- 15 Mayıs 2020
- 112
- 75
- 13
- 28
- Konu Sahibi muallime1134
-
Rabbim hakkınızda hayırlısını eylesinHe anladimm hayırlısı olsunn canım ya ben daha yenisin ben 13 yıldır evliyim 3 tüp bebek yaptım üçüncüsünde tuttu ama tekrar düşük yaptım dördunçu denemende hamile kaldım beşinci ayda erken doğum oldu bebeklerimi kaybettimm buda.benimm Allhatan gelen güzel biz bir imtihanimdir işte ☝
AminnRabbim hakkınızda hayırlısını eylesin
Canim bende şuan 4 aylık hamileyim. Ilk belirtilerim çok sıcak basıyordu.Surekli uyku hali ve goguslerimde ağrı vardı.Birde sürekli başım dönüyordu.Aynen öyle sürekli karnımda sancım var durup dururken akıntım var adet oldum sanıyorum beyaz bi akıntı geliyo sadece
Normal de adetime bi kaç gün kala benim göğüslerim ağrır ama bugün adet olmam gerekirken hiç göğüslerim ağrımıyoCanim bende şuan 4 aylık hamileyim. Ilk belirtilerim çok sıcak basıyordu.Surekli uyku hali ve goguslerimde ağrı vardı.Birde sürekli başım dönüyordu.
Bilemiyorum canım kişiden kişiye değişir bunlar ama inşallah hamilesindir. Hadi yap testi merak ettimNormal de adetime bi kaç gün kala benim göğüslerim ağrır ama bugün adet olmam gerekirken hiç göğüslerim ağrımıyo
Canım diğer yorumlarını okudum test yapmissin bugun adet olmadıysan bekle bence de. Benim ablam da adet günü test negatifti bir hafta sonra test yaptiginda pozitifti. Yani herşey olabilir. Insaallah hakkında hayırlısı olur canim❤Telefonumda uygulama var ordan takip ediyorum ama aslında bu gün adet olmam gerekirdi
Yaptım da negatif malesefBilemiyorum canım kişiden kişiye değişir bunlar ama inşallah hamilesindir. Hadi yap testi merak ettim
O zaman bekliyorum ümidimi kesmiyorumCanım diğer yorumlarını okudum test yapmissin bugun adet olmadıysan bekle bence de. Benim ablam da adet günü test negatifti bir hafta sonra test yaptiginda pozitifti. Yani herşey olabilir. Insaallah hakkında hayırlısı olur canim❤
Sağlık olsun kuzu ama sen 1 hafta daha bekle bakalım.Yaptım da negatif malesef
Erken gebelik mi yapsam onda çıkar mı sizceSağlık olsun kuzu ama sen 1 hafta daha bekle bakalım.
Naptın canım test işini regline kaç gün kaldıErken gebelik mi yapsam onda çıkar mı sizce
Canım bence acil den beta hcg ne baktır.Erken gebelik mi yapsam onda çıkar mı sizce
Şimdilik bekliyorum biraz daha adetimden 1 gün geçtiNaptın canım test işini regline kaç gün kaldı
O ne oluyo kan testi miCanım bence acil den beta hcg ne baktır.
Evet gebelik oluştuğu zaman beta hcg hormon u ilk önce kana sonra da idrar da belli oluyor.hani erkenden baktır mak istiyor san kasık ağrım var şikayet im diye gebelik şüphesi de olabilir bilmiyorum dediğiniz de bakarlar. Hani olurda gebelik testi için desen pek bakmıyor lar.O ne oluyo kan testi mi
Tamam canım çok teşekkür ederimEvet gebelik oluştuğu zaman beta hcg hormon u ilk önce kana sonra da idrar da belli oluyor.hani erkenden baktır mak istiyor san kasık ağrım var şikayet im diye gebelik şüphesi de olabilir bilmiyorum dediğiniz de bakarlar. Hani olurda gebelik testi için desen pek bakmıyor lar.☺
Rica ederim canım ne demek hayırlı haberler ini bekliyoruzTamam canım çok teşekkür ederim
Aa hayatta dayanamazdım beklemeyeŞimdilik bekliyorum biraz daha adetimden 1 gün geçti
Yaaaa korkuyorumAa hayatta dayanamazdım beklemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?