- 26 Kasım 2024
- 22
- 1
- 1
- 19
- Konu Sahibi ezgi150224
-
Artimedse güvenmeyin bı erken gebelik testi yapabilirsiniz onda daha belli olurMerhaba kızlar regl ma 2 gun Var kaset test yaptım sılık çıktı sizde var mıdır
Regle iki gün kala çıkar varsa kişiden kişiye değişir bende öyle öğrenmiştim hemen çıktıysa kan verin bence artimedse yalancı çıkarıyor evet ama kaset testi o kadar yalancı değil erken olan daha yalancıMerhaba kızlar regl ma 2 gun Var kaset test yaptım sılık çıktı sizde var mıdır
Herkes öyle soyluyor yaArtimedse güvenmeyin bı erken gebelik testi yapabilirsiniz onda daha belli olur
Ay inşallah gunumu beklıyorum üzülmek istemiyorum kanda negatıf çıkar dıyeBence hamilesiniz kan verin
Var demı ben heyecandan yanlış gormuyorum3 de pozitif ve baya kırmızıı
Baya belli üçünde de inşallah güzel sonuç alırsınızVar demı ben heyecandan yanlış gormuyorum
Bence hamilesiniz siz kan verip netlestirinİki test daha yaptım sonuç bu şekıkde
3 de pozitif ve baya
Kuruma cızgısı fln degıl demı bunlar3 de pozitif ve baya kırmızıı
2 gunum var daha şimdi fark ettim WC ye gittigimde beyaz bı akıntım var normal mı regl öncesi hiç böyle birşeyle karşılaşmadımBaya belli üçünde de inşallah güzel sonuç alırsınız
Akıntı normal mıVar bnce canim
Evet zaten o da belirtilerden beyaz akinti
cuma gunune randevu aldım hayırlısı inşallah benimledirEvet zaten o da belirtilerden beyaz akinti
Senin belirtilerin nelerBenimde cuma randevum var 7 gun kaldi adetime tabu erkenden test yaptim negatif
Kasette yalanci gosteriyo adetim 3 gün geçtiğinde yaptım silik çıktı ertesi gün yaptım yine silik çıktı ertesi gün kan verdim negatif bugün 10 gün geçti bugun yine yaptım yine silik çizgi cikti başka eczaneden artimed aldim yine onda negatif çıkmıştı 4gun anlamiyorumRegle iki gün kala çıkar varsa kişiden kişiye değişir bende öyle öğrenmiştim hemen çıktıysa kan verin bence artimedse yalancı çıkarıyor evet ama kaset testi o kadar yalancı değil erken olan daha yalancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?