hamileliginde bu saydıklarımı yaşayan oldu mu acaba yarın kan tahlili ne gidecegim aslında bugün gidecektim ama uykumdan uyanamadim cevaplarsanız çok sevinirim
Aynen haklısınız çok kafa karıştırıcı umarım herşey gönlümüzce olurBu belirtiler her ay adet dönemimde oluyor bende. Gebelik ve regl belirtileri o kadar benziyor ki. Testler pozitif çıkmadıkça hiçbir şey net olmuyor. Umarım hamilesinizdir. Birkaç gün daha regl olmazsanız yine test yaparsınız.
O zaman bence birazcık daha bekleyin evde pozitif görmeden kan vermeye gitmeyi
Adetiniz 4 gün geçmişse bence kaset testte gebelik mutlaka çıkardı ama şu geç döllenmiştir olayı var onu pek bilmiyorum o yüzden çokta umutsuz konuşmak istemiyorum siz 1-2 gün daha bekleyip adetiniz 7-10 gün arası geçerse tekrar test yapın hayırlısı olsun hakkınızda.
Haklısınız ama insan sabırsız oluyor ayın 5 ine kadar test alma şansım yok o yüzden tahlile gitmeyi düşündümO zaman bence birazcık daha bekleyin evde pozitif görmeden kan vermeye gitmeyin
Haklısınız biraz daha beklemem lazım ama çok sabırsız oluyor insan umarım herşey gönlümüzce olurAdetiniz 4 gün geçmişse bence kaset testte gebelik mutlaka çıkardı ama şu geç döllenmiştir olayı var onu pek bilmiyorum o yüzden çokta umutsuz konuşmak istemiyorum siz 1-2 gün daha bekleyip adetiniz 7-10 gün arası geçerse tekrar test yapın hayırlısı olsun hakkınızda.
Yumurtlama tarihim 14 temmuzYumurtlama tarihiniz belli mi? Test yapmissiniz. Gec dollenme olmus olabilir eger gebelik varsa
MaşAllah Rabbim analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşAllahAllah razı olsun çok teşekkür ederimbenim gebeliğimi ayırt eden tek şey uykuydu diğerleri adet belirtisidir bende hep uyku dediniz olabilir bence bende çok uğraştım 7. yılımızın içinde kızım kucağımda şükürler olsun seni çok iyi anlıyorum umarım miniğin seninledir canım lohusayım hala dualarım seninle
14 temmuz ama şey düşündüm HCG değeri düşük olduğu için mi çıkmıyor ben birde kaset test yapmistimYumurtlama tarihiniz belli mi? Test yapmissiniz. Gec dollenme olmus olabilir eger gebelik varsa
Ayyy inşAllah herşeyin hayırlısı diyorum ama insan çok sabırsız oluyorYüzde 99 gebesiniz
- 17 Ocak 2020
- 28.050
- 1
- 40.735
- 548
Kan vermediniz mi peki halenAyyy inşAllah herşeyin hayırlısı diyorum ama insan çok sabırsız oluyor
Hani kanda çıkabiliyor idrar testindense
İdrar testinde bazen cikmayabiliyor bildiğim kadarıyla tahlil kesin sonuçKan vermediniz mi peki halen
Hani kanda çıkabiliyor idrar testindense
- 17 Ocak 2020
- 28.050
- 1
- 40.735
- 548
bende öyle dedim kiİdrar testinde bazen cikmayabiliyor bildiğim kadarıyla tahlil kesin sonuç