Hamıle mıyım kaset test pozıtıf

Kasette yalanci gosteriyo adetim 3 gün geçtiğinde yaptım silik çıktı ertesi gün yaptım yine silik çıktı ertesi gün kan verdim negatif bugün 10 gün geçti bugun yine yaptım yine silik çizgi cikti başka eczaneden artimed aldim yine onda negatif çıkmıştı 4gun anlamiyorum
Enteresan bende kaset testi hiç yalancı çıkarmadı artimedin negatifse negatifti kuruma bile çıkmadı erken olanı aynı idrarla pozitif veriyordu yalancı. Çok enteresan ya doğru düzgün güven olmuyor testlere

Enteresan bende kaset testi hiç yalancı çıkarmadı artimedin negatifse negatifti kuruma bile çıkmadı erken olanı aynı idrarla pozitif veriyordu yalancı. Çok enteresan ya doğru düzgün güven olmuyor testlere
Haklısınız ben başka test de yaptım o da sılık çıktı 2 gun var regl olmama şu an kassık agrısından yerlere yatmam fln gerekiyor çok agrılı oluyor 3.4 gün önceden başlıyor agrılarım akşam üstü sadece belımde agrı var nasıp

Haklısınız ben başka test de yaptım o da sılık çıktı 2 gun var regl olmama şu an kassık agrısından yerlere yatmam fln gerekiyor çok agrılı oluyor 3.4 gün önceden başlıyor agrılarım akşam üstü sadece belımde agrı var nasıp
Eğer eczanede varsa bulunduğumuz yerde awox marka alıp deneyebilirsiniz yalancı çıkarmıyor kuruma bile çıkarmıyor. Beklerim derseniz bekleyip kan testi verin inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻

2 farklı eczaneden 2 farklı artimed aldim.biri kaç tane yaptıysam pozitif verdi digeride hepsi hel negatif verdi anlamadim

Anladım isterseniz kan verin dayanabilirseniz regl gecikmesi olunca verin daha kesin sonuç olur
4.gun pozitif çıkınca vermiştim negatif çıkmıştı dün 10.gundu sabah verdim geçen sefer bu saatte çıkmıştı öğleden sonra gidip almistim ama hala cikmamis yine yok gibi geliyo ama hayırlısı dün ovulasyon testinede başladım hayırlısı olsun

4.gun pozitif çıkınca vermiştim negatif çıkmıştı dün 10.gundu sabah verdim geçen sefer bu saatte çıkmıştı öğleden sonra gidip almistim ama hala cikmamis yine yok gibi geliyo ama hayırlısı dün ovulasyon testinede başladım hayırlısı olsun
Herşeyin hayırlısı güzel haberler alırsınız inşallah 🙏🏻

Hanımlar dün adet olmam gerekiyordu elimde awox marka test vardı yaptım silik çizgi çıktı lakin bugün sabah yaptığımda çizgi yoktu kafam karıştı gebelik durumu var mı yok mu anlamadım

Back
X