hamile miyim korkuyorum lütfen cevaplayin yalvaririm

Nasıl inancam tövbe ettiğne. Sesli mesaj olarak tövbe et.

Hap etkisi ile gecikmişsin canım çok normal böyle bişey. 20 güne kadar gecikiyor bazen. Sökülür adetin. Kekiği kaynatıp çayını iç reglin gelir birkaç gün içinde

Sert olacam artık ya böyle yazıları okuyunca gerçekten çok sinirleniyorum artık daha kaç saat önce çocuk için eşimle kavga ettim her türlü şeyi yapıp sonra da buraya hamile miyim diye yazmayın arkadaşım bizim götümüz çatladı ya artık bir çocuğumuz olsun diye buraya bunu yazmaya hakkınız yok yapın yapın zaten tövbe ettim artık adet olduğunuda o korku geçince yine aynısını yapacağınız şeyleri buraya yazmayın artık çok doluyum gerçekten yeter yani

Kalmazsın. Bak kaç kişi aynı şeyi yazmış ikna ol artık. Hissettiklerin tamamen psikolojik
10 Kasım ilişkim oldum ilişkiden sonra 6 gün adetim gecikti ama tahriş felan olmuştu stres yapmıştım sonra adetim geldi 7 gün sürdü o ay 4 ilaçta kullanmıştım onunda etkilediğini düşünüyorum gecikmeyi biri regl ağrısı için agnucastondu hatta o ay olan reglimde sancılıydı ve hastanelik oldum. Daha sonra aralıkta olucak reglim gayet normal gününde oldu ama ben ilişkiden 28 gün ve 45 gün sonra test yaptım 3 tane ve negatifti. Sonra 56 gün sonra kadın doğuma gittim rahim kalınlaşması var dedi ama reglime 14 gün vardı yumurtama dönemimde ve dökülmeye başladığını normal olduğunu söyledi öyle gebelik gelan görmediğini söyledi içim rahat etmediği için ertesi gün yani ilişkiden 57 gün sonra gebelik testi verdim <1.2 çıktı negatif bir değer. Sizce iki kere regl görmeme rağmen ve bu kadar negatif çıkmasına rağmen gebelik olabilir mi? Şuan reglim 1 gün gecikti

evlenmeden vs olan yaptigim hayatim sizi ilgilendirmez korkumla vs cok kez sordum farkındayım benim hayatima soz etme hakkini size vermiyorum çocuğunuz da sizin kismetinize bagli insallah saglikli sekilde kucaginiza alirsiniz.

57 gün geçmiş ohooo ve negatif. İhtimal yok!

Adetten bir iki gün önce ilişkiye girdim yumurta bile yok ama hamile oldum Allah in işi

Soruyu soran arkadaşım, ben 4.5 yıldır çocuk için uğraşıyorum tüp bebek bile tutmadı yumurtlama günü dahil birer gün arayla bile deniyoruz olmuyor. İlla yumurtlamada yani uygulamada gösterdiği gibi değil.

Onun dışında anladığım kadarı ile yaşın küçük mesajları tek tek okudum ilk önce bu senin tercihin ve hayatın bir soru sordun ve cevap aldın kimseden izin almana özür dilemene gerek yok bazı yorumlar çok acımasız olmuş.
Gençken böyle şeyler olur yaşanır senin psikolojin önemli kendini şartlama ve korkutma çoğu genc yaşıyor.
Çok stres olduğun için gecikme yaşanır bu çok doğal üzme canını sen önemlisin bu gibi durumlarda kan testi verirseniz sorun ortadan kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…