- 8 Ağustos 2024
- 216
- 105
- 27
-
- Konu Sahibi AcemiGebe111
Yarın sabah ilk idrar ile test yapacağım yine çıkarsa kan vereceğim inşallah. Çok sağolunYa bence var sizde yarın sabahtan kan verin idrar da çıkıyorsa kanda kesin çıkar. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah
Yalnız artimed cok yalancı pozitif çıkaran bi marka moral bozmak istemem ama.Dayanamayıp test aldım. Akşam tekrar test yaptım. Kaset testte çok çok silik bir çizgi çıktı. Artımed markalı testte yaptım bu sefer yine silik ama sabahkine göre daha belirgin ve ilk dakikalarda çıktı.
Evet bende çok okudum bu forumda. Ama bir kişi de daha hassas olduğunu yazmıştı. Sabah predictor yapacağım bakalım onunla belli olur büyük ihtimalle ümitlenmiyorum şimdilik.Yalnız artimed cok yalancı pozitif çıkaran bi marka moral bozmak istemem ama.
Kalbinizden geçen gerçek olsun inşallahEvet bende çok okudum bu forumda. Ama bir kişi de daha hassas olduğunu yazmıştı. Sabah predictor yapacağım bakalım onunla belli olur büyük ihtimalle ümitlenmiyorum şimdilik.
İnşallah hepimizinKalbinizden geçen gerçek olsun inşallah
Var gibi bence ama çok yeni. Artimed denildiği gibi çok hassas olabilir. Regline ne kadar var?Sabah tekrar erken gebelik testi yaptım. Predictor marka. Dün akşamki teste göre çok silik çıktı. Sizce neden böyle oldu? Koyulaşması gerekmez miydi?
Yarın regl olmam gerekiyor. 1 gün varVar gibi bence ama çok yeni. Artimed denildiği gibi çok hassas olabilir. Regline ne kadar var?
Ben sanırım çok sabırsızımCanım arkadaşımın böyle öğrendik. Testleri silikti. Ama hemen doktora gitme hcg regliyi geçtikten sonra yükseliyor. Biz adete 6 gün kala bu şeffaf çizgileri gördük tabi dolayısıyla kan verdi hemen. Malesef yok dediler bekledik. Hergün kaset test yaptı regliyi geçtiği zaman koyulaşmaya başladı. Regli 2 gün geçti tekrar gitti kan verdi evet hamilesiniz dediler. Bende şimdi 8 gün var bekliyorum kan vermeyide gecikmeden yapmamayı düşünüyorum.
Kızlar kan testi yaptırdım 9.91 çıktı değerim. Kimyasal gebelik mi? Yükselme ihtimali var mı?
Dayanamayıp 36 saat sonra tekrar verdim. 8.45 çıktı kimyasalmış sanırım2 gün sonra tekrar kan verin, yükselebilir belli olmaz. İnşallah bebeğiniz sizinledir
Dayanamayıp 36 saat sonra tekrar verdim. 8.45 çıktı kimyasalmış sanırım