Hamile miyim acaba?

Bllossom

7/24 Anne
Pro Üye
3 Temmuz 2022
4.388
12.630
26
Merhaba, önceki regl bitişinden itibaren korunmuyoruz ve yarın regl olmam lazım ama dayanamayıp kaset test yaptım 2 kere ve 2. Çizgi silik çıktı. Yarın hafta sonu oldugu icin asırı merak ettim ve suan karnım cok sisti sancılanıyorum ama regl sancısı gibi değil baskı uygulanıyor gibi kasıklarıma sizce nedir fotoğrafı da ekliyorum

Eklentiler

• 94D1EBC5-0C28-4B5A-95DF-1FE69F54E20E.jpeg
    94D1EBC5-0C28-4B5A-95DF-1FE69F54E20E.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 172
Merhaba, önceki regl bitişinden itibaren korunmuyoruz ve yarın regl olmam lazım ama dayanamayıp kaset test yaptım 2 kere ve 2. Çizgi silik çıktı. Yarın hafta sonu oldugu icin asırı merak ettim ve suan karnım cok sisti sancılanıyorum ama regl sancısı gibi değil baskı uygulanıyor gibi kasıklarıma sizce nedir fotoğrafı da ekliyorum
Test pozitif olduğuna göre evet hamilesin. Ama kan vermen lazım. Adet ağrısı gibi bisiler bebek yerleşirken hissediyorsun. Karnın gazdan şişiyor ve gaz sancısı normal. Bı hassasiyet oluyor işte o bölgede tümden . Ama dayanilmayacak tipte ağrı sancı normal olmuyor. Gelip gelip gidicek ağrılar. Doğuma kadar hep burda bı bebek var sonuçta yı hatırlatıyor:)

Bence gebelik var gibi duruyo😍daha yeni olduğu için silik çıkar. Ama tabi kan testi vererek netlestirsen daha iyi olur ☺️

Test pozitif olduğuna göre evet hamilesin. Ama kan vermen lazım. Adet ağrısı gibi bisiler bebek yerleşirken hissediyorsun. Karnın gazdan şişiyor ve gaz sancısı normal. Bı hassasiyet oluyor işte o bölgede tümden . Ama dayanilmayacak tipte ağrı sancı normal olmuyor. Gelip gelip gidicek ağrılar. Doğuma kadar hep burda bı bebek var sonuçta yı hatırlatıyor:)
Ay evett sanırım gaz🙊 pazartesi randevu aldım bakalım🙈

Hayırlı olsunn kaset testte çıktıysa yüksek ihtimal hamilesin ☺️☺️ Benim erken gebelik testinde bile çok silik çıkmıştı kaset testte hiç çıkmamıştı

Canış hamilesin tebrikler 😍 benim adetten 1 gün önce kaset testte hiç çizgi çıkmamıştı erken gebelikle anlamıştım kan değerin de yüksek çıkacaktır 🥰

Tebrik ederim bariz belli hamilesin 😍

X