- 17 Nisan 2022
- 134
- 5
- 24
-
- Konu Sahibi selinnazto
gerçekten miEvet hamile kalırsın 15 güne test al yap olur mu
risk var mı lütfen söyler misinizAynen bayağı farklı bir konuymuş.
30 martta da tayt üstünden sürtünmüşsünüz. Hamile kaldın mı?risk var mı lütfen söyler misiniz
o tamamen saçmalıktı farkındayım ama şuan iç çamaşırı biraz daha ince o yüzden korktum30 martta da tayt üstünden sürtünmüşsünüz. Hamile kaldın mı?
Şimşek mekkuyin hızında bir sperm dağı taşı deler geçer aşkoo tamamen saçmalıktı farkındayım ama şuan iç çamaşırı biraz daha ince o yüzden korktum
dalga gecmenize bir şey demiyorum risk var mı yok mu onu soruyorum yoksa cidden komik biliyorumNisan 2022'den beri düzenli olarak sürtünüyor ve aynı şüpheleri oluşturacak şeyler yapıp konu açıyorsun. Millet dalga geçince suçlu oluyor.
gerçektenmiHamile kalabilirsin sürtünmeden önce bunları düşünmüyor musunuz test yaparsın
gerçekten kalır mıyım yaEvet.
Adını ne koyacaksınız
lütfen istediğiniz kdar dalga gecin ama risk var mı bunu söyleyin bana lütfen o yeterliVe sürekli sürtünüp sürtünüp gebelik var mı diye buraya sormuşsunuz hala cevap bulamadınız mı
hayır ama bu sefer olursa diye korktum abla yaCanım 2022den beri sürtünmüşsünüz 2022 den beri hamile kaldın mı
çok sağolun dikkat edeceğim artik ciddenKızım sen niye kıyafetle sürtünüp sürtünüp gelip soruyorsun?
Korunmayı bilmiyor musun yada böyle bir şeyin mümkün olmadığını bilmiyor musun
Saçmalama
Şimşek mekkuyin hızında bir sperm dağı taşı deler geçer aşko