Hamile miyim?Acil bakın kızlar

3 gün var adete. İnşallah canım 1 yıldır deniyoruz allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah sonuç çizgisi olması gerektğinden kalın geldi umarım vardır
Belli olmuyor işte canım. Güvenilir diye alıyorsun senin şansına o bozuk çıkıyor. Testlerin güvenilirliği %100 değil işte. Ama hamilelik varsa günden güne çizgi koyulaşır.

Çok garibim yani şu an da kırmızı leke geldi daha adetime 5 gün var normalde hep günümde olurdum ilk defa böyle oldu anlam veremedim
Yerleşme kanaması da olabilir canım, hamilelik planladığın için psikolojik de düzen değişebiliyor. Ben yerleşme kanaması görmedim o yüzden bilemiyorum durumu. Ama inşallah vardır, beklemek zor ama bekleyip göreceğiz

İnşallah canım geçtiğimiz ayda çatlatma iğnesi olmuştum belki oda düzenimi değiştirmiş olabilir

Ay inşallah ben fotoğrafı biraz koyulaştırdım belli olsun diye o yüzden gri gibi duruyor

Farklı bir marka ile dene bakalım ne çıkacak. Yani dediğimiz gibi adet tarihini beklesen daha güvenilir olur. Merakını anlıyorum ama boşa stres yapmanı istemiyoruz canım.
Yaptım canım predictor early marka iyimi yanlış sonuç verir mi acaba böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_1819.jpeg
    112,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_1818.jpeg
    80,7 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1816.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_1814.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba kızlar ben reglimden 12 gün sonra kan verdim <5 çıktı iki gün sonra baktım <2 ye düşmüş nedeni ne olabilir

Anladım canım. Bazen öyle oluyor, gözle görününce kamerada çıkmıyor
Canım baksana bunları bu gece yaptım ilk fotoğraftaki saat 11gibi yaptım başta dedim heralde yine negatif en fazla 2dk baktım küçük kızımla uğraştım kenara bıraktım sonra 12gibi baktım çift çizgi belirmiş bi kaç saat bekleyip 2 gibi yaptım ve ikinci fotoğraftaki testte ikinci çizgi belirdi sanki varmı acaba reglime 3gün var

Eklentiler

• IMG_1969.jpeg
    259,4 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1967.jpeg
    250,2 KB · Görüntüleme: 11
Canım neden sabah ilk idrarla yapmıyorsun yani ilk idrarla yapılmasının bir amacı var ya hani.
Testlerde ilk 10 dakikayı dikkate alırız genellikle. Sonradan kuruma çizgisi çıkartabiliyor. Testi atmadıysan idrar yerine 1-2 damla su damlat çizgi kaybolmazsa gebelik diyordu formdakiler.
Bir de testin markası ne?

Sabahta yaptım aynı çıktı

Sabahta yaptım aynı çıktı
Sabah da ilk dakikalarda böyle çıktıysa kanda da çıkar yani. İki seçeneğin var canım ya gidip sağlık ocağında kan verirsin. Hayal kırıklığına uğramayayım diyorsan regline kadar 3 gün test yaparsın her sabah 1 test, bakarsın çizgide koyulaşma var mı diye.

Hastaneye randevu aldıydım ama önceden bakılmış diye bakmadılar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…