Hamile miyim bakar mısınız

Aynen malesef evet bakalım napcaz inşallah gerek kalmaz uzun süre oldu artık

Tebrik ederim canım regline kaç gün kala öğrendin yada geçti mi? Belirtilerin NELERDİ
Teşekkür ederim canım.Regle 3 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim.Emin olamadığım için 3 gün boyunca testi tekrarladım silik cikti bugün regl günümdü hastaneye gittim değerim 54, 2 çıktı iki gün sonra tekrardan gidecm kan vermeye.Belirtilerm de 1 hafta önce regl olacakmışm gibi bel ve karın ağrısı vardı.Gögüslerime de dokununca ağriyodu o kadar..

Maşallah subhanallah canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah benide öyle belirtilerim inşallah güzel haber vermeye gelirim bizler için dua etmeyi unutma olur mu

Maşallah subhanallah canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah benide öyle belirtilerim inşallah güzel haber vermeye gelirim bizler için dua etmeyi unutma olur mu
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasin İnşallah dualarım sizinle siz de bana dua edin değerlerim yükselsin çok stresliyim sağlıksız gebelik olacak diye

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasin İnşallah dualarım sizinle siz de bana dua edin değerlerim yükselsin çok stresliyim sağlıksız gebelik olacak diye
Bende ediyorum canım yükselir Allahın izniyle stres yaparsanız olmaz o dünyaya gelmeye kararlıysa gelir hiç boşuna kendini strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…