- 4 Ocak 2023
- 44
- 6
- 24
-
- Konu Sahibi selenslmklr
regl olurum dimi cok tesekkur ederim oldu ve tövbeler ettim kendimden sizden bile ozur diliyorum gercekten imkansiz dimi?<3Yargılamadan ve kalp kırmadan cvp vereyimhayır hamile değilsin imkansız gibi birşey şuan anlattığın. Bende dahil bir çok kişi yumurtlama günlerini takip ettiği halde gebe kalamıyor yaşadığın şey zaten tam bir ilişki değil dilerim bu yaşadığın korku sana ders olur
Endişelenme bu şekilde hamile kalamazsin. Ayrıca ictigin ilaç dengeni bozmuş anladığım kadarıyla o tarz ilaçlar yapıyor bu tarz şeylerçok detay vericem özür dilerim lütfen tamamını okuyun!!!!!! <3 1 ay once max 10 dk süren iliski yasadim sevgilimle prezervatifsiz yani o an takmadi sonra takti ama acidigi icin onunla bile yapmamıstık ama prezervatifsiz kısımda sürekli sürekli sildi ve bakire oldugum icin icime bile giremedi az da olsa zevk suyuna karşı 2 saat içinde hap aldım yumurtlama günümde de değilmişim 4-7 aralık arasıymış haptan 4 gün sonra kanamam oldu reglime 14gün vardı 3-4 gün yoğun sürdü ama hala regl olmadım lütfen hamile miyim reglim 2 gün gecikince test yapmıştım negatif çikti ama hala regl olamadım aileme söyleyemem yargılamayın ozur dılerım tovbe ettim
çok teşekkür ederim yumurtlama günü disinda kalinmaz dimi az zevk suyundan bile cok soruyorum soru ozur dılerım gercekten pismanimİmkansız canım güven bize
idrar testi yanlıs degildir dimi cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin midem bulaniyor sürekli stresten diye dusunuyorum son 3 gundur delirdim tesekkur ederimEndişelenme bu şekilde hamile kalamazsin. Ayrıca ictigin ilaç dengeni bozmuş anladığım kadarıyla o tarz ilaçlar yapıyor bu tarz şeyler
Estfregl olurum dimi cok tesekkur ederim oldu ve tövbeler ettim kendimden sizden bile ozur diliyorum gercekten imkansiz dimi?<3
lütfen böyle demeyinBir tane daha mi agliycam artik
Hamilesinmi diyelimne istiyonuz anlamiyom artık ya
çok teşekkür ederim <3Ertesi gün hapı adet geciktirmesi yapabilir. Ayrıca bu stresle birleşince kesin yapar :) Endişe etmeyin hamile kalmak bu kadar kolay olsaydı buralarda sayfa sayfa başlık açılmazdı. Hiçbir sorunu olmayan yumurtlama döneminde ilişkiye giren bir kadının bile bir ayda hamile kalma şansı %15 :)
çok teşekkür ederim çok <3Estfhayır canım bu şekilde hamile kalamazsın eğer gecikmen 10 günü bulursa doktora gitmeni tavsiye ederim tabiki de gebelik için değil bir sorun olup olmadığıyla ilgili kullandığınız ilaçlar stres de adet gecikmesine sebep olabiliyor aklında olsun
Zaten o tarz kanama ile hamile olman imkansız stresten migden bulaniyor hatta düşündüğün için düşünmesen miğde bulantin olmicakidrar testi yanlıs degildir dimi cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin midem bulaniyor sürekli stresten diye dusunuyorum son 3 gundur delirdim tesekkur ederim
lütfen böyle demeyin
haklisiniz özür dilerimThread 'Zevk suyundan sürtünmeyle hamile kalınır mı?' Zevk suyundan sürtünmeyle hamile kalınır mı? daha az once biri daha vardi senin gibi
tamam çok teşekkür ederimmmmKalmazsın. Bak kaç kişi aynı şeyi yazmış ikna ol artık. Hissettiklerin tamamen psikolojik
haklısınız cok tesekkurler…Ertesi gün hapından sonra gecikme yasana biliyor sanmıyorum hamile kalicagini sitrese sokma.kendini illaki olucaksindir adet merak etme