- 21 Ekim 2023
- 6
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi blackandwhite1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglim 1 gün gecikti hiç belirti yoktu ama yapayım dedim. Eşime söylesem mi yoksa kan testini mi beklesem bilemiyorum sabırsızlanıyorum :)Silik değil basbaya belli, eğer belirtilen sürede çıktıysa ki kuruma çizgisine asla benzemiyor zaten o ayrı ama evet hamilesiniz :)
Teşekkür ederim hala emin olamadımAyyy çok da net çıkmış. Hayırlı olsun
Benimde böyle silikti şu an 5 hafta 1 günlük hamileyim canım hayırlı olsun insallah saglikla gelsin bebislerimiz.Kızlar merhaba idrar testi yaptım ama çizginin bir tanesi silik. Sizce hamile miyim ? Yanılma payım nedir? Haftasonu olduğu için kan testi yaptıramıyorum.
Hayırlı olsun. Buradaki silik çizgileri görmediniz galiba. Efektlerle arıyoruz. Gayet net bir çizgi. Insallah sağlıkla da ilerler ve hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız.Kızlar merhaba idrar testi yaptım ama çizginin bir tanesi silik. Sizce hamile miyim ? Yanılma payım nedir? Haftasonu olduğu için kan testi yaptıramıyorum.
İnşallah canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBenimde böyle silikti şu an 5 hafta 1 günlük hamileyim canım hayırlı olsun insallah saglikla gelsin bebislerimiz.
Tabi hastaneye gidiyorum paylaşacağımNe siliği? Biz burda ne testleri atıp atıp şaşı bak şaşır oynuyoruz bilseniz. Hayırlı olsun. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Tahlil yaptırınca hcg değerinizi de paylaşın bizimle.
Bugün test yaptırdım 420 çıktıNe siliği? Biz burda ne testleri atıp atıp şaşı bak şaşır oynuyoruz bilseniz. Hayırlı olsun. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız. Tahlil yaptırınca hcg değerinizi de paylaşın bizimle.
Maaşallah. Tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın.Bugün test yaptırdım 420 çıktı