Hamile miyim lğtfen yardımcı olun

AMİİİN 🤲 yasiniz kacti ? adetime 3 gun kala yaptigim testte cizgi daha belirgindi bugun 5 gun gecikme baska marka bi test yaptim ama hala silikdi
Herhalde geç dilenme silik çizgi.ciktiysa var-dır gebelik hayırlı olsun sağlıcakla gelsin insallah

Merhaba aynı belirtiler bende de var ve hasta olmama 6 gün kaldı erken gebelik testi yapsam çıkar mı bu arada Allah kucağında görmeyi nasip etsin senin adına çok mutlu oldum
Allah razı olsun çok teşekkür ederim Allahım sizede isteyen herkesede nasib etsin inşallah bence birkaç gün daha bekleyin çünkü benim regle 4 gün vardı sanırım çok çok silik bi çizgi görmüştüm ve çok çok erken öğrendim çok erken öğrenincede zaman gerçekten geçmiyor beklemeniz daha sağlıklı olur inşallah bebeğin seninledir 🌸

Allah razı olsun çok teşekkür ederim Allahım sizede isteyen herkesede nasib etsin inşallah bence birkaç gün daha bekleyin çünkü benim regle 4 gün vardı sanırım çok çok silik bi çizgi görmüştüm ve çok çok erken öğrendim çok erken öğrenincede zaman gerçekten geçmiyor beklemeniz daha sağlıklı olur inşallah bebeğin seninledir 🌸
Teşekkür ederim benimde 5 gün kaldı bugün yine yaptım negatif aldım hayırlısı artık 🫠

Kizlar first test yapip yalanci pozitif alan var mi bat a 10 gun var inanamayip bitane daha yaptim silik cizgi cikiyor prodictor 6 gun once olandan yaptim negatif cikti ama erken diye negatif ciktigini dusunuyorum ne diyorsunuz bana da yardimci olur musunuz cok istiyoruz bizde 1,5 yillik evliyim 🥹💕
IMG_4364.jpeg

X