Çizgi var gibi ama yamuk durmuyor dimi bana eğik gibi geldi de foto dan mı ? İnşallah vardır canım varsa farklı bir markayla daha deneAdet gecikmenin 4.cü az önce testim böyle çıktı.
Daha damlattığım anda ikinci çizgi çıktı. Ve gri değil baya kırmızı çizgi . Ama çok mu damlattım anlamadım böyle oldu.
pozitif dimi daha önce hiç böyle çıkmamıştı. Kan vereyim dimi
Yok yamuk değil baya net ikinci çizgi . Test var denerimÇizgi var gibi ama yamuk durmuyor dimi bana eğik gibi geldi de foto dan mı ? İnşallah vardır canım varsa farklı bir markayla daha dene
Bana eğik gibi geldi de fotodan ozaman çizgi var evet başka markayla da dene canım hadi bakalım hayırla sonuçlansınYok yamuk değil baya net ikinci çizgi . Test var denerim
Hadi ya hay allahÇok damlatmissin test bozulmuş yarın tekrar yap ama %90 pozitif gibi
Teşekkür ederim şimdi kan vericemMerhaba evet fazla damlatmışsınız ama pozitif sonuç, hayırlı olsun
TamamHaber ver merak ettim
Hadi hayırlısı inşallah vardır haber et
Kan verdim bekliyorum.Bu testler bozuk, ama kan ver direkt testlerle uğraşma
Maşallah canım hayırlı olsunB bukaaa N nagiss21gizemliasli bulancak28 G guzelseylerolsun Sosyallanne hero_girl
Kızlar 90 çıktı pozitifama geç döllenme sanırım gecikmeye göre
Maşallah canım hayırlı olsun
Geçen yıl kimyasal gebelik geçirmiştim. İnşallah sağlıkla artar bu sefer çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?