Teşekkürler kan vermeye geldim sonuç bekliyorumGöznz aydın ama tabiki kan ile netleştirmek en iyisi
Teşekkür ederim kan vermeye geldim sonuçlari bekliyormBenimde böyleydi 58 çıkmıştı kan 3 gün gecikmeyle bide değerim
kesin var kan ver bencede hayırlı uğurlu olsun
Aynen malesefAmin inşaallah
BENde armut şeklindeyim
Pcoslarda oluyor bu şekiller malesef senin yine iyi kilon benimde boy kısa daha beterim yani:)) klomen için bende aynı şekilde düşünüyorum açıkçası değiştirmek bence daha iyi
Pozitif tabi hayırlı olsun tabi 2 gün sonra artışı takip etmeliDeğerim 54,2 çıktı pozitif demek mi oluyor
İnşaallah hakkımızda hayırlı olsun hepimiz içinAynen malesefevet bakalım napcaz inşallah gerek kalmaz uzun süre oldu artık
Tebrik ederim canım regline kaç gün kala öğrendin yada geçti mi? Belirtilerin NELERDİDeğerim 54,2 çıktı pozitif demek mi oluyor
Takip edeceğim Allah isteyen herkese versin inşallahPozitif tabi hayırlı olsun tabi 2 gün sonra artışı takip etmeliinşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Tebrik ederim canım regline kaç gün kala öğrendin yada geçti mi? Belirtilerin NELERDİ
Teşekkür ederim canım.Regle 3 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim.Emin olamadığım için 3 gün boyunca testi tekrarladım silik cikti bugün regl günümdü hastaneye gittim değerim 54, 2 çıktı iki gün sonra tekrardan gidecm kan vermeye.Belirtilerm de 1 hafta önce regl olacakmışm gibi bel ve karın ağrısı vardı.Gögüslerime de dokununca ağriyodu o kadar..Tebrik ederim canım regline kaç gün kala öğrendin yada geçti mi? Belirtilerin NELERDİ
İnşallah hayırlısı olsunEvet kanda da çıktı hayırlısı inşaallah teşekkürler
Maşallah subhanallah canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah benide öyle belirtilerim inşallah güzel haber vermeye gelirim bizler için dua etmeyi unutma olur muTeşekkür ederim canım.Regle 3 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim.Emin olamadığım için 3 gün boyunca testi tekrarladım silik cikti bugün regl günümdü hastaneye gittim değerim 54, 2 çıktı iki gün sonra tekrardan gidecm kan vermeye.Belirtilerm de 1 hafta önce regl olacakmışm gibi bel ve karın ağrısı vardı.Gögüslerime de dokununca ağriyodu o kadar..
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasin İnşallah dualarım sizinleMaşallah subhanallah canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah benide öyle belirtilerim inşallah güzel haber vermeye gelirim bizler için dua etmeyi unutma olur mu
Bende ediyorum canım yükselir Allahın izniyle stres yaparsanız olmaz o dünyaya gelmeye kararlıysa gelir hiç boşuna kendini strese sokmaAllah kimsenin kucağını boş bırakmasin İnşallah dualarım sizinlesiz de bana dua edin değerlerim yükselsin çok stresliyim sağlıksız gebelik olacak diye
Bende ediyorum canım yükselir Allahın izniyle stres yaparsanız olmaz o dünyaya gelmeye kararlıysa gelir hiç boşuna kendini strese sokma