- Konu Sahibi PurpleLove35
-
Amin canım :) oğlumdan önce her ay gecikirdim hamileyim diye düşünürdüm test yapıp hamile olmadığımı görünce hemen adet olurdum psikoloji çok önemliDüşündükçe stres yapıyoruz belki ondandır ama bir umut işte rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Inşallah moral verdiniz bana yarin ilk işim eczaneye gitmek olacak galibaBenim oğlumda da 1 hafta adet olcakmışım gibi ağrıdı baktım olmuyorum test yaptım pozitif çıktı inşallah senin de öyle olur :)
Ayy inşallah canim
Ben hamileyim bu kadar belirtim yok. Artık kendimden şüphe ediyorum.Canım benim yazdığınız tüm belirtiler psikolojik. Ve coğu adet belirtisi. Rahat olun ve bekleyin rabbim elbet verecektir
Bende çok stres yapıyorum canım asabiyet de yapiyoAmin canım :) oğlumdan önce her ay gecikirdim hamileyim diye düşünürdüm test yapıp hamile olmadığımı görünce hemen adet olurdum psikoloji çok önemli
Evet çok sinir yapıyor ya çok gergin oluyorumAynen stres sinir huzursuzluk yapiyo
Ay sorma eşimle çok kavga ediyorum bu aralar sinir stres sıkıntı yapiyoEvet çok sinir yapıyor ya çok gergin oluyorum
Her testte negatif görünce oturup ağlardım saatlerce. Sonra eşim test yapmayı yasakladı akışına bıraktık o ara taşınma işimiz oldu derken kafamız iyice dağıldı. Dediğim gibi o kadar unutmuşum ki adet olucam diye bekliyorum bi baktım hamileyim :)Bende çok stres yapıyorum canım asabiyet de yapiyo
O da iyice bana sardin diye bana kiziyo ama istemeden yapıyorum ama hormonlar bide karışık ister istemez elden gelen bişey yojAy sorma eşimle çok kavga ediyorum bu aralar sinir stres sıkıntı yapiyo
Rabbim güzel mucizeler nasip. Etsin bebeğimHer testte negatif görünce oturup ağlardım saatlerce. Sonra eşim test yapmayı yasakladı akışına bıraktık o ara taşınma işimiz oldu derken kafamız iyice dağıldı. Dediğim gibi o kadar unutmuşum ki adet olucam diye bekliyorum bi baktım hamileyim :)
Bende ya anlıyor artık garibim uzak duruyor alttan alıyorAy sorma eşimle çok kavga ediyorum bu aralar sinir stres sıkıntı yapiyo
İnşallah hamilesindir canım belirtilerin çok fazla Allah nasip etsin inşallah :)Inşallah moral verdiniz bana yarin ilk işim eczaneye gitmek olacak galiba
En güzel mucizemdi gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Rabbim güzel mucizeler nasip. Etsin bebeğim☺
Insallah canim ❤İnşallah hamilesindir canım belirtilerin çok fazla Allah nasip etsin inşallah :)
Bende ya anlıyor artık garibim uzak duruyor alttan alıyor
[/QUOTgecen başıma gelwni duysan için yanar test yaptım pozitif çıktı ikinci çizgi bir iki tık açık çıktı eşime de sürpriz yaptım hamileyim diye hastaneye gidelim da ne kadarlık öğrenelim dedik negatif çıktı kanda da gebelik kesesi de yokmuş çok üzüldüm test yapıyorum eşime deniyorum artık ondan gizli yapıyorum çok sevinmişti ben çok üzüldüm ama bana belli etmemeye calissada üzüldü o da desiki senin uzulmene üzüldüm rabbim verirse olur inşallah dedi
Size katılıyorum benim ablamda 3 yıl boyunca her ay umutlanır sonra olmazdı en son evindeki eşyaları değiştirdi kafası ni böyle başka şeylerle meşgul etti şimdi 2 aylık hamileHer testte negatif görünce oturup ağlardım saatlerce. Sonra eşim test yapmayı yasakladı akışına bıraktık o ara taşınma işimiz oldu derken kafamız iyice dağıldı. Dediğim gibi o kadar unutmuşum ki adet olucam diye bekliyorum bi baktım hamileyim :)
Onlar aynı zamanda adet belirtisi lütfen böyle yazıp bayanı strese sokmayın. O kadar çok belirti yazmışki eğer negatif çıkarsa ne olacak. Boşuna ümit. Ben bilerek bu belirtilere göre hamilesiniz kesin yazdım. Yani aslında duymak istediği bu. Belirtilere takılmayın adet öncesi bunlar olası şeyler. Bebek adet geçikmesi öncesi bu kadar belli etmez kendini daha sadece bir hücre ve sadece hcg yükseliyor. Hepsi psikolojikİnşallah hamilesindir canım belirtilerin çok fazla Allah nasip etsin inşallah :)
Farketmediniz heralde ama belirtileriniz çok fazla inşallah hamilesindir yazdım kalkıp kesin hamilesin falan demedim ben temennimi söyledimOnlar aynı zamanda adet belirtisi lütfen böyle yazıp bayanı strese sokmayın. O kadar çok belirti yazmışki eğer negatif çıkarsa ne olacak. Boşuna ümit. Ben bilerek bu belirtilere göre hamilesiniz kesin yazdım. Yani aslında duymak istediği bu. Belirtilere takılmayın adet öncesi bunlar olası şeyler. Bebek adet geçikmesi öncesi bu kadar belli etmez kendini daha sadece bir hücre ve sadece hcg yükseliyor. Hepsi psikolojik
Gerçekten düşünmemek konudan uzaklaşmak bize psikolojik olarakta çok iyi gelmiştiSize katılıyorum benim ablamda 3 yıl boyunca her ay umutlanır sonra olmazdı en son evindeki eşyaları değiştirdi kafası ni böyle başka şeylerle meşgul etti şimdi 2 aylık hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?