Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişi yoktur korkma genital bölgenin üzerine gelmesi ile hamilelik olusmaz içeri doğru ilerlemesi gerekiyor stres ve içtiğin haplardan dolayıdır adetine kaç gün var?alt göbeğimde siskinlik hissediyorum. reglm gecikti diye olabilir mi ua da ella hapından yoksa kuruntu mu yapıyorum
gecen ay 8inde olmuştum ama bugun olmadım ertesi gün hapını da pazar günü içmiştimBişi yoktur korkma genital bölgenin üzerine gelmesi ile hamilelik olusmaz içeri doğru ilerlemesi gerekiyor stres ve içtiğin haplardan dolayıdır adetine kaç gün var?
Gecikebilir bi sorun yoktur ama bence birdaha yapma aynı hatayıgecen ay 8inde olmuştum ama bugun olmadım ertesi gün hapını da pazar günü içmiştim
pişman oldum zaten yapmam ama kasığıma dokununca ağrıyor ve alt karnımda da şişkinlik var diye bi panik geldi teşekkür ederim cevapladığınız içinGecikebilir bi sorun yoktur ama bence birdaha yapma aynı hatayı
İlla için rahat etmiyorsa kaset testlerden yapabilirsin kesin sonuc verir rica ederimpişman oldum zaten yapmam ama kasığıma dokununca ağrıyor ve alt karnımda da şişkinlik var diye bi panik geldi teşekkür ederim cevapladığınız için
Bişi yoktur korkma genital bölgenin üzerine gelmesi ile hamilelik olusmaz içeri doğru ilerlemesi gerekiyor stres ve içtiğin haplardan dolayıdır adetine kaç gün var?
gelmiş olsa bile içine doğru ilerleyemez değil mi ? gelmiş olma ihtimali de çok çok düşük zaten. oturuyordum ve oturunca gelmesi gereken yer baya aşağıda kalıyor zaten.Bişi yoktur korkma genital bölgenin üzerine gelmesi ile hamilelik olusmaz içeri doğru ilerlemesi gerekiyor stres ve içtiğin haplardan dolayıdır adetine kaç gün var?
İlla için rahat etmiyorsa kaset testlerden yapabilirsin kesin sonuc verir rica ederim
onu yapmak için erken mi yoksa şu an yapabilir miyim?İlla için rahat etmiyorsa kaset testlerden yapabilirsin kesin sonuc verir rica ederim
içimin rahat etmemesini gerektirecek bir şey yoktur değil miİlla için rahat etmiyorsa kaset testlerden yapabilirsin kesin sonuc verir rica ederim
Evet suan yapsan kesin sonuc alırsınonu yapmak için erken mi yoksa şu an yapabilir miyim?
kaset test dediğiniz ne oluyor acabaEvet suan yapsan kesin sonuc alırsın
31 mayısta oldu erken olmaz değil miEvet suan yapsan kesin sonuc alırsın
Ben geçen ay sandım bişi yoktur ya stres yapmayı bırak yakında regl olursun ama birdaha aynı hataya düşme31 mayısta oldu erken olmaz değil mi
kaset test dediğiniz eczaneden alınıp yapılan mı? yapmak için erken mi yani? umarım bir şey yoktur zaten bakireyim üstüne ella da kullandım. 8 mayısta regl olmustum simdi regl olmadım diye panikledim işte alt karnımda şişlik hissedince ve kasığım da ağrıyor diye gerçekten korktum bunlar bir belirti değildir di mi? tamamen kuruntu yapıyorumdur içimin rahat olmamasını gerektirecek bir şey mi bunlar?Ben geçen ay sandım bişi yoktur ya stres yapmayı bırak yakında regl olursun ama birdaha aynı hataya düşme
Kaset test için erken evet ama zaten içtiğin ilaçtan dolayı bu ağrıları hisediyorsun birde stresten kendni dinliyorsun oraya bisi gelmeden hamilelik olusmaz bu ilaç bildiğim kadarıyla gecikme yapıyor çok yan etkileri var hem ilaç içmissn hem içine boşalma olmamıs yuzde bir ihtimal yani hamile olmankaset test dediğiniz eczaneden alınıp yapılan mı? yapmak için erken mi yani? umarım bir şey yoktur zaten bakireyim üstüne ella da kullandım. 8 mayısta regl olmustum simdi regl olmadım diye panikledim işte alt karnımda şişlik hissedince ve kasığım da ağrıyor diye gerçekten korktum bunlar bir belirti değildir di mi? tamamen kuruntu yapıyorumdur içimin rahat olmamasını gerektirecek bir şey mi bunlar?
oraya bisi gelme ihtimalinden korkuyorum. ilacın yan etkileri genellikle üç gün sürermiş ben ilacı içeli üç günü geçti diye de korktum ama her bünyede farklı etki de yapabilir tabii.Kaset test için erken evet ama zaten içtiğin ilaçtan dolayı bu ağrıları hisediyorsun birde stresten kendni dinliyorsun oraya bisi gelmeden hamilelik olusmaz bu ilaç bildiğim kadarıyla gecikme yapıyor çok yan etkileri var hem ilaç içmissn hem içine boşalma olmamıs yuzde bir ihtimal yani hamile olman
Sen oraya geldiğini veya gelmediğini anlamadın mı hatırlıyormusunoraya bisi gelme ihtimalinden korkuyorum. ilacın yan etkileri genellikle üç gün sürermiş ben ilacı içeli üç günü geçti diye de korktum ama her bünyede farklı etki de yapabilir tabii.
gelip gelmediğini hic hatırlamıyorum. kasıklarıma doğru geleni hemen ıslak mendille sildim bakındıgımda da bir şey yoktu ama ilk basta hic böyle bir seyden böyle bir ihtimal aklıma gelmediğinden bakınmadığım zamanda gelmiş olma ihtimalinden korkuyorum. cuma günü olmuştu ben de pazar günü sabah erkenden nöbetçi eczaneden ertesi gün hapı alıp içtim. ayrıca bakireyim böyle olması gebelik ihtimalini daha da düşürür değil mi? kasıklarım dokununca acıyor, akıntım da var ve alt karnımda da sislik hissedince cok daha fazla korktum hala da korkuyorum maalesef. Ama bu belirtilerin hepsi regl öncesi belirtisi olabilir aynı zamanda ya da ertesi gün hapının belirtileri hiç anlayamadım orasınıSen oraya geldiğini veya gelmediğini anlamadın mı hatırlıyormusun
Bakire olmak gebeliğe engel değil ama anlattıgın sekıldeyse hamile değilsin mümkün değilgelip gelmediğini hic hatırlamıyorum. kasıklarıma doğru geleni hemen ıslak mendille sildim bakındıgımda da bir şey yoktu ama ilk basta hic böyle bir seyden böyle bir ihtimal aklıma gelmediğinden bakınmadığım zamanda gelmiş olma ihtimalinden korkuyorum. cuma günü olmuştu ben de pazar günü sabah erkenden nöbetçi eczaneden ertesi gün hapı alıp içtim. ayrıca bakireyim böyle olması gebelik ihtimalini daha da düşürür değil mi? kasıklarım dokununca acıyor, akıntım da var ve alt karnımda da sislik hissedince cok daha fazla korktum hala da korkuyorum maalesef. Ama bu belirtilerin hepsi regl öncesi belirtisi olabilir aynı zamanda ya da ertesi gün hapının belirtileri hiç anlayamadım orasını