hamile miyim acaba

kızlar hellloooooo,

testi yaptım ancak negatif:( haber vemek istedim...

kızlar hellloooooo,

testi yaptım ancak negatif:( haber vemek istedim...

tühhh neyse her işte bir hayır vardır boşa dememişler canım. sakın kendini sıkıntıya sokma olmadı diye. inşallah en kısa zamanda olacak. bak ben 5 yıl bekledim olsun diye. şimdi ikinciyi bekliyorum. rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

kızlar meraba... benim eşimde de sayı ve hareketlilik problemi var.. değerleri çok düşük dr direk tüp bebek dedi aşlama bile olmaz dedi.. ama ben geçen ay en son 15 mayısta adet oldum budün adet olalı tam 36 gün oldu.. bir haftadır göğüslerim sızlıyo yan taraflarına dokundukça acıyorlar... dünden beri kasıklarıma da ara ara sızı giriyo... test yapıp da negatifi görmek istemiyorum... o yüzden korkuyorum.. bana bi akıl verin ne olur..

kızlar meraba... benim eşimde de sayı ve hareketlilik problemi var.. değerleri çok düşük dr direk tüp bebek dedi aşlama bile olmaz dedi.. ama ben geçen ay en son 15 mayısta adet oldum budün adet olalı tam 36 gün oldu.. bir haftadır göğüslerim sızlıyo yan taraflarına dokundukça acıyorlar... dünden beri kasıklarıma da ara ara sızı giriyo... test yapıp da negatifi görmek istemiyorum... o yüzden korkuyorum.. bana bi akıl verin ne olur..

evde test varsa yap valla ben bile merak ettim. bu arada eşin ilaç kullandımı hiç canım? sigara falan kullanıyormu?

tühhh neyse her işte bir hayır vardır boşa dememişler canım. sakın kendini sıkıntıya sokma olmadı diye. inşallah en kısa zamanda olacak. bak ben 5 yıl bekledim olsun diye. şimdi ikinciyi bekliyorum. rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

sabah çok ağladım ama geçti :)) iyiyim şuan çok şükür.. evet ya haklısın vardır bi hayır bunda.. desteğin için çok sağol olumunekankayizsmile rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebeğini.. :1hug: :1hug: a.s. a.s.

sabah çok ağladım ama geçti :)) iyiyim şuan çok şükür.. evet ya haklısın vardır bi hayır bunda.. desteğin için çok sağol olumunekankayizsmile rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebeğini.. :1hug: :1hug: a.s. a.s.

canım evet herşeyin hayırlısı sakın üzülüpte kendini yıpratma sonuçta önünde koca yıl var allah ol deyince öyle oluyorkiiiiii...gençizz daha olur hepimizin inşş umudumuzu yitirmek yokkkkkk...a.s.

kızlar bu arada topigi açan adanalı nerde hiç bişeyyazmammış acaba hamileyimmi demiş okaadar.gelişmeleri yazmıyorlar böyle işte.bu topik hep böyle yarım kalıyor.

kızlar bu arada topigi açan adanalı nerde hiç bişeyyazmammış acaba hamileyimmi demiş okaadar.gelişmeleri yazmıyorlar böyle işte.bu topik hep böyle yarım kalıyor.

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,

bu akşam test yaptım ve ikinci çizgiyi gördümmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))) şimdi kan testi yaptırıcam ama kaç saatte verirler acaba :(

ben yeniyim aranızda allah herkezin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim banada inşallah ben bişey sormak istiyorum az önce okudun da bu bal tarçın ve çörek otu neyle alakalı acaba banada bilgi verirmisiniz teşşkür ediyorum

Arkadaşlar bnm adetim ağustosun 1 de gelecek 6 gün kaldi gecen haftadandr sabahları vücudum da yanma var ve sol ve sağ kasklarım arada bir sancıyo miğdemde yanma var çok halsizim bu aralar acaba hamilemiyim yardım edermisiniz. Teşekkürler...

kizlar bugun yada yarin regl gunum. bacagimin sol tarafinda bacak arasinda bir agri hic böyle birsey yasamamistim. bebegimin olmasini istiyorum. ama gögüslerimde dolgunluktan baska belirti yok. birde siskinlik ve karnimda hafif sanci ve kasiklarimda batmalar ara ara oluyor. en cok bacak agrim olmasina sasirdim benim gibi bacak agrisi yasayan oldu mu en baslarda ?

Arkadaşlar bnm adetim ağustosun 1 de gelecek 6 gün kaldi gecen haftadandr sabahları vücudum da yanma var ve sol ve sağ kasklarım arada bir sancıyo miğdemde yanma var çok halsizim bu aralar acaba hamilemiyim yardım edermisiniz. Teşekkürler...

canim simdi hamile misin ? ins öylesindir

Back
X