- 4 Ocak 2023
- 151
- 16
- 28
- 21
- Konu Sahibi moonlightx34
-
Yani 7sinde olduk mu hatırlamıyorum ama ondan önce olduk yine de olur muCanım şimdi şöyle, teste göre 7sinde çatlama olmuş. O gün ilişki yaşadıysan hamilelik ihtimali yüksek. 7'sinden itibaren 11-12 gün sayarsın testi öyle yaparsın daha güvenli olur. O da regl olacağın güne denk geliyor. Ha belki de testin doğrudur, ama bu kadar erken hele ki idrarda ben denk gelmedim. Gelirse bizim için de ilginç olur
Öncesi dediğin 6 Ocak mı? Ya da kaç gün öncesi?Yani 7sinde olduk mu hatırlamıyorum ama ondan önce olduk yine de olur mu
Tamam pardon şimdi hatırladım 4ocaktan 8ine kadar olduÖncesi dediğin 6 Ocak mı? Ya da kaç gün öncesi?
Her gün olduysa hamile kalma ihtimalin var. Neyse kesinleşmesi için regl tarihini bekleyeceksin.Tamam pardon şimdi hatırladım 4ocaktan 8ine kadar oldu
Bunu şimdi yaptım böyle çıktı varmı yokmu bilemedimHer gün olduysa hamile kalma ihtimalin var. Neyse kesinleşmesi için regl tarihini bekleyeceksin.
Bu da mı aynı marka canım? Freely'e iyi diyen de var yalancı pozitif çıkartıyor diyen de... Başka marka ile denesen bir.Bunu şimdi yaptım böyle çıktı varmı yokmu bilemedim
Yumurtlama gününü biliyor musun canım?Kızlar merhaba adete 5 gün var ve sabah kahve leke gelmiş ilk defa böyle bir şey oldu yerleşme vs olabilir mi lütfen bilenler cevap verebilir mi
Evet yani ovülasyon testi kullanmıyorum ama adet aralığım 21-24 gün arası genelde 12 13 14 günler oluyor akıntımdan vücut ısımdan biliyorum sonrası o günleri değerlendiriyoruz yani yumurtalama tarihimin üstünden 13 14 gün geçtiYumurtlama gününü biliyor musun canım?
Evet aynı marka aynı markadan aldım bugün farklı alıp yapıcam birde erken olanlardanBu da mı aynı marka canım? Freely'e iyi diyen de var yalancı pozitif çıkartıyor diyen de... Başka marka ile denesen bir.
Birde bu sabah ayağa kalktım 5-10sn kadar başım döndü nedenini bilmiyorumBu da mı aynı marka canım? Freely'e iyi diyen de var yalancı pozitif çıkartıyor diyen de... Başka marka ile denesen bir.
Test yapsan belli olabilir canım. Güvenli bir marka ile deneyebilirsin.Evet yani ovülasyon testi kullanmıyorum ama adet aralığım 21-24 gün arası genelde 12 13 14 günler oluyor akıntımdan vücut ısımdan biliyorum sonrası o günleri değerlendiriyoruz yani yumurtalama tarihimin üstünden 13 14 gün geçti
Aslında dün yaptım days doctor du markası silik çıktı ama o teste güvenmiyorum daha öncede öyle çıktı negatifti kanım normal kaset yaptım çıkmadı önerebileceğiniz güzel marka var mıTest yapsan belli olabilir canım. Güvenli bir marka ile deneyebilirsin.
Farklı bir marka ile dene bakalım ne çıkacak. Yani dediğimiz gibi adet tarihini beklesen daha güvenilir olur. Merakını anlıyorum ama boşa stres yapmanı istemiyoruz canım.Evet aynı marka aynı markadan aldım bugün farklı alıp yapıcam birde erken olanlardan
Yani ben testler konusunda tecrübeli değilim. Evliliğim boyunca 3 test kullandım. İnnovita erken gebelik testi, bebetime, laboquick. Bebetime negatifti zaten. Diğerlerinde silik çizgi ile pozitifi gördüm. Bende yanıltmadılar. Ovulasyon testleri ile birlikte almıştım ben, eczanede innovita bulunur mu bilmiyorum ama laboquick bulunabilir. Bu hamileliğimde laboquick kaset testle öğrenmiştim ve çatlamadan 10 gün sonra. Hastalığıma 1 hafta vardı.Aslında dün yaptım days doctor du markası silik çıktı ama o teste güvenmiyorum daha öncede öyle çıktı negatifti kanım normal kaset yaptım çıkmadı önerebileceğiniz güzel marka var mı
Var gibi duruyor canımEki Görüntüle 3536041
Kızlar sizce bende var mı sonuç bi garip geldi
Var gibi duruyor canımadetine var mı, geciktin mi nasıl oldu?
Çok garibim yani şu an da kırmızı leke geldi daha adetime 5 gün var normalde hep günümde olurdum ilk defa böyle oldu anlam veremedimYani ben testler konusunda tecrübeli değilim. Evliliğim boyunca 3 test kullandım. İnnovita erken gebelik testi, bebetime, laboquick. Bebetime negatifti zaten. Diğerlerinde silik çizgi ile pozitifi gördüm. Bende yanıltmadılar. Ovulasyon testleri ile birlikte almıştım ben, eczanede innovita bulunur mu bilmiyorum ama laboquick bulunabilir. Bu hamileliğimde laboquick kaset testle öğrenmiştim ve çatlamadan 10 gün sonra. Hastalığıma 1 hafta vardı.
3 gün var adete. İnşallah canım 1 yıldır deniyoruz allah bekleyen herkese nasip etsin inşallahVar gibi duruyor canımadetine var mı, geciktin mi nasıl oldu?
Kist gibi durumların yoksa hamilelik gibi duruyor canım. İnşallah bebiş vardır3 gün var adete. İnşallah canım 1 yıldır deniyoruz allah bekleyen herkese nasip etsin inşallahsonuç çizgisi olması gerektğinden kalın geldi umarım vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?