• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim.. Kafam karışık...

PrensesMira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
52
13
88
34
Arkadaslar merbaba
Adetim 6 gun gecikti gecikmenin 4. Gunu test yapmstm negatif ckti acaba testi erken mi yaptm. Kasklarmda batmalar oluyo bide ilişki sonrası cok agrm oldu ilk defa boyle bsy oldu normalde agrm falan olmazdi. Adetime 1 gun kala doktora gtmistik kontrole bi sorun yok yumurtan bile var demisti o nedemek oluyo sizce. Bide soyle dusunuyorm eger gebelik olsaydi testte ckmaz mydi acaba gec dollenme mi kafam karisik arkadaslar byle bsy yasayan varsa yardmci olur musunuz normalde adetim duzenlidir hic sekmez istiyoruz cocuk tekrar test yapsam negatif ckar diye korkuyorm ne zaman test yapiyim bidaha sizce hamile miyim?

Yumurtladiktan yaklasik 15 gün sonra adet oluruz. Doktor muayenesinin uzerinden 15 gun gecti mi?

Ama adetim gecti 6 gun acaba gec mi yumurtlama oldu ki insallah vardr bebis cok merak ediyorum:)

Evet geç yumurtlamissin canim doktora gittiğin gunleri iyi degerlendirseydin. İnsallah hayirlisiyla gelsin bebisin :)

Evet geç yumurtlamissin canim doktora gittiğin gunleri iyi degerlendirseydin. İnsallah hayirlisiyla gelsin bebisin :)
Insallah beklemek zor bir an once belli etse kendini adet olmadkcada umut hala var ama bazende adet olckmsm gibi oluyo snra bakyorm beyaz akntı var buda belirti mi acaba

Insallah beklemek zor bir an once belli etse kendini adet olmadkcada umut hala var ama bazende adet olckmsm gibi oluyo snra bakyorm beyaz akntı var buda belirti mi acaba

Evet canım ayni adet olacakmis gibi siddetli sanci olmustu bende. Akintiyi hatirlamiyorum

Cok saol arkadasm cwp verdgn vakit ayrdgn icin :) peki kan testi yaptrsam smdi ckar mi

Bence idrarda pozitifi gormeden kan testi yaptirma canım. İlla yaptiracaksan da en azindan 3-4 gün daha bekle. Rica ederim bu arada :)

Back