Şevvalll hamileymissin ya hayırlı olsun çok sevindim ismen sana çok dua etmiştim merak edip bakayım dedim başka konularda hamile olduğunu yazmıssın sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin rabbimmHayırlısı olsun inşallah kan testinde pozitiftir hangi gün adet olman lazım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim lğtfen yardımcı olun
- Konu Sahibi akkiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aminnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun çarşamba günü randevum var güzel haberlerle karşılaşırım inşallahhŞevvalll hamileymissin ya hayırlı olsun çok sevindim ismen sana çok dua etmiştim merak edip bakayım dedim başka konularda hamile olduğunu yazmıssın sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin rabbimm
Yok yarın yapıcam ama negatifmiş gibi hissediyorum belirtiler var ama bilmiyorum için çok değişik inşallah pozitiftir
Aminn inşallah herşey gönlünizce olsunAminnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun çarşamba günü randevum var güzel haberlerle karşılaşırım inşallahh
Ben yazmayı unuttum sana kusura bakma sen kaç haftalık oldun inşallah sağlıklı ilerliyordurAminn inşallah herşey gönlünizce olsun
Estağfurullah ne kusuru çok şükür iyiyiz 9+3 olduk herşey yolunda Çok şükür Allahım sizede banada tüm hamilelerede sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bi şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip etsinBen yazmayı unuttum sana kusura bakma sen kaç haftalık oldun inşallah sağlıklı ilerliyordur
Ayy çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur inşallahEstağfurullah ne kusuru çok şükür iyiyiz 9+3 olduk herşey yolunda Çok şükür Allahım sizede banada tüm hamilelerede sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bi şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip etsin
Tatlım 5+2 yiz bizde dün doktor kontrolüne gittim vitaminsiz çıktım ilaç yazdı doktor birde troid var dedi sana hiç bişey dedimi troid beni korkuttu birazEstağfurullah ne kusuru çok şükür iyiyiz 9+3 olduk herşey yolunda Çok şükür Allahım sizede banada tüm hamilelerede sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bi şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip etsin
Çok şükür tekrardan tebrik ederim sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi evet benimde tiroid sıkıntım var ama yakın arkadaşımda hamile onunda tiroid sıkıntısı çıktı yani hamilelikte oluşan bişey hiç canını sıkma benim ailede genetikti zaten ilacını düzenli içip düzenli doktorun tahlil yaparsa Allahın izniyle hiçbişey olmaz çok dikkatt et kendineTatlım 5+2 yiz bizde dün doktor kontrolüne gittim vitaminsiz çıktım ilaç yazdı doktor birde troid var dedi sana hiç bişey dedimi troid beni korkuttu biraz
Vitaminsizlikte hemen hemen çıkan bişey Allahım dermansız dert vermesin korkuyosundur anlayabiliyorum bende çok korkuyordum ama kalp atışını dinleyince için rahatlıyor gerçekten ve tavsiyemdir hergün meryem süresini yasin süresini dinle gerçekten çok rahatlatıyorTatlım 5+2 yiz bizde dün doktor kontrolüne gittim vitaminsiz çıktım ilaç yazdı doktor birde troid var dedi sana hiç bişey dedimi troid beni korkuttu biraz
Oh çok şükür biraz olsun içim rahatladı rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallahÇok şükür tekrardan tebrik ederim sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi evet benimde tiroid sıkıntım var ama yakın arkadaşımda hamile onunda tiroid sıkıntısı çıktı yani hamilelikte oluşan bişey hiç canını sıkma benim ailede genetikti zaten ilacını düzenli içip düzenli doktorun tahlil yaparsa Allahın izniyle hiçbişey olmaz çok dikkatt et kendine
Aralığın 9 unda gidicez dinlicez kalp atışını rabbim nasip ederse tabi sureleri dinlerim de okurumda çok teşekkür ederim tatlımVitaminsizlikte hemen hemen çıkan bişey Allahım dermansız dert vermesin korkuyosundur anlayabiliyorum bende çok korkuyordum ama kalp atışını dinleyince için rahatlıyor gerçekten ve tavsiyemdir hergün meryem süresini yasin süresini dinle gerçekten çok rahatlatıyor
Canım benim yakınımda hamileleğinde tiroid çıkmıştı ilaç kullanmıştı, doğumdan sonra geçti, ilk başta tedirgin olmuştuk hiç bir sıkıntı olmadı için rahat olsunTatlım 5+2 yiz bizde dün doktor kontrolüne gittim vitaminsiz çıktım ilaç yazdı doktor birde troid var dedi sana hiç bişey dedimi troid beni korkuttu biraz
Çok teşekkür ederim canım valla bunları duymak içimi rahatlatıyorCanım benim yakınımda hamileleğinde tiroid çıkmıştı ilaç kullanmıştı, doğumdan sonra geçti, ilk başta tedirgin olmuştuk hiç bir sıkıntı olmadı için rahat olsun
Rica ederim canım gerçekten hiç kafama takma herkesin hamileliği farklı oluyor çok normal senin kide, mesele bir arkadaşımın bağışıklığı çökmüştü hamilelğinde heryeri kabarmıştı doğum yaptı geçti normal bunlarÇok teşekkür ederim canım valla bunları duymak içimi rahatlatıyor
Hayırlısı olsun ya rabbim sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder inşallahRica ederim canım gerçekten hiç kafama takma herkesin hamileliği farklı oluyor çok normal senin kide, mesele bir arkadaşımın bağışıklığı çökmüştü hamilelğinde heryeri kabarmıştı doğum yaptı geçti normal bunlar
Heöen mi çizgi çıktı yoksa belli bir süre sonra mı benimde böyle oldu ama çok güvenmiyorum bu teste ondan sormak istedim benimki hemen çıktı ve daha belirginKizlar first test yapip yalanci pozitif alan var mi bat a 10 gun var inanamayip bitane daha yaptim silik cizgi cikiyor prodictor 6 gun once olandan yaptim negatif cikti ama erken diye negatif ciktigini dusunuyorum ne diyorsunuz bana da yardimci olur musunuz cok istiyoruz bizde 1,5 yillik evliyim Eki Görüntüle 3498974
Yalanci pozitif cikti toplu test olarak almistim markadan hepsi yalanci pozitif verdi guvenilir bi markayla tekrar deneyinHeöen mi çizgi çıktı yoksa belli bir süre sonra mı benimde böyle oldu ama çok güvenmiyorum bu teste ondan sormak istedim benimki hemen çıktı ve daha belirgin
Ben eczaneden aldım bu marka verdi ama dediğiniz gibi bende hiç güvenmemiştim zaten bilgilendirme için teşekkür ederimYalanci pozitif cikti toplu test olarak almistim markadan hepsi yalanci pozitif verdi guvenilir bi markayla tekrar deneyin
Rica ederim insallah vardir yinedeBen eczaneden aldım bu marka verdi ama dediğiniz gibi bende hiç güvenmemiştim zaten bilgilendirme için teşekkür ederim
İnşallah Teşekkür ederimmmRica ederim insallah vardir yinede