korkman bence çok normal. bende 7 aylık evliyim hazır olmadığımı düşünüyorum. ama eğer taktir ilahi böyle ise ona yinede kıyamazdım. insan nelere alışmıyor ki. onu hissetmeye başlayınca sende gayet iyi bir anne olabilirsin. sigara konusunda da bebeğin için bırakabilirsin. hatta bir arkadaş hamilelikte günde 1 defa sigara içebileceğini doktor söylemiş (tabi bizi kandırmıyorsa). Allah yardımcın olsun.
bence böyle birşey söyleyen doktoru meslekten men etmek gerek.... anne hamileyken sigara kullandığında çocuğun tüm gelişimini olumsuz etkiliyor, bağışıklık sistemi çökmüş çocuklara sebep oluyor... bence arkadaşınız kendi uydurmuş belki de kendini haklı göstermek için....
Hepiniz öyle tatlısınız ki vallahi numaralarınızı bilsem tek tek arayarak hem tşk edicem hemde sıcaklığınızı telde hissedicem.Ne kdr paylaşımcı muhteşem bir site burası.Bugün 3test daha yaptık ve 3üde pozitif pazartesi günü kan tahlili yaptırıcam bakalım artık hayırlısı düne nazaran bugün biraz daha iyiyim şükür.Eşim o kdr mutlu ki ağzı kulaklarında sabahtan beri gelip gelip sarılıyor dansa kaldırıyor ikide bir sevinçten ne yapacağını şaşırdı.Baba oluyorum diye sayıklayıp duruyor bundan sonra temizliğide yemeğide yaparım ben elimden geldiğince sen yeter ki yat dinlen ve iste diyor herkese söyledi aileme ailesine arkadaşlara duramadı ama kan testi yaptırmadık henüz diyede belirtti hep.Çevremdeki herkes o kdr mutlu ki bi ben mutsuzum ve bu durumda beni çok üzüyor herkes benim adıma bu kdr hevesli ve sevinçliyken ben niye böyleyim diye doktor bi arkadaşım var o aradı o da normal bu hisler sakın suçlama kendini dedi bilmiyorum arkadaşlar çok tuhaf hislerdeyim işte..Hepinize çok tşk ediyorum lütfen bırakmayın beni sizlere ihtiyacım var ve hepinizin Allah gönlüne göre versin inş herşeyi..a.s.
Hepiniz öyle tatlısınız ki vallahi numaralarınızı bilsem tek tek arayarak hem tşk edicem hemde sıcaklığınızı telde hissedicem.Ne kdr paylaşımcı muhteşem bir site burası.Bugün 3test daha yaptık ve 3üde pozitif pazartesi günü kan tahlili yaptırıcam bakalım artık hayırlısı düne nazaran bugün biraz daha iyiyim şükür.Eşim o kdr mutlu ki ağzı kulaklarında sabahtan beri gelip gelip sarılıyor dansa kaldırıyor ikide bir sevinçten ne yapacağını şaşırdı.Baba oluyorum diye sayıklayıp duruyor bundan sonra temizliğide yemeğide yaparım ben elimden geldiğince sen yeter ki yat dinlen ve iste diyor herkese söyledi aileme ailesine arkadaşlara duramadı ama kan testi yaptırmadık henüz diyede belirtti hep.Çevremdeki herkes o kdr mutlu ki bi ben mutsuzum ve bu durumda beni çok üzüyor herkes benim adıma bu kdr hevesli ve sevinçliyken ben niye böyleyim diye doktor bi arkadaşım var o aradı o da normal bu hisler sakın suçlama kendini dedi bilmiyorum arkadaşlar çok tuhaf hislerdeyim işte..Hepinize çok tşk ediyorum lütfen bırakmayın beni sizlere ihtiyacım var ve hepinizin Allah gönlüne göre versin inş herşeyi..a.s.
Allah tamamına erdirsin canım opuyorumnanaktan darısı başıma inşallah :kedi: :Saruboceq:
Kız sen de ben gibi bekar bekar amma özeniyoz şu evlenmeyeevlendikten sonra bir derdim var da topic açtığını görmeyeyim:mymeka:kaydirigubbakcemile3
Ay bende aday var da evlenene kadar olur yaş 30 adam çok rahatakannehiryaş oldu 25 :kedi: buldum,anlaştm,ikna ettik birbirimizi,evlendim derken delikafadulden bi sürü zaman geçecek :jeyyar: ah bi aklımdakiyle evleneydm :asigim: bende bi topic açıp derdimi anlatıp, kocamı savunacam :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?