- 6 Temmuz 2023
- 4.826
- 16.567
-
- Konu Sahibi selinnazto
Nanelerini ye tabi ama azıcık vakit ayır bilinçlen bebeğimçok sağolun dikkat edeceğim artik cidden
Ne desek boş, yarin yine herhangi bir kiyafet üstünden sürtünüp gelir djdksks
Adamdaki yokluğa bakar mısın? Tayt kumaşına sürtmeye razı. Vulvayı görmüyor bile.2022 den bu yana eşofmanla da sürtünmüşsünüz iç çamaşırı ile de böyle bir şey mümkün değil hamile kalma ihtimalin yok yani ama sürtüne sürtüne tahriş olacaksınız canım ateşi bulanlar bile bu kadar sürtmemiştir
ama bazıları bulasabilir falan yazmış lütfen beni aydınlatır mısınız ya elde sperm varsa bulasır mı (yani zevk suyu)2022 den bu yana eşofmanla da sürtünmüşsünüz iç çamaşırı ile de böyle bir şey mümkün değil hamile kalma ihtimalin yok yani ama sürtüne sürtüne tahriş olacaksınız canım ateşi bulanlar bile bu kadar sürtmemiştir
ama bazıları bulasabilir falan yazmış lütfen beni aydınlatır mısınız ya elde sperm varsa bulasır mı (yani zevk suyu)Ne desek boş, yarin yine herhangi bir kiyafet üstünden sürtünüp gelir djdksks
2022'den beri hamile kalmayıp hala ayni soruyu mu soruyorsun?ama bazıları bulasabilir falan yazmış lütfen beni aydınlatır mısınız ya elde sperm varsa bulasır mı (yani zevk suyu)
abla neden kızıyosun bana ya cidden korktuğum için soruyorum2022'den beri hamile kalmayıp hala ayni soruyu mu soruyorsun?
Kızım korkan aynı haltı 2,5 sene boyunca yer mi?abla neden kızıyosun bana ya cidden korktuğum için soruyorum
abla elindeki sıvıdan da korktum o yuzden2022den beri sürtünüp sürtünüp konu açmışsınız hala anlayamadınız mı böyle hamile kalınmadığını?