- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.953
- 83
- 25
- Konu Sahibi PurpleLove35
-
Luzum adetim 1bucuk hafta gecikti o zaman gittim çıkmadı yarın gidecem sabah işte esimin gözü lne kan otuemjs yarın önce bı göz doktoruna gidicez doktoruma mesaj attım gel dediKıyamam sana ya hadi biri hatalıydı ikinci nasıl olur gerçekten hayret verici. Çok iyi anlıyorum canım seni bekle bakalım. Ben ilkinde doktorumu aramıştım silik çıktı falan dedim idrara düştüyse kesin vardır demişti gidip kan verdim 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim kese hemen oluşmaz kanda bi yanlışlık olmasın
Neyse yazdığımı anlamamışsınız ki siz. Zaten belirti demenize yazdım kesin hamilesin demenize değil. Bunlar gebelik belirtisi değilki çok fazla belirti olsunFarketmediniz heralde ama belirtileriniz çok fazla inşallah hamilesindir yazdım kalkıp kesin hamilesin falan demedim ben temennimi söyledim
Gebe olanlar da bu belirtileri yasiyo zaten adet belirtisi değil sadecw bunlar amaNeyse yazdığımı anlamamışsınız ki siz. Zaten belirti demenize yazdım kesin hamilesin demenize değil. Bunlar gebelik belirtisi değilki çok fazla belirti olsun
Belki piskolajik veya adet belirtisidir ama ben ilk defa böyle şeyler hissediyorum 3 günüm kaldı test yaptıktan sonra size bilgi gecçem yinde beni düşündünüz için teşekkür ederimOnlar aynı zamanda adet belirtisi lütfen böyle yazıp bayanı strese sokmayın. O kadar çok belirti yazmışki eğer negatif çıkarsa ne olacak. Boşuna ümit. Ben bilerek bu belirtilere göre hamilesiniz kesin yazdım. Yani aslında duymak istediği bu. Belirtilere takılmayın adet öncesi bunlar olası şeyler. Bebek adet geçikmesi öncesi bu kadar belli etmez kendini daha sadece bir hücre ve sadece hcg yükseliyor. Hepsi psikolojik
Sizi bilmem ama ben hamileliğimi bu belirtilerle anladım dediğim gibi adet olucam diye bekliyordum siz farklı yaşamış olabilirsinizNeyse yazdığımı anlamamışsınız ki siz. Zaten belirti demenize yazdım kesin hamilesin demenize değil. Bunlar gebelik belirtisi değilki çok fazla belirti olsun
Aynen canimGerçekten düşünmemek konudan uzaklaşmak bize psikolojik olarakta çok iyi gelmişti
Eşine de çok geçmiş olsun canım eşinle beraber mi gidiceksin doktorunaLuzum adetim 1bucuk hafta gecikti o zaman gittim çıkmadı yarın gidecem sabah işte esimin gözü lne kan otuemjs yarın önce bı göz doktoruna gidicez doktoruma mesaj attım gel dedi
Aynen katılıyorum size herkes aynı belirtileri yaşamazSizi bilmem ama ben hamileliğimi bu belirtilerle anladım dediğim gibi adet olucam diye bekliyordum siz farklı yaşamış olabilirsiniz
Benim olursa ilk gebeliğim olacak ben çok araştırmacı biriyim kişiden kişiye belirtile değişir meswl abzi kadınlarda yerleşme kanaması olurken bazı kadınlar bunları yasamazlarmis belirtiler örnek zaten her kadın aynı şeyi yaşayacak diye bı zorunluluk yokSizi bilmem ama ben hamileliğimi bu belirtilerle anladım dediğim gibi adet olucam diye bekliyordum siz farklı yaşamış olabilirsiniz
Gebelik belirtisi diye bişey yok. Hepsi adet belirtisi. Ben her ay yasadığım şeyleri hamile kaldığım ayda aynen yaşadım. Ha şöyle olabilir her aykinden çok çok farklıdır. İlk defa kasıklarına batma olmuştur ilk defa göğüsler acımıştır. O işte hamilelik belirtisi olabir. Ama onu dısında heray aynı belirti sonunda adet gelmez. Fark bu. Siz bilirsiniz belirti aramak istiyorsanız tabiki arayın 8 yıl aradım burada yazanları. Bu yüzden belki hala belirtim var diyip sonra adet oluyorlar diye kızıyorumdur.Gebe olanlar da bu belirtileri yasiyo zaten adet belirtisi değil sadecw bunlar ama
Teşekkür ederim canım önce göz hastanesine gidicez ben Ankara lokman hekime gidiyodum orda aokmuyolar içeri ama doktorumu değiştirdim koru hastanesine gidiyeium geçen gittik eşim girdi içeri beraber girip konuşuyoruz doktorumla sohbet ediyoruz bilgi alıyoruz ultrasounda beraber bakmıştım doktorumuz iyi gittiğimiz her yerde sevdiriyoruz kendimizi neşeli yapıya sahibiz ikimiz de sıkıntı yaşamıyoruzEşine de çok geçmiş olsun canım eşinle beraber mi gidiceksin doktoruna
Zaten anlatmak istediğimi siz yazmışsınız. Adet olacağınızı beklerken hamile olduğununuzu öğrenmişsiniz. Fakat yanlış okumadıysam sizinki gebelik değilmiş yada başkasının kini okumuş olabilirim tabiSizi bilmem ama ben hamileliğimi bu belirtilerle anladım dediğim gibi adet olucam diye bekliyordum siz farklı yaşamış olabilirsiniz
Aynen öyle her hamilelik aynı değil kimi çok rahat bir hamilelik geçirirken kimi hastanelerden çıkamıyor bünyeden bünyeye farklılık gösteriyorBenim olursa ilk gebeliğim olacak ben çok araştırmacı biriyim kişiden kişiye belirtile değişir meswl abzi kadınlarda yerleşme kanaması olurken bazı kadınlar bunları yasamazlarmis belirtiler örnek zaten her kadın aynı şeyi yaşayacak diye bı zorunluluk yok
Başkasınınkini okudunuz sanırım ben hamile olduğumu öğrendimZaten anlatmak istediğimi siz yazmışsınız. Adet olacağınızı beklerken hamile olduğununuzu öğrenmişsiniz. Fakat yanlış okumadıysam sizinki gebelik değilmiş yada başkasının kini okumuş olabilirim tabi
Bunları neye dayanarak söylüyorsunuz anlamıyorum insanlar tıbben belirli belirtileri yasiyosa hamiledir bunun neyini tarsisiyosunuz kiGebelik belirtisi diye bişey yok. Hepsi adet belirtisi. Ben her ay yasadığım şeyleri hamile kaldığım ayda aynen yaşadım. Ha şöyle olabilir her aykinden çok çok farklıdır. İlk defa kasıklarına batma olmuştur ilk defa göğüsler acımıştır. O işte hamilelik belirtisi olabir. Ama onu dısında heray aynı belirti sonunda adet gelmez. Fark bu. Siz bilirsiniz belirti aramak istiyorsanız tabiki arayın 8 yıl aradım burada yazanları. Bu yüzden belki hala belirtim var diyip sonra adet oluyorlar diye kızıyorumdur.
Belli zaten canım :)Teşekkür ederim canım önce göz hastanesine gidicez ben Ankara lokman hekime gidiyodum orda aokmuyolar içeri ama doktorumu değiştirdim koru hastanesine gidiyeium geçen gittik eşim girdi içeri beraber girip konuşuyoruz doktorumla sohbet ediyoruz bilgi alıyoruz ultrasounda beraber bakmıştım doktorumuz iyi gittiğimiz her yerde sevdiriyoruz kendimizi neşeli yapıya sahibiz ikimiz de sıkıntı yaşamıyoruz
Herkes aynı belirtileri yaşamaz doğruBenim olursa ilk gebeliğim olacak ben çok araştırmacı biriyim kişiden kişiye belirtile değişir meswl abzi kadınlarda yerleşme kanaması olurken bazı kadınlar bunları yasamazlarmis belirtiler örnek zaten her kadın aynı şeyi yaşayacak diye bı zorunluluk yok
Neyse uzatmaya gerek yok Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebeğiniziGebelik belirtisi diye bişey yok. Hepsi adet belirtisi. Ben her ay yasadığım şeyleri hamile kaldığım ayda aynen yaşadım. Ha şöyle olabilir her aykinden çok çok farklıdır. İlk defa kasıklarına batma olmuştur ilk defa göğüsler acımıştır. O işte hamilelik belirtisi olabir. Ama onu dısında heray aynı belirti sonunda adet gelmez. Fark bu. Siz bilirsiniz belirti aramak istiyorsanız tabiki arayın 8 yıl aradım burada yazanları. Bu yüzden belki hala belirtim var diyip sonra adet oluyorlar diye kızıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?