• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim lğtfen yardımcı olun

Şevvalll hamileymissin ya hayırlı olsun çok sevindim ismen sana çok dua etmiştim merak edip bakayım dedim başka konularda hamile olduğunu yazmıssın sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin rabbimm🌸
Aminnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun çarşamba günü randevum var güzel haberlerle karşılaşırım inşallahh☺️

Ben yazmayı unuttum sana kusura bakma sen kaç haftalık oldun inşallah sağlıklı ilerliyordur
Estağfurullah ne kusuru çok şükür iyiyiz 9+3 olduk herşey yolunda Çok şükür Allahım sizede banada tüm hamilelerede sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bi şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip etsin ♥️

Estağfurullah ne kusuru çok şükür iyiyiz 9+3 olduk herşey yolunda Çok şükür Allahım sizede banada tüm hamilelerede sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bi şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip etsin ♥️
Ayy çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur inşallah 💕

Tatlım 5+2 yiz bizde dün doktor kontrolüne gittim vitaminsiz çıktım😂 ilaç yazdı doktor birde troid var dedi sana hiç bişey dedimi troid beni korkuttu biraz

Tatlım 5+2 yiz bizde dün doktor kontrolüne gittim vitaminsiz çıktım😂 ilaç yazdı doktor birde troid var dedi sana hiç bişey dedimi troid beni korkuttu biraz
Çok şükür tekrardan tebrik ederim sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi evet benimde tiroid sıkıntım var ama yakın arkadaşımda hamile onunda tiroid sıkıntısı çıktı yani hamilelikte oluşan bişey hiç canını sıkma benim ailede genetikti zaten ilacını düzenli içip düzenli doktorun tahlil yaparsa Allahın izniyle hiçbişey olmaz çok dikkatt et kendine

Vitaminsizlikte hemen hemen çıkan bişey Allahım dermansız dert vermesin korkuyosundur anlayabiliyorum bende çok korkuyordum ama kalp atışını dinleyince için rahatlıyor gerçekten ve tavsiyemdir hergün meryem süresini yasin süresini dinle gerçekten çok rahatlatıyor ♥️🥲

Çok şükür tekrardan tebrik ederim sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi evet benimde tiroid sıkıntım var ama yakın arkadaşımda hamile onunda tiroid sıkıntısı çıktı yani hamilelikte oluşan bişey hiç canını sıkma benim ailede genetikti zaten ilacını düzenli içip düzenli doktorun tahlil yaparsa Allahın izniyle hiçbişey olmaz çok dikkatt et kendine
Oh çok şükür biraz olsun içim rahatladı rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah🙏🏻

Vitaminsizlikte hemen hemen çıkan bişey Allahım dermansız dert vermesin korkuyosundur anlayabiliyorum bende çok korkuyordum ama kalp atışını dinleyince için rahatlıyor gerçekten ve tavsiyemdir hergün meryem süresini yasin süresini dinle gerçekten çok rahatlatıyor ♥️🥲
Aralığın 9 unda gidicez dinlicez kalp atışını rabbim nasip ederse tabi sureleri dinlerim de okurumda çok teşekkür ederim tatlım 🥰

Canım benim yakınımda hamileleğinde tiroid çıkmıştı ilaç kullanmıştı, doğumdan sonra geçti, ilk başta tedirgin olmuştuk hiç bir sıkıntı olmadı için rahat olsun

Çok teşekkür ederim canım valla bunları duymak içimi rahatlatıyor 💕
Rica ederim canım gerçekten hiç kafama takma herkesin hamileliği farklı oluyor çok normal senin kide, mesele bir arkadaşımın bağışıklığı çökmüştü hamilelğinde heryeri kabarmıştı doğum yaptı geçti normal bunlar 💕

Kizlar first test yapip yalanci pozitif alan var mi bat a 10 gun var inanamayip bitane daha yaptim silik cizgi cikiyor prodictor 6 gun once olandan yaptim negatif cikti ama erken diye negatif ciktigini dusunuyorum ne diyorsunuz bana da yardimci olur musunuz cok istiyoruz bizde 1,5 yillik evliyim 🥹💕Eki Görüntüle 3498974
Heöen mi çizgi çıktı yoksa belli bir süre sonra mı benimde böyle oldu ama çok güvenmiyorum bu teste ondan sormak istedim benimki hemen çıktı ve daha belirgin

Heöen mi çizgi çıktı yoksa belli bir süre sonra mı benimde böyle oldu ama çok güvenmiyorum bu teste ondan sormak istedim benimki hemen çıktı ve daha belirgin
Yalanci pozitif cikti toplu test olarak almistim markadan hepsi yalanci pozitif verdi guvenilir bi markayla tekrar deneyin🌸

Back
X