Hamile miyim acabaaa

Benimde öyle geçen kam geldi az sonra yok oldu bugün yine geldi az az geliyor ama. Adettede her belirtiyi yaşadığım için bilmiyorum göğüslerde kabarcıklar adette olurmu acaba ama benim çok fazla ağrım var yürümekte bile zorlanıyorum

Gecikme yaşıyosan bi test yapmanı öneririm canım

Kan tahlili verdim oda negatif
Benim bebek denemesinden önce tam zamanında gelen adetim 10 gün geç gelmişti kanda da bişi yoktu dr rahim duvarın kalınlaşmış adet yakın diyip adet söktürücü verdi iki gün sonrada adetim gelmişti senede bir bu şekilde olması normalmiş öyle bişeyde olabilir ama dr a gitmeni önerirm o zaman cnm

Rabbim bu mübarek cuma hürmetine inş gönlünüzden geçeni duyar ve kabul eder bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş benmki adete 1 hafta kala bi gece çok fena bi kıramp girmişti kasıklarıma ve göhüslerimde hassaslık vardı adetim 3 gün geçince test yapmıştım hemen çift çizgi çıkmıştı inş sizde gebesinizdir

İnşallah çok istiyorum

v. Valla canimm hakkında hayırlısı olsunn biraz hamilelik belirtisi ne uyuyor dediklerin bana bekleyipte göreceksin
Valla bir yemklerin kokusu seni rahatsız ediyormu

v. Valla canimm hakkında hayırlısı olsunn biraz hamilelik belirtisi ne uyuyor dediklerin bana bekleyipte göreceksin
Valla bir yemklerin kokusu seni rahatsız ediyormu
Yok öyle bi rahatsız olma yok ama sanırım olsa da daha iki hafta olmuştur çünkü o zaman eşimle bi ilişki yaşamıştık o da ovülasyon zamanıydı

Yok ben daha 4 aylık evliyim
He anladimm hayırlısı olsunn canım ya ben daha yenisin ben 13 yıldır evliyim 3 tüp bebek yaptım üçüncüsünde tuttu ama tekrar düşük yaptım dördunçu denemende hamile kaldım beşinci ayda erken doğum oldu bebeklerimi kaybettimm buda.benimm Allhatan gelen güzel biz bir imtihanimdir işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…