Hamile miyim ?? İdrar testi yaptım.

blackandwhite1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2023
6
1
1
26
Kızlar merhaba idrar testi yaptım ama çizginin bir tanesi silik. Sizce hamile miyim ? Yanılma payım nedir? Haftasonu olduğu için kan testi yaptıramıyorum.

Eklentiler

• 6600EBF9-5200-4C5F-A184-5D2B639ADEE4.jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 160
Kızlar merhaba idrar testi yaptım ama çizginin bir tanesi silik. Sizce hamile miyim ? Yanılma payım nedir? Haftasonu olduğu için kan testi yaptıramıyorum.
Benimde böyle silikti şu an 5 hafta 1 günlük hamileyim canım hayırlı olsun insallah saglikla gelsin bebislerimiz.

Eklentiler

• 20231012_124536.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 139
Hayırlı olsun. Buradaki silik çizgileri görmediniz galiba. Efektlerle arıyoruz. Gayet net bir çizgi. Insallah sağlıkla da ilerler ve hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız.

Ne siliği? Biz burda ne testleri atıp atıp şaşı bak şaşır oynuyoruz bilseniz. Hayırlı olsun. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Tahlil yaptırınca hcg değerinizi de paylaşın bizimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…