- 29 Aralık 2024
- 22
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi ezgi150224
-
Kasette yalanci gosteriyo adetim 3 gün geçtiğinde yaptım silik çıktı ertesi gün yaptım yine silik çıktı ertesi gün kan verdim negatif bugün 10 gün geçti yine yaptım yine negatif başka eczaneden artimed aldim yine onda negatif
Enteresan bende kaset testi hiç yalancı çıkarmadı artimedin negatifse negatifti kuruma bile çıkmadı erken olanı aynı idrarla pozitif veriyordu yalancı. Çok enteresan ya doğru düzgün güven olmuyor testlereKasette yalanci gosteriyo adetim 3 gün geçtiğinde yaptım silik çıktı ertesi gün yaptım yine silik çıktı ertesi gün kan verdim negatif bugün 10 gün geçti bugun yine yaptım yine silik çizgi cikti başka eczaneden artimed aldim yine onda negatif çıkmıştı 4gun anlamiyorum
Haklısınız ben başka test de yaptım o da sılık çıktı 2 gun var regl olmama şu an kassık agrısından yerlere yatmam fln gerekiyor çok agrılı oluyor 3.4 gün önceden başlıyor agrılarım akşam üstü sadece belımde agrı var nasıpEnteresan bende kaset testi hiç yalancı çıkarmadı artimedin negatifse negatifti kuruma bile çıkmadı erken olanı aynı idrarla pozitif veriyordu yalancı. Çok enteresan ya doğru düzgün güven olmuyor testlere
Eğer eczanede varsa bulunduğumuz yerde awox marka alıp deneyebilirsiniz yalancı çıkarmıyor kuruma bile çıkarmıyor. Beklerim derseniz bekleyip kan testi verin inşallah güzel haberler alırsınızHaklısınız ben başka test de yaptım o da sılık çıktı 2 gun var regl olmama şu an kassık agrısından yerlere yatmam fln gerekiyor çok agrılı oluyor 3.4 gün önceden başlıyor agrılarım akşam üstü sadece belımde agrı var nasıp
2 farklı eczaneden 2 farklı artimed aldim.biri kaç tane yaptıysam pozitif verdi digeride hepsi hel negatif verdi anlamadimEnteresan bende kaset testi hiç yalancı çıkarmadı artimedin negatifse negatifti kuruma bile çıkmadı erken olanı aynı idrarla pozitif veriyordu yalancı. Çok enteresan ya doğru düzgün güven olmuyor testlere
Artimed alma hiç kafa karıştırıyor sadece. Awox bulabilirsen kuruma çizgisi bile çıkarmıyor baya iyi2 farklı eczaneden 2 farklı artimed aldim.biri kaç tane yaptıysam pozitif verdi digeride hepsi hel negatif verdi anlamadim
Yalnız artimedde anında cikariyo hani sonradan çıksa anlarımda burda 2 tane eczane var ikiside artimed var sadecec;(Artimed alma hiç kafa karıştırıyor sadece. Awox bulabilirsen kuruma çizgisi bile çıkarmıyor baya iyi
Şuphenız var mıYalnız artimedde anında cikariyo hani sonradan çıksa anlarımda burda 2 tane eczane var ikiside artimed var sadecec;(
Anladım isterseniz kan verin dayanabilirseniz regl gecikmesi olunca verin daha kesin sonuç olurYalnız artimedde anında cikariyo hani sonradan çıksa anlarımda burda 2 tane eczane var ikiside artimed var sadecec;(
Bütün belirtiler var ama eksik olan bebekŞuphenız var mı
4.gun pozitif çıkınca vermiştim negatif çıkmıştı dün 10.gundu sabah verdim geçen sefer bu saatte çıkmıştı öğleden sonra gidip almistim ama hala cikmamis yine yok gibi geliyo ama hayırlısı dün ovulasyon testinede başladım hayırlısı olsunAnladım isterseniz kan verin dayanabilirseniz regl gecikmesi olunca verin daha kesin sonuç olur
Herşeyin hayırlısı güzel haberler alırsınız inşallah4.gun pozitif çıkınca vermiştim negatif çıkmıştı dün 10.gundu sabah verdim geçen sefer bu saatte çıkmıştı öğleden sonra gidip almistim ama hala cikmamis yine yok gibi geliyo ama hayırlısı dün ovulasyon testinede başladım hayırlısı olsun
Silik çıkanı ne zaman yaptınızHanımlar dün adet olmam gerekiyordu elimde awox marka test vardı yaptım silik çizgi çıktı lakin bugün sabah yaptığımda çizgi yoktu kafam karıştı gebelik durumu var mı yok mu anlamadım
Var gibiMerhaba kızlar regl ma 2 gun Var kaset test yaptım sılık çıktı sizde var mıdır
Dün yaptımSilik çıkanı ne zaman yaptınız
Enteresan awox pek yanılmaz aslında. Şöyle bir durum olabilir çok sıvı kafein falan tükettiyseniz ondan sebepte çıkmamış olabilir.Dün yaptım
Yatmadan önce baya kahve su falan içtim seyreltmiş olabilir miEnteresan awox pek yanılmaz aslında. Şöyle bir durum olabilir çok sıvı kafein falan tükettiyseniz ondan sebepte çıkmamış olabilir.
Muhtemelen etkisi vardır siz temin edebiliyorsanız yada elinizde varsa yine awox test bugün tüketime dikkat edin yarın sabah yeniden yapın testiYatmadan önce baya kahve su falan içtim seyreltmiş olabilir mi
Bende gördüm var gibi yine de bi kan testi verinMerhaba kızlar regl ma 2 gun Var kaset test yaptım sılık çıktı sizde var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?