AyrisYigitbas Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Kasım 2022 352 445 33 32 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi AyrisYigitbas #1 Merhabalar kızlar adetimin 3. Günü belirti bel agrisi kasik agrisi sık idrara cikma var arada kasiklarimda batma var testte cizgi varmi benmi yanlis görüyorum esim hayali cizgi goruyorsun diyor Eklentiler 20230731_012353.webp 25,4 KB · Görüntüleme: 74
Merhabalar kızlar adetimin 3. Günü belirti bel agrisi kasik agrisi sık idrara cikma var arada kasiklarimda batma var testte cizgi varmi benmi yanlis görüyorum esim hayali cizgi goruyorsun diyor
P Papatyaguluu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ocak 2023 1.287 1.467 53 25 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi AyrisYigitbas #2 AyrisYigitbas .!.: Merhabalar kızlar adetimin 3. Günü belirti bel agrisi kasik agrisi sık idrara cikma var arada kasiklarimda batma var testte cizgi varmi benmi yanlis görüyorum esim hayali cizgi goruyorsun diyor Genişletmek için tıkla... Çok çok az bi çizgi gördümgibi oldu ilk idrarla mı yaptınız
AyrisYigitbas .!.: Merhabalar kızlar adetimin 3. Günü belirti bel agrisi kasik agrisi sık idrara cikma var arada kasiklarimda batma var testte cizgi varmi benmi yanlis görüyorum esim hayali cizgi goruyorsun diyor Genişletmek için tıkla... Çok çok az bi çizgi gördümgibi oldu ilk idrarla mı yaptınız
AyrisYigitbas Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Kasım 2022 352 445 33 32 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi AyrisYigitbas #3 aley34 .!.: Çok çok az bi çizgi gördümgibi oldu ilk idrarla mı yaptınız Genişletmek için tıkla... Ay hayir aslinda ilk idrar degil gece yarisi idrara ciktiktan sonra yaptim azicik idrarla
aley34 .!.: Çok çok az bi çizgi gördümgibi oldu ilk idrarla mı yaptınız Genişletmek için tıkla... Ay hayir aslinda ilk idrar degil gece yarisi idrara ciktiktan sonra yaptim azicik idrarla
P Papatyaguluu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ocak 2023 1.287 1.467 53 25 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi AyrisYigitbas #4 AyrisYigitbas .!.: Ay hayir aslinda ilk idrar degil gece yarisi idrara ciktiktan sonra yaptim azicik idrarla Genişletmek için tıkla... Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın
AyrisYigitbas .!.: Ay hayir aslinda ilk idrar degil gece yarisi idrara ciktiktan sonra yaptim azicik idrarla Genişletmek için tıkla... Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın
AyrisYigitbas Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Kasım 2022 352 445 33 32 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi AyrisYigitbas #5 aley34 .!.: Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın Genişletmek için tıkla... Kan verdim gitip insallah güzel sonuçlar alırım
aley34 .!.: Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın Genişletmek için tıkla... Kan verdim gitip insallah güzel sonuçlar alırım
P Papatyaguluu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ocak 2023 1.287 1.467 53 25 31 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi AyrisYigitbas #6 AyrisYigitbas .!.: Kan verdim gitip insallah güzel sonuçlar alırım Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah
AyrisYigitbas .!.: Kan verdim gitip insallah güzel sonuçlar alırım Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah