Hamile miyim kafam çok karıştı

caglayankara

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
75
88
8
30
Merhaba kızlar ben ilk regl olmaya başladığımdan beri her ay düzenli olan biriyim .9 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz. Geçen ay regl bitti tam yumurtlama günümde 3 gün regl gibi kanamam oldu . Ara kanama diye düşündüm şu an normal adetime göre bugün regl olmam lazım ama olmadım 3-4 gündür mide bulantılarım var . Hiç bir regl belirti de yok sadece hafif göğüslerim acıyor ama iki gündür kusma var . Sizce hamile olabilir miyim ne zaman test yapmam lazım

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bugün regl gününüzse bence artık test yapmanız lazım inşallah hamilesinizdir evde test var mı

Kendinizi negatif çıkma olasılığına da hazırlayarak test alın ve yapın bence.

Negatif görmekten korkmanızı anlıyorum ama insan böyle de merak ediyo negatif görünce bı uzuluyo insan ama sonra üstünden yük kalkiyo bence beklemek daha zor

İsterseniz bi normal gebelik testi alın bi de erken gebelik testi. normalde çıkmazsa erken gebelik testinde kesin çıkar diye düşünüyorum.

Benim regle 7 gün kala çıkmıştı testte, sizde de mutlaka çıkacaktır varsa, beklenen adet günü test için doğru bir gün :)

Benim regle 7 gün kala çıkmıştı testte, sizde de mutlaka çıkacaktır varsa, beklenen adet günü test için doğru bir gün :)
Bugün test alıp hem akşam hemde sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah bende bu heyecanı tadarım . Allah sizede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Bugün regl gününüzse bence artık test yapmanız lazım inşallah hamilesinizdir evde test var mı
Akşam saat 6 gibi yaptım negatif erken gebelik testini de hiç bir eczanede bulamadım . Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapmalı mıyım yoksa biraz daha beklesem mi acaba o ara kanama olan regl miydi 3 gün sürdü sadece ve regl olmama 15gün vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…