Hamile miyim kızlarr acill

Rabbim güzel mucizeler nasip. Etsin bebeğim

Size katılıyorum benim ablamda 3 yıl boyunca her ay umutlanır sonra olmazdı en son evindeki eşyaları değiştirdi kafası ni böyle başka şeylerle meşgul etti şimdi 2 aylık hamile

İnşallah hamilesindir canım belirtilerin çok fazla Allah nasip etsin inşallah :)
Onlar aynı zamanda adet belirtisi lütfen böyle yazıp bayanı strese sokmayın. O kadar çok belirti yazmışki eğer negatif çıkarsa ne olacak. Boşuna ümit. Ben bilerek bu belirtilere göre hamilesiniz kesin yazdım. Yani aslında duymak istediği bu. Belirtilere takılmayın adet öncesi bunlar olası şeyler. Bebek adet geçikmesi öncesi bu kadar belli etmez kendini daha sadece bir hücre ve sadece hcg yükseliyor. Hepsi psikolojik

Kıyamam sana ya hadi biri hatalıydı ikinci nasıl olur gerçekten hayret verici. Çok iyi anlıyorum canım seni bekle bakalım. Ben ilkinde doktorumu aramıştım silik çıktı falan dedim idrara düştüyse kesin vardır demişti gidip kan verdim 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim kese hemen oluşmaz kanda bi yanlışlık olmasın

Farketmediniz heralde ama belirtileriniz çok fazla inşallah hamilesindir yazdım kalkıp kesin hamilesin falan demedim ben temennimi söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…