- 15 Mayıs 2020
- 112
- 75
- 13
- 28
- Konu Sahibi muallime1134
O zaman ben nöbetçi bi eczane bulayım en iyisiCanım erken gebelik testi yapsan onlar da çok duyarlı oluyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ben nöbetçi bi eczane bulayım en iyisiCanım erken gebelik testi yapsan onlar da çok duyarlı oluyorlar
O zaman ben nöbetçi bi eczane bulayım en iyisi
İnşallah inşallah hepimizinEvet evet kesinlikle. Ay hadi inşallah çıkar amin![]()
İnşallah canımHakkında hayırlısı canım ins vardır uzulmessin
Haber verrrrrO zaman ben nöbetçi bi eczane bulayım en iyisi
Yapamadım şehirler arası yolculuktaydım da yaptığım zaman hemen buraya yazıcamM muallime1134 canım test yapabildin mi
BekliyorumYapamadım şehirler arası yolculuktaydım da yaptığım zaman hemen buraya yazıcam
BEn de seninkini bekliyorumBekliyorum![]()
Benim adetime daha 7 gün varBEn de seninkini bekliyorum![]()
Kızım neden bekliosun gecikmiş işte yapsan şuan çıkar sonucKızlar adetim üç gün gecikti çok heyecanlıyım
Adetin geçilti miBilen lütfen yardımcı olabilir mi benim şu aralar çok fazla uykum oluyo sol kasığımda sürekli bi batma hissi var bi de afedersiniz ama aşırı akıntım var bi de aşırı gazım ve gaz sancılarım var beni uykumdan uyandıran
Ya olmıcakmış gibi geliyo ya hava değişikliklerinde ötürü gecikmişseKızım neden bekliosun gecikmiş işte yapsan şuan çıkar sonuc![]()
Evet üç gün geciktiAdetin geçilti mi
Test yap o zaman kesin çıkar eger adetlerin düzenliyse benim de 6 gün geçikmiş di gögüs batması sızlaması baş dönmesi olmuştu sende belirti var mıEvet üç gün gecikti
Evet üç gün gecikti
TemiZlik yapma yorma kendini bende bilmiyordum hamile oldugumu temizlik yaptım düşük oldu yorma kendiniBi de evime 2 ay sonra anca gelebildim temizlik yapıyorum hemen yoruluyorum bacaklarım ağrıyo