• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim lütfen yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bunda var gibi gozukuyor daha cok yeniii
Bilmiyorum canım ya testle ilgili cok sey duydum boyle bir pozitif bir negatif yasayanlar olmuş bu markada. Simdi haftasonu da pazartesiye siparis verdim baska marka ile de deniycem bakalm. Birde sabah ilk idrarla yine deniycem sabah yazarim yine

Sabah 5 te yaptığım test negatifti. O saatten sonra tekrar yine girmedim hic tuvalete ve bişey yiyip icmedim simdi tekrar yaptım bekliyorum

Resmen de saka gibi yani ikisi de negatif. Resmen bir gun pozitif bir gün negatif gosteriyor test

Eklentiler

• 20210404_095920.jpg
    20210404_095920.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 134
Aslında laboquick testler çok iyi gibi geliyordu bana. Demekki onlarda yalancıymış ☹️

Merhaba arkadaslar hala adet olmadim bugun baska bir marka ile test yaptım. Ama aksam az beklemis bir idrarla yaptım cunku sık tuvalete çıkıyorum. Bi bakar misiniz testime

Bu kadar da tesaduf olamaz diye düşünüyorum bu baska marka bir test sizce ?

Kızlar ben emziren bir anneyim 17 aylik bir oglum var. Bir haftadir sanki yeni dogan çocuğu yanlış emzirmiş de yara olmus gibi goguslerimde cok aci oluyor. Emzirmek resmen eziyet gibi geliyor. Kramplar kasik ağrıları aşırı susama ani duygusallik gibi bazi belirtiler var. adetim normalde duzensiz. 35 gün hesapLayinca 3 günlük falan gecikmem var. Bir hafta kadar once yaptığım testte sonradan bir ikinci cizgi olustu. sonradan oldugu icin kuruma cizgisi olabilecegini düşündüm. Ama u sabah ilk idrarimla yaptığım testte 5 dk icinde yok denilecek kadar silik bir cizgi oldugunu farkettim. Sizce hamile olabilir miyim boyle bir durum yasayan var mi ? Gün icinde testi tekrar etmeli miyim
Hayırlısı inşallah 🤗🥰

İdrar testleri adama kafayi yedirtir en net kan testi. Benim idrar testimi gorsen ikinci cizgi net belliydi ama sonu husran hamile deildim.

Bilmiyorum canım ya testle ilgili cok sey duydum boyle bir pozitif bir negatif yasayanlar olmuş bu markada. Simdi haftasonu da pazartesiye siparis verdim baska marka ile de deniycem bakalm. Birde sabah ilk idrarla yine deniycem sabah yazarim yine
Canım bende laboquick kullanıyorum 2 aydır, inan hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı şuana kadar. Eğer çizgi varsa büyük ihtimalle bebiş vardır.

Sizce var mı beklenen bat 17 mayis yumurtlama dönemi öncesini o günü ve sonraki gunleri değerlendirdim yumurtlama dönemi sonrasi 2 3 gün regl sancısı gibi sancım oldu sonra hafif hafif kasıklarımda ağrı oldu onun dışında her gün denicek kadar baş dönmem oldu anlık sonra kendiliğinden geçti reglime 6 gün var test yaptım bu şekilde çıktı umitlenmek istemiyorum adetlerim duzenlidir 28 29 günde bir olurum arada olan beyaz akıntım var bazen su gibi bazen yoğun regl olucagim zaman göğüs hassasiyetim sivilcelenmem olur normalde 10 gün oncesindenn baslar bu sefer hiç öyle şeylerin olmadi ne göğüs ağrısı ne de sivilce yardimci olup görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim ❤️🤲 Allah başta bana sonra isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲👼

IMG_20210512_211306.jpg

Sizce var mı beklenen bat 17 mayis yumurtlama dönemi öncesini o günü ve sonraki gunleri değerlendirdim yumurtlama dönemi sonrasi 2 3 gün regl sancısı gibi sancım oldu sonra hafif hafif kasıklarımda ağrı oldu onun dışında her gün denicek kadar baş dönmem oldu anlık sonra kendiliğinden geçti reglime 6 gün var test yaptım bu şekilde çıktı umitlenmek istemiyorum adetlerim duzenlidir 28 29 günde bir olurum arada olan beyaz akıntım var bazen su gibi bazen yoğun regl olucagim zaman göğüs hassasiyetim sivilcelenmem olur normalde 10 gün oncesindenn baslar bu sefer hiç öyle şeylerin olmadi ne göğüs ağrısı ne de sivilce yardimci olup görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim ❤️🤲 Allah başta bana sonra isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲👼

Eki Görüntüle 2848491
Bence sonucunuz pozitif. Sanırım belli olmuştur şimdiye kadar. Merak ettim sizi guzel haber aldınız mı?

Back