• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kafam çok karıştı

Onun regl olma ihtimali çok düşük bence biraz daha bekleyin sonra test yapın o zaman mesela pazartesi günü

Selamlar kızlar,

Pcos var minik kistlerim 😢 Ocak ayından önce zor adet oluyordum tarlusal kullandım 6-7 aydır düzenli adet oluyorum bu ay adetim 6 gün gecikti bugün öğlen test yaptım sizce sonuç nedir? Silik çıktı kistlerden dolayı mı yine gecikmem sizce hamile olabilir miyim? Adet olacak gibi kasık ağrıları giriyor ara ara. Yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. Fikir verir misiniz? ♥️ Teşekkürler.

Eklentiler

• EA152FFF-0D38-4F4B-9004-0938AF744E71.jpeg
    EA152FFF-0D38-4F4B-9004-0938AF744E71.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 7A752A6E-9AAF-4A13-8883-FD52500375D6.jpeg
    7A752A6E-9AAF-4A13-8883-FD52500375D6.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 56
Selamlar kızlar,

Pcos var minik kistlerim 😢 Ocak ayından önce zor adet oluyordum tarlusal kullandım 6-7 aydır düzenli adet oluyorum bu ay adetim 6 gün gecikti bugün öğlen test yaptım sizce sonuç nedir? Silik çıktı kistlerden dolayı mı yine gecikmem sizce hamile olabilir miyim? Adet olacak gibi kasık ağrıları giriyor ara ara. Yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. Fikir verir misiniz? ♥️ Teşekkürler
Bende sizin gibiyim kaç gündür bugün ki testte silik görünce kan verdim ve betahcg yükselmiş küçücük sanırım ama hamileyim diye düşünüyorum hemen sizde bi betahcg verin ne olursa olsun herşeyin bi zamanı var sakın kafana takma

Bende sizin gibiyim kaç gündür bugün ki testte silik görünce kan verdim ve betahcg yükselmiş küçücük sanırım ama hamileyim diye düşünüyorum hemen sizde bi betahcg verin ne olursa olsun herşeyin bi zamanı var sakın kafana takma
Ya sizin de mi benimki gibi çıktı inşallah yarın benim kan sonucum da güzel çıkar rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip eder önemli olan stres yapmamak motive olmak kesinlikle olmuyorsa da zamanı değil demek ki diye düşünürüm ben 🧡

Son düzenleme:
Bugğn dayanamayıp kaset testten tekrar yaptım göğüslerim filan çok ağrımaya başladı . Silik bir pozitif gördüm hemen hastaneye gidip betahcg verdim 37 çıktı sanırım hamileyim 😍
Hcg düşük çıkınca yakın süre de tekrar kan istiyorlarmış sanırım yükselip yükselmediğine bakmak için ne dedi doktor tam olarak hamilesin kesinlikle inşallah bebeğini kucağına aldığın günler nasip olur 🤲🏻😍

Back