- 3 Ağustos 2022
- 75
- 88
- 8
- 30
- Konu Sahibi caglayankara
-
Yardımcı olursanız çok sevinirimMerhaba kızlar ben ilk regl olmaya başladığımdan beri her ay düzenli olan biriyim .9 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz. Geçen ay regl bitti tam yumurtlama günümde 3 gün regl gibi kanamam oldu . Ara kanama diye düşündüm şu an normal adetime göre bugün regl olmam lazım ama olmadım 3-4 gündür mide bulantılarım var . Hiç bir regl belirti de yok sadece hafif göğüslerim acıyor ama iki gündür kusma var . Sizce hamile olabilir miyim ne zaman test yapmam lazım
Yok ama alabilirim işteyim şu an istiyoruz da ama ümitlenip üzülmekte istemiyorum .Bugün regl gününüzse bence artık test yapmanız lazım inşallah hamilesinizdir evde test var mı
Evet haklısınız . Erken değil demi bellir olur mu testteNegatif görmekten korkmanızı anlıyorum ama insan böyle de merak ediyo negatif görünce bı uzuluyo insan ama sonra üstünden yük kalkiyo bence beklemek daha zor
Haklısınız çok teşekkür ederimKendinizi negatif çıkma olasılığına da hazırlayarak test alın ve yapın bence.
Belli olur bence yarın sabah ilk idrarla yapın siz yine deEvet haklısınız . Erken değil demi bellir olur mu testte
Tamamdır çok teşekkür ederim bilgilendireceğiz umarım güzel haberler verebilirimBelli olur bence yarın sabah ilk idrarla yapın siz yine de
İnşallah olmazsa da hayırlısı neyse olsun herşeyin bi zamanı varİnşallah güzel haberlerinizii duyarız
Erken gebelik testini bütün eczanelerde bulabilir miyimİsterseniz bi normal gebelik testi alın bi de erken gebelik testi. normalde çıkmazsa erken gebelik testinde kesin çıkar diye düşünüyorum.
Evet bulabilirsiniz :)Erken gebelik testini bütün eczanelerde bulabilir miyim
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsun bakalımEvet bulabilirsiniz :)
Bugün test alıp hem akşam hemde sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah bende bu heyecanı tadarım . Allah sizede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinBenim regle 7 gün kala çıkmıştı testte, sizde de mutlaka çıkacaktır varsa, beklenen adet günü test için doğru bir gün :)
Akşam saat 6 gibi yaptım negatif erken gebelik testini de hiç bir eczanede bulamadım . Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapmalı mıyım yoksa biraz daha beklesem mi acaba o ara kanama olan regl miydi 3 gün sürdü sadece ve regl olmama 15gün vardıBugün regl gününüzse bence artık test yapmanız lazım inşallah hamilesinizdir evde test var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?