- 15 Mayıs 2020
- 112
- 75
- 13
- 28
- Konu Sahibi muallime1134
-
Aynı belirtiler bende de var insallah öyledir 9 gün sonra bat mecbur beklicemBilen lütfen yardımcı olabilir mi benim şu aralar çok fazla uykum oluyo sol kasığımda sürekli bi batma hissi var bi de afedersiniz ama aşırı akıntım var bi de aşırı gazım ve gaz sancılarım var beni uykumdan uyandıran
Ay inşallah ya ben de ağrılarıma anlam veremiyorum bi de hiç bu kadar uyuduğum olmamıştı annem de hamileyken çok uyurmuş benim bat bu gün bakalım adet olacak mıyımAynı belirtiler bende de var insallah öyledir 9 gün sonra bat mecbur beklicempsikolojikte olabiliyormuş ya bilemiyorum insallah hamileyizdiir ❤
Bunlar birer belirti. Insaallah hamilesinizdir:) Bata kac gun var.Bilen lütfen yardımcı olabilir mi benim şu aralar çok fazla uykum oluyo sol kasığımda sürekli bi batma hissi var bi de afedersiniz ama aşırı akıntım var bi de aşırı gazım ve gaz sancılarım var beni uykumdan uyandıran
Bence bi test bulundur al şuan evde dursun günün geçince yarın sabah mesela yap sonuç verecektir tahminimceAy inşallah ya ben de ağrılarıma anlam veremiyorum bi de hiç bu kadar uyuduğum olmamıştı annem de hamileyken çok uyurmuş benim bat bu gün bakalım adet olacak mıyım
Telefonumda uygulama var ordan takip ediyorum ama aslında bu gün adet olmam gerekirdiBunlar birer belirti. Insaallah hamilesinizdir:) Bata kac gun var.
Çıkar mı acaba negatif çıkarsa üzülürümBat gününüz bugünse test yapın bence hemen inşallah vardır.. belirtiler gebeliğe işaret ama test yapmadan malesef emin olunmaz
Adet oldum kesin diyorum lavaboya gidiyorum öyle ağrım var sizinde böylemiAy inşallah ya ben de ağrılarıma anlam veremiyorum bi de hiç bu kadar uyuduğum olmamıştı annem de hamileyken çok uyurmuş benim bat bu gün bakalım adet olacak mıyım
Aynen öyle sürekli karnımda sancım var durup dururken akıntım var adet oldum sanıyorum beyaz bi akıntı geliyo sadeceAdet oldum kesin diyorum lavaboya gidiyorum öyle ağrım var sizinde böylemi
Ben yapardımŞu an elimde bi test var acaba yapsam mı
Ay çok heyecanlıBen yapardım
Bende akıntı çok az ama ağrıdan duramıyorum oldum kesin bu sefer diyorum demin yine az leke olmuş olacakmıyım acaba yaAynen öyle sürekli karnımda sancım var durup dururken akıntım var adet oldum sanıyorum beyaz bi akıntı geliyo sadece
Yap kız hadi bekliyorum valla ben senden heyecanlıyım şuanAy çok heyecanlı
İnşallah olmazsın da hep birlikte hamiş oluruzBende akıntı çok az ama ağrıdan duramıyorum oldum kesin bu sefer diyorum demin yine az leke olmuş olacakmıyım acaba ya
Yapayım kız seni mi kırcamYap kız hadi bekliyorum valla ben senden heyecanlıyım şuanbekliyorum sonucu
İnşallah ya canım sende lekelenme oluyormuİnşallah olmazsın da hep birlikte hamiş oluruz ☺
Şu ana kadar daha olmadıİnşallah ya canım sende lekelenme oluyormu
Hayırlısı olsun 9 gün kaldı benimde günüm gelsin hemen yapıcamYapayım kız seni mi kırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?