Herkese merhaba... Burdaki bayanlar kadar evlenip mutlu yuva kuracak kadar şanslı bir kız olamadım hiçbir zaman.. Erkekler beni sadece kullandı, ezdi, sövdü.. Ne zaman erkek arkadaşım olsa.. Aşık oldum deliler gibi sevdim, sevgi ilgi bekledim.. Asla karşılığını alamadım, hep terkedildim.
Neyse 28 yaşına geldim.. Bunalım bir hayatın içinde içki, sigara ve uyuşturucunun kölesi oldum.. Mutluluk hayali kurmuyorum artık.. Belki de ölünce öbür dünyada olur.. Böyle bir hayattayken annem ve babamın hiçbir şeyden haberi yok.. Onlar benim çok mutlu umutlu oldugumu zannediyorlar.. Onları üzmek benim istediğim en son şey.. Bu yüzden asla hiçbirşeyden haberleri olmayacak....
Saçmasapan ilişkilerim oluyor bazen.. 15 20 gün önce de öyleydi.. Biriyle seviştim.. Ve şimdi hamile oldugumdan şüphelendiğim için içim içimi kemiriyor... Çünkü bu hayat için hala ufacık da olsa umudum var.. Düzgün biri çıkarsa karşıma tüm kötü alışkanlıklarımdan vazgeçer hayata tutunurum.. Ama şu anda o kadar endişe içindeyim ki.. Adet günüm her ayın 25 i dir normalde ve 10 gün geçti ben adet olmadım. Hiç böyle gecikmezdi. 2 3 sene önce stresten falan gecikti ama biliyorsunuz, artık stres diye birşey yok hayatımda.. Çünkü umut yok.. Stres umut olunca oluşur.
Ne olur bana akıl verin hamile olma riskim sizce nedir? Geri çekme yöntemiydi dogum kontrol. Ve adet takvimine göre riskli bir günde sevişmişiz. Lütfen yardım edin.. Eğer gerçekten hamile değilsem.. Hayata tutunmak istiyorum.. Ama gerçekten bu dogruysa.. Hamileysem.. O zaman zaten neyim var ki deyip hayata veda ederim. Çünkü seviştiğim kişinin bu durum umrunda bile değil.. Asla evlenmeyi düşünecek biri değil... Ve ağlamaktan mahvoldum. Test alamadım haftaiçi hep mesailere kalıyorum geç saate kadar.. Etrafta eczane yok.. Ve telefonla söylemeye utanabilirim.. Yani kısacası bir türlü test yapma imkanı olmadı. Sizce hamile olma ihtimalim ne? :'(