Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hellloooooo,
testi yaptım ancak negatifhaber vemek istedim...
kızlar meraba... benim eşimde de sayı ve hareketlilik problemi var.. değerleri çok düşük dr direk tüp bebek dedi aşlama bile olmaz dedi.. ama ben geçen ay en son 15 mayısta adet oldum budün adet olalı tam 36 gün oldu.. bir haftadır göğüslerim sızlıyo yan taraflarına dokundukça acıyorlar... dünden beri kasıklarıma da ara ara sızı giriyo... test yapıp da negatifi görmek istemiyorum... o yüzden korkuyorum.. bana bi akıl verin ne olur..
tühhh neyse her işte bir hayır vardır boşa dememişler canım. sakın kendini sıkıntıya sokma olmadı diye. inşallah en kısa zamanda olacak. bak ben 5 yıl bekledim olsun diye. şimdi ikinciyi bekliyorum. rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
sabah çok ağladım ama geçti :)) iyiyim şuan çok şükür.. evet ya haklısın vardır bi hayır bunda.. desteğin için çok sağol olumunekankayizsmile rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebeğini.. :1hug: :1hug: a.s. a.s.
kızlar bu arada topigi açan adanalı nerde hiç bişeyyazmammış acaba hamileyimmi demiş okaadar.gelişmeleri yazmıyorlar böyle işte.bu topik hep böyle yarım kalıyor.
Arkadaşlar bnm adetim ağustosun 1 de gelecek 6 gün kaldi gecen haftadandr sabahları vücudum da yanma var ve sol ve sağ kasklarım arada bir sancıyo miğdemde yanma var çok halsizim bu aralar acaba hamilemiyim yardım edermisiniz. Teşekkürler...
Ayyy Hadi gozun Aydin Allah bana da ve zum isteyenlere de nasip etsin..Biraz geç oldu ama evet canm hamileymisim şimdi 2 aylk bi oğlum var allahm sizlere de biran önce versin.