Hamile miyim?Acil bakın kızlar

Yani 7sinde olduk mu hatırlamıyorum ama ondan önce olduk yine de olur mu

Kızlar merhaba adete 5 gün var ve sabah kahve leke gelmiş ilk defa böyle bir şey oldu yerleşme vs olabilir mi lütfen bilenler cevap verebilir mi

Yumurtlama gününü biliyor musun canım?
Evet yani ovülasyon testi kullanmıyorum ama adet aralığım 21-24 gün arası genelde 12 13 14 günler oluyor akıntımdan vücut ısımdan biliyorum sonrası o günleri değerlendiriyoruz yani yumurtalama tarihimin üstünden 13 14 gün geçti

Test yapsan belli olabilir canım. Güvenli bir marka ile deneyebilirsin.

Aslında dün yaptım days doctor du markası silik çıktı ama o teste güvenmiyorum daha öncede öyle çıktı negatifti kanım normal kaset yaptım çıkmadı önerebileceğiniz güzel marka var mı
Yani ben testler konusunda tecrübeli değilim. Evliliğim boyunca 3 test kullandım. İnnovita erken gebelik testi, bebetime, laboquick. Bebetime negatifti zaten. Diğerlerinde silik çizgi ile pozitifi gördüm. Bende yanıltmadılar. Ovulasyon testleri ile birlikte almıştım ben, eczanede innovita bulunur mu bilmiyorum ama laboquick bulunabilir. Bu hamileliğimde laboquick kaset testle öğrenmiştim ve çatlamadan 10 gün sonra. Hastalığıma 1 hafta vardı.

Var gibi duruyor canım adetine var mı, geciktin mi nasıl oldu?
Çok garibim yani şu an da kırmızı leke geldi daha adetime 5 gün var normalde hep günümde olurdum ilk defa böyle oldu anlam veremedim

3 gün var adete. İnşallah canım 1 yıldır deniyoruz allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah sonuç çizgisi olması gerektğinden kalın geldi umarım vardır
Kist gibi durumların yoksa hamilelik gibi duruyor canım. İnşallah bebiş vardır seni umutlandırmak istemem ama ilk hamileliğimi senin yaptığın testle öğrenmiştim. Başka testin varsa yarın ilk idrarla tekrar dene, koyulaşma olacak mı görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…