Selamlar kızlar bende pcos var ama adetlerim düzenli. 1 aydır hamilelik öncesi takviye kullanıyoruz eşimle. Bbt takibi ve ovulasyon testi yapıyorum regl bitimimden beri, 26 şubatta reglm bitti 5 martta ovulasyon pikimi gördüm 6 mart (muhtemelen sabahı) yumurtlama tarihim. 3-5-8 martta ilişkiye girdik, ayrıca 5-8 martta gynoseed de kullandım. Yumurtlamadan 2-3 gün sonra açık pembe mukus akıntı gibi lekelenmem başladı sonra 2-3 gün geçti ve tekrar başladı 2 gündür falan peçeteye sildiğimde ara ara lekelenme geliyor. Bir de 9 mart civarından beri regl olacakmışım gibi sızlama, kasıklarımda baskı bazen batma, gaz var. İştahımda biraz artış da var, dünden beri de çok sıvı almayan biri olmama rağmen tuvaletim geliyor gibi oluyor ama gittiğimde az yapıyorum (sistit değil baskı gibi oluyor mesaneme). Dayanamadım test yaptım 8 mart ve bugün testlerim negatif çıktı ne yapmalıyım sizce hamile olabilir miyim? Lütfen yardımcı olun
bu arada bbtnin bir anda 5 marttan 6 marta ani düşüşünün sebebi 5 mart akşamı gelmişti ölçtüğüm alet hemen ölçüm yapmıştım akşam 20:00 civarıydı o yüzden :)