- Konu Sahibi muallime1134
-
Bi umudum var bi yok kaç kez denedim test çıkmadı hiç ama bi yandan hastalanmayınca belki diyorum bi umutŞu ana kadar daha olmadı
Sende ne belirtiler oldu canımHayırlısı olsun 9 gün kaldı benimde günüm gelsin hemen yapıcamşimdilik milleti gazlıyorum test için
Kasık ağrısı, gaz, yerimden kalkınca ani baş dönmesi ama bu tansiyonum genetik olarak düşük hep ona yoruyorum onun dışındaa duşta farkettim göğüs uçlarımda minik kabarcıklar var ama insallah psikolojik değildir bunlarSende ne belirtiler oldu canım
Benimde öyle geçen kam geldi az sonra yok oldu bugün yine geldi az az geliyor ama. Adettede her belirtiyi yaşadığım için bilmiyorum göğüslerde kabarcıklar adette olurmu acaba ama benim çok fazla ağrım var yürümekte bile zorlanıyorumKasık ağrısı, gaz, yerimden kalkınca ani baş dönmesi ama bu tansiyonum genetik olarak düşük hep ona yoruyorum onun dışındaa duşta farkettim göğüs uçlarımda minik kabarcıklar var ama insallah psikolojik değildir bunlar
Gecikme yaşıyosan bi test yapmanı öneririm canımBenimde öyle geçen kam geldi az sonra yok oldu bugün yine geldi az az geliyor ama. Adettede her belirtiyi yaşadığım için bilmiyorum göğüslerde kabarcıklar adette olurmu acaba ama benim çok fazla ağrım var yürümekte bile zorlanıyorum
İnşallah seninde ve gazladığın herkesin pozitif çıksın aminHayırlısı olsun 9 gün kaldı benimde günüm gelsin hemen yapıcamşimdilik milleti gazlıyorum test için
Amiiinİnşallah seninde ve gazladığın herkesin pozitif çıksın amin
Ben de umutla bekliyorum bi kaç gün daha geçsin tekrar yaparımBi umudum var bi yok kaç kez denedim test çıkmadı hiç ama bi yandan hastalanmayınca belki diyorum bi umut
Kızlar ben yaptım negatif çıktı ama hala ümidimi kaybetmiyorum çünkü daha bu gün adet olamamamın ilk günü
Kan tahlili verdim oda negatifGecikme yaşıyosan bi test yapmanı öneririm canım
Kan tahlili verdim oda negatifBen de umutla bekliyorum bi kaç gün daha geçsin tekrar yaparım
Benim bebek denemesinden önce tam zamanında gelen adetim 10 gün geç gelmişti kanda da bişi yoktu dr rahim duvarın kalınlaşmış adet yakın diyip adet söktürücü verdi iki gün sonrada adetim gelmişti senede bir bu şekilde olması normalmiş öyle bişeyde olabilir ama dr a gitmeni önerirm o zaman cnmKan tahlili verdim oda negatif
Rabbim bu mübarek cuma hürmetine inş gönlünüzden geçeni duyar ve kabul eder bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşBilen lütfen yardımcı olabilir mi benim şu aralar çok fazla uykum oluyo sol kasığımda sürekli bi batma hissi var bi de afedersiniz ama aşırı akıntım var bi de aşırı gazım ve gaz sancılarım var beni uykumdan uyandıran
İnşallah çok istiyorumRabbim bu mübarek cuma hürmetine inş gönlünüzden geçeni duyar ve kabul eder bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşbenmki adete 1 hafta kala bi gece çok fena bi kıramp girmişti kasıklarıma ve göhüslerimde hassaslık vardı adetim 3 gün geçince test yapmıştım hemen çift çizgi çıkmıştı inş sizde gebesinizdir
v. Valla canimm hakkında hayırlısı olsunn biraz hamilelik belirtisi ne uyuyor dediklerin bana bekleyipte göreceksinBilen lütfen yardımcı olabilir mi benim şu aralar çok fazla uykum oluyo sol kasığımda sürekli bi batma hissi var bi de afedersiniz ama aşırı akıntım var bi de aşırı gazım ve gaz sancılarım var beni uykumdan uyandıran
Yok öyle bi rahatsız olma yok ama sanırım olsa da daha iki hafta olmuştur çünkü o zaman eşimle bi ilişki yaşamıştık o da ovülasyon zamanıydıv. Valla canimm hakkında hayırlısı olsunn biraz hamilelik belirtisi ne uyuyor dediklerin bana bekleyipte göreceksin
Valla bir yemklerin kokusu seni rahatsız ediyormu
sizin hiç çocuğunuz yokmuYok öyle bi rahatsız olma yok ama sanırım olsa da daha iki hafta olmuştur çünkü o zaman eşimle bi ilişki yaşamıştık o da ovülasyon zamanıydı
Yok ben daha 4 aylık evliyimsizin hiç çocuğunuz yokmu
He anladimm hayırlısı olsunn canım ya ben daha yenisin ben 13 yıldır evliyim 3 tüp bebek yaptım üçüncüsünde tuttu ama tekrar düşük yaptım dördunçu denemende hamile kaldım beşinci ayda erken doğum oldu bebeklerimi kaybettimm buda.benimm Allhatan gelen güzel biz bir imtihanimdir işteYok ben daha 4 aylık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?