• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim... Ne olursunuz yardım edin...

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
11 mayıs günü bir aptallık yapıp eski sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadım (çok pişmanım). hala kız'ım ama boşaldığı sırada o bölgemle temastaydı, iç çamaşırımda da bir süre kaldı... 17 yaşındayım henüz... bu gün 25 mayıs.. bugün yarın adet görmem gerekiyordu acaba psikolojik olarak mı görmüyorum derken bu gün yolun ortasında kustum... gebelik testi alsam kesin sonuç alabilir miyim henüz 14 gün geçti üzerinden. ya da sağlık ocağına gidip kan testi yaptırsam, durumu nasıl anlatacağım... anneme çok yakınım fakat ona bile söyleyemedim... çok utanıyorum çok pişmanım... ne olursunuz bana yardım edin çıkmazdayım... erkek arkadaşım başka bahane uydurarak bir hafta içinde ayrıldı eminim korkusundan... babasız büyütemem...

hatamın farkındayım lütfen.. bana yardımcı olacak yorumlarda bulunun ne olur...

biz bilemeyiz canım, sen hemen bi test yaptır, evine uzak bir hastaneye git.
en garanti sonuç bu..
Birazdan burada istemeyeceğin şeyler duyabilirsin, eğer konun gerçekse ve bunları kaldıramazsan, konunu da hemen kapattır.
Zaten buradan hiç kimse sana yardımcı olamaz.
bu da ders olsun, bir daha böyle birşey yapma.:34:

biz bilemeyiz canım, sen hemen bi test yaptır, evine uzak bir hastaneye git.
en garanti sonuç bu..
Birazdan burada istemeyeceğin şeyler duyabilirsin, eğer konun gerçekse ve bunları kaldıramazsan, konunu da hemen kapattır.
Zaten buradan hiç kimse sana yardımcı olamaz.
bu da ders olsun, bir daha böyle birşey yapma.:34:

çok pişmanım gerçekten bir daha tövbe... duyacaklarımı biliyorum ama ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var... :(

Back