- 21 Şubat 2013
- 231
- 68
-
- Konu Sahibi Alexandra00
Gerçekten mi? Idrar testi için adet gecikmesi bekleyin diyorlar.. Biraz da korkuyorum açıkçası hayal kırıklığı yaşamaktan. Çok istiyorum hamile kalmak.Test yapsanız çıkabilir aslında.
Gecikmesini beklemek zorunda değilsiniz, reglden 4-5 gün önce çıkaran erken gebelik testleri dahi var, ben kendim 1 gün önce öğrenmiştim mesela. İnşallah vardırGerçekten mi? Idrar testi için adet gecikmesi bekleyin diyorlar.. Biraz da korkuyorum açıkçası hayal kırıklığı yaşamaktan. Çok istiyorum hamile kalmak.
Harikasınız. Çok teşekkür ederim.Gecikmesini beklemek zorunda değilsiniz, reglden 4-5 gün önce çıkaran erken gebelik testleri dahi var, ben kendim 1 gün önce öğrenmiştim mesela. İnşallah vardır
Rica ederim, güzel haberlerinizi bekliyorum:))Harikasınız. Çok teşekkür ederim.
Perşembe bir test alayım! :)
Adet öncesi ayni ağrılar oluyormuydu peki??Merhabalar benim regl olmama 3 gün var ama yaklaşık 5 gündür kasıklarım ağrıyır belimde ağrı var ve bacaklarıma vuruyor. Bugün bir test aldım fakat negatif çıktı. Bir daha ne zaman test yapmalı mıyımm? Çok istiyorum hamile kalmayı
Hemen hemen ayni durumdayız. Belki test yapsak çıkar ama ben çok korkuyorum negatif görmekten. Sanırım en güzeli adet gecikmesi beklemek ama o kadar sabrım var mi bilmiyorum..16ve 17 Eylül pik günümdü değerlendirdim ve reglim 5 gün sürüyor sancılarımda oluyor ama 2 gün öncesinden başlıyordu. 34_35 günde bir regl oluyorum
Aynı durumdayız gerçekten. Bende negatif görmekten yıldımHemen hemen ayni durumdayız. Belki test yapsak çıkar ama ben çok korkuyorum negatif görmekten. Sanırım en güzeli adet gecikmesi beklemek ama o kadar sabrım var mi bilmiyorum..
Tanrıdan hayırlısını dileyip sabırlı olmaktan başka çare yok fakat insan psikolojik paranoya savaşı veriyor resmen.. :)Aynı durumdayız gerçekten. Bende negatif görmekten yıldım
Öyle gerckten. Kimisi diyor kafaya takmazsan oluyırmus ama elde degilTanrıdan hayırlısını dileyip sabırlı olmaktan başka çare yok fakat insan psikolojik paranoya savaşı veriyor resmen.. :)
Naptin canım?Öyle gerckten. Kimisi diyor kafaya takmazsan oluyırmus ama elde degil
Selam canımNaptin canım?
Ben yarın sabah test yapcam. Sen??
Geçmiş olsun canım. Bence adet zamanını bekle öyle yap.Selam canım
Benim şu an felaket sırt ve bel ağrım var… bugün test yaptım fakat negatif2 gün kaldı reglime
Bir de bugün farkettim göğüslerimdeki damarlar acayip belirgin harita gibi.Selam canım
Benim şu an felaket sırt ve bel ağrım var… bugün test yaptım fakat negatif2 gün kaldı reglime
Sağol canım.. normalde 2 gün çıkıyor diye biliyorum ama… hiç umudum yokGeçmiş olsun canım. Bence adet zamanını bekle öyle yap.
Benim bugun adetin ilk günü olması lazımdı ama olmadim, sanci olurdu hep o da yok, sadece bacaklarım sızlıyor ve halsizim.
Ben sabah yapcam test haber veririm.
Sen de iki üç gün sonra bir daha yap erken olabilir.